Last news in Fakti

20 Декември, 2022 09:30 941 20

Иван Гешев отива в пазарджишко село, ще се среща с близки на пострадали от катастрофи

  • катастрофи-
  • пострадали от птп-
  • главен прокурор

Пътният травматизъм отнема живота на над 1000 души годишно и това е тема, която не трябва да бъде подминавана, казва организаторът на срещата

Главният прокурор Иван Гешев ще посети пазарджишкото село Братаница, за да се срещне с близки на загинали и пострадали при катастрофи, съобщи БНР.

Срещата ще бъде в читалище Св.св. Кирил и Методий“ в селото и на нея ще присъстват представители на Института по пътна безопасност, на ръководството на МВР, кметове на общини, представители на вероизповеданията.

Дискусиите по наболялата тема за войната по пътищата започват в 17.30 ч., съобщи организаторът Иван Спасов.Той е близък на семейство Калоферови, които изгубиха при нелеп пътен инцидент 8-годишната си дъщеричка Моника. След тази катастрофа в страната са станали над десет подобни инцидента, при които са загинали или осакатени деца.

Пътният травматизъм отнема живота на над 1000 души годишно и това е тема, която не трябва да бъде подминавана, отбелязва организаторът на срещата с главния прокурор в Братаница.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    13 0 Отговор
    Не беше ли студено навън...
    Нещо го е затоплило.
  • 2 Гост

    6 17 Отговор
    Не се разхождайте по селата,ами привикайте просто то Киро и Кокорчо и им повдигнете обвинения,че станаха много престъпленията им.

    Коментиран от #9

  • 3 Гост

    20 0 Отговор
    Шут!!!
  • 4 Гербострой крадлив!

    22 0 Отговор
    По добре е да влезе в затвора до живот и да не излиза от там!
  • 5 Мнение

    19 0 Отговор
    Главният прокурор трябва да се занимава с въпроси от Национално значение, а не с работа, която е в компетентността на МВР!!!! Това прилича на PR!

    Коментиран от #8

  • 6 Чичо Гошо

    14 0 Отговор
    Каскет. Оставка и затвор
  • 7 геша май

    12 0 Отговор
    ще става депутат и се труди за имунитет.Евтин пиар.
  • 8 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    не прилича, ами си е баш такова. Копира Боко, ходи по малки населени места и се "радва на хоркса подкрепа". Смешници
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Страаааах!

    11 1 Отговор
    Завалията, мисли, че ще му се размине, като му бият дуспата скоро и си устройва психо-селска терапия на празната, лъщяща тиква!
    Следващата стъпка е да организира конгрес на врачките с надежда да му предскажат светло бъдеще!
  • 11 пери

    8 1 Отговор
    Ако съм на мястото на тия хора, няма да отида на срещата с тоя палячо. Какъв би бил смисълът? Само празни приказки и пиар на гърба на страдащи хора. Резултат - нулев.
  • 12 Артилерист

    6 1 Отговор
    Гешев надмина Борисов да се прави на луд. Не подценявам темата на срещата му, но съм убеден, че не точно той трябва да е там. Това е повече работа на органите на МВР и техните началници може да се срещат и с роднини на пострадали в пътни катастрофи, за да са по-мотивирани за прилагане на драконовски мерки към всички,
    които имат отношение по проблема. Според мен не в наказанията на шофьорите е решението, а в обучението и възпитанието им. Ако ударението се поставя повече на на принудата, то необучените и невъзпитаните винаги ще търсят начин да я избегнат. Но примерът за разхайтеност, не спазване на правилата, злоупотреба с власт и прочие, се дават от най-първите в държавата, като Борисов и шайката му, Гешев, Киро и почти цялата политическа, депутатска и прочие елитарна пасмина...
  • 13 Гешев Това ли тие работата като Гл

    9 0 Отговор
    Прокурор??? Да обикаляш по Селата???
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Румен

    6 0 Отговор
    Простакът толкова си може. До селата и назад. Каубойските филми на нашия мафиот.
  • 16 комунистче

    3 0 Отговор
    този няма ли кой да му обясни, че не е политик, и няма нужда да се среща с никого, а да работи по обществено значими дела, тука не е Америка, прокурори да стават политици след това, хайде среща с пострадали как да е, но какво прави в училищата, и там се среща с децата, върнахме се в социализма, и там имаше разни такива срещи, с местни партийни величия, с дърти партизанки, итн
  • 17 краси

    3 0 Отговор
    Полуграмотният милиционер кога ще разследва Мата Хари и чекмеджето?Къде са отишли чувалите с пари от магистрали и язовири?Развитието на РБ се спъва от комуниста-престъпник Винету и закрилника му-Гл.Каскет!
  • 18 Тъпо

    1 0 Отговор
    И бойко и пеевски а сега и гешев най обичат да се моткат из падарджишките села. Явно там им правят евала по команда.
  • 19 Мими

    2 0 Отговор
    И тоя тръгна като Боко , а джипка има ли или е с рейса
  • 20 Въздухара

    0 0 Отговор
    Весел човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове