Last news in Fakti

14 Януари, 2023 11:07 2 658 83

Настимир Ананиев: Нямам нищо общо с Nexo, ще съдя и Тома Биков

  • настимир ананиев-
  • nexo-
  • съд-
  • тома биков

"В момента тече една милиционерска акция, която се нарича "Кал и каскети". Тя върви от няколко месеца и е насочена към различни, главно към "Продължаваме промяната", добави той

Настимир Ананиев: Нямам нищо общо с Nexo, ще съдя и Тома Биков - 1

Нямам нищо общо с NEXO, нямам бизнес с Антоний Тренчев, с него сме имали фирма, но тя нито един ден не е развивала дейност, бяхме и двамата много заети. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев в ефира на БНТ.

"В момента тече една милиционерска акция, която се нарича "Кал и каскети". Тя върви от няколко месеца и е насочена към различни, главно към "Продължаваме промяната", добави той.

"Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, за да може да произвеждаш фалшиви новини. Затова ви казвам, че има акция "Кал и каскети" срещу "Продължаваме промяната", защото сме единствената алтернатива на това, което се случваше през целия преход", каза още той.

"Обсъдил съм с адвокати, ще заведа дело. Вече има четирима души, които съм набелязал. Единият и Слави Трифонов. Друг е Тома Биков", поясни той.

"Да, познавам Антоний Тренчев, били сме съпартийци в "България на гражданите". Но там бяха и Тома Биков, Петър Николов, Даниел Митов, които сега са депутати от ГЕРБ", анализира Ананиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 80 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    90 16 Отговор
    Как ще имаш фирма с някой, ама нямаш нищо общо с делата му? Ей-така, с човек, който не познаваш?

    Коментиран от #10

  • 2 Страхоте бизнес

    63 9 Отговор
    сте имали а не сте се хвалили.
  • 3 ГербоПитек

    47 60 Отговор
    Биков е върха на простащината и наглостта, срам за Бг.Политическа пасмина

    Коментиран от #21

  • 4 гост

    79 2 Отговор
    Слушайки взаимните обвинения на "народните представители" от трибуната и кулоарите на свещената сграда на народното събрание излиза че там са събрани НАЙ- ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ, ШАРЛАТАНИ,ОБРАТНИ И ВСЯКАКВА ИЗМЕТ, от всички краища на страната и особено от София. /което си е абсолютно вярно/. Те са еманация на "демокрацията" по нашенски : Няколко шайки мерзавци управляват и грабят тълпи лумпени!

    Коментиран от #18

  • 5 Само споко

    80 18 Отговор
    Криптомир нещо много нервен ми изглежда ......А Албена Симеонова ятакчка на британски терорист ....Столичните съветници от ДБ сътвориха гафа с електронното таксуване в София ....Избори идват и провала на ДБ ПП е гарантиран!

    Коментиран от #13, #17

  • 6 на слука Нестимире

    47 29 Отговор
    ако не ги осъдят от съда,значи и съда е за съд!
  • 7 Той

    50 16 Отговор
    и цялата шайка от престъпници трябва да бъдат съдени ! Един читав няма в тази сбирщина граблива !
  • 8 Българка

    20 69 Отговор
    Акцията "Кал и каскети" върви още от деня , в който ПП стана втора след ГЕРБ сила в НС, но от ГЕРБ не можаха да съставят правителство, не могат и до днес, въпреки че вече официализират синхрона си с ДПС. Мутрите от двете шайки трябва да бъдат съдени до дупка. И тъй като те саботират всички внесени реформи/закони за върховенство на закона, защота на свидетели по гилеми корупционни престъпления, отчетност на Главния Каскет и всички каскетчета за престъпленията си, за прикриване на мафията, откази от образуване на досъдебни дела, прекратяване на такива, преследване на опонентите на мафията, трябва да бъдат масово съдени за лъжи, клевети по граждамски дела. Н.Ананиев опроверга, че е имал съвместна дейност/ бизнес с Антоний Тренчев и му пожелавам успех с осъждането на мутрите клеветници.

    Коментиран от #22, #30, #32, #69

  • 9 комунистче

    22 52 Отговор
    еми от милиционерите от ГЕРБ, какво друго да очакваш, освен милиционерски операции и реализации, макар че Биков е актьор, би трябвало да има нежна, добра, и търсеща душа, похарчени са едни държавни пари, за да има този индивид диплома за актьор, а файда йок
  • 10 Българка

    15 54 Отговор

    До коментар #1 от "Миризлив пор":

    Наистина осмърдяваш форума с герберстките си опорки. Ананиев каза, че тази фирма не е заработила и не е имала дейност. А това е лесно доказуемо.

    Коментиран от #14, #25, #45

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Демократ

    56 3 Отговор
    Да бяга кьм дубай докато още може другото са бели кахьри, че ще испусне сладкото лапане в парламента
  • 13 комунистче

    16 29 Отговор

    До коментар #5 от "Само споко":

    много си нахален бе пич, СОС се управлява от ГЕРБ и Патриоти за София, ама видиш ли ДБ били виновни за хаоса, и за всичко, много лесно са ги подвели на герберите и патриотите, като малки деца са ги врътнали тези от ДБ, еми и така да е, пак не им е мястото в СОС, щом са позволили това да се случи, пълна подмяна на СОС на следващите избори
  • 14 Миризлив пор

    49 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    За да направиш фирма с някой, трябва да имаш някакви общи бизнес интереси, бизнес-план и доверие в отсрещната страна че няма да те измами. Едва тогава може човек да направи обща фирма. Никой не влага пари ей-така без да познава човека насреща. Никой не казва че фирмата е работила най-малкото в криптоиндустрията!

    Коментиран от #19

  • 15 да бе

    58 1 Отговор
    ха ха - има документ за регистрация на обща фирма с по 50%, пък били и двамата много заети,за да я развият(????!!)интересно с какво и защо тогава са я регистрирали - явно си умира от страх да не излезе нещо около тази история наяве и депутатската му кариера да иде на кино - като звяр в клетка ще съди всеки, който дори му спомене името!
    щото всички ще бягат от него, а той къде ли не беше - май не остана формация,в която да не е бил
  • 16 погнусен

    60 1 Отговор
    Настимире ,дружките ти вече са в Дубай /при чичко Чери/ ,ти какво (още) правиш тук ?! Стягай чемоданчето ,щото ... може и да не успееш да духнеш. Голям гнусар си ,бе Настимирчо , ама ... голям . И недей да заплашваш със съд ,защото (по всичко личи) - ти (самият) ще трябва скоро да даваш обяснения пред съда.
  • 17 Българка

    14 52 Отговор

    До коментар #5 от "Само споко":

    Клеветоите от мафиоти, мутри и техните слуги целят единствено да запазят мафоята на власт, да изместят истинските теми. А те са КОГА МАФИЯТА ГЕРБ-ДПС ЩЕ ВЪРНАТ ОГРАБЕНИТЕ ОТ НАС ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ?Кога поне стотина мутри, властвали, крали, рекетирали ще влязат в затворите? Какво става с престъпленията на спецпрокурори и грабежа по скандала"Осемте джуджета" ?Защо Гешев още не е отстранен за обогатяване чрез рекет по скандала "Жоси", за съучастие /прикриване на Делян Пеевски по делото КТБ? Коя е Мата Хари? Защио не се разседват изнесените кеш аванси за магистрала Хемус?Защо Борисов Горанов и Севда са на свобода за рекет за стотици милиона над Васил Божков? Защо Божков не е разпитан онлайн от български съд? Защо Влади Горанов не е в затвора за невидяните 700 000 милиона лева ощетяване на държавата? Защо не се разследва по доклада на ДАНС грабеж за над 3 милиарда за руско-турски поток, което е подарък за Путин с български пари? Коя е Мата Хари? Разпитана ли е? Стотици защо се замитат с отклоняване на правилните въпроси с омаскаряване чрез лъжи, скалъпени скандали от ГРБ-ДПС и свитата им

    Коментиран от #27, #29, #46

  • 18 нормално

    29 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    властта и парите са скачени съдове
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ами

    18 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГербоПитек":

    тя политическа пасмина с такива като него се слави.
  • 22 словоблудство

    41 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    абсолютно ръсиш - когато човек няма обосновани аргументи, почва да повтаря едни и същи глупости без общо съдържание и покритие - опорката че всички са маскари, за да опрадаеш своите любици, които са бели ангелчета, покосени от лошия дямол
  • 23 Срамота

    51 8 Отговор
    Авариен ние не ядем доматите с колците!От 8 щата са пропищели има следователи и от Великобритания.Няма как да се скриете и Дубай ще ви се види тесен мошенници и шарлатани мръсни.За това искахте БНБ и да смените Гешеф с фигурант като Зеления потник!А ти Насти (Nasty) наистина си гнусен и в пряк и преносен смисъл!Излъгахте толкова хора!
  • 24 вЕрващ

    45 2 Отговор
    Аааа ,щом Настюмирчо казва , че нЕма нищо общо с криптокрадците , значи (не) е ТАКА !!! Ние вЕрваме !!! Ми , ние него го знаем като много честен ,почтен , слаб , добре избръснат ,говорещ с басов глас блондин в отлична спортна форма , висок 202 см. ,русокос и синеок . ПП. И никога не си е сменял партийната принадлежност - това е важно.
  • 25 да е

    37 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ама тогава защо са я създали - само заради бройката в CV-то ли? или защото замислената с нея далавера се е спихнала в зародиш
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 а защо

    44 6 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Кокорчо не е в затвора за 9-те милиарда, за които не даде обяснение къде са и защо са похарчени? И защо Киро не е в затвора за лъжите за гражданството си и всички последвали лъжи за газа, посредниците, комисионните,неистините пред ЕК и т.н,списъкът е километричен,както и неистовият рев за бюлетините - щото от него истини не са излизали?

    Коментиран от #36

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Само споко

    48 7 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Благодарение на ПП и ДБ и закриването на Специализирания съд бяха спасени "добрите олигарси" Прокопиев, Бобокови, Баневи и вие си ги знаете останалите ....За тях нещо?

    Коментиран от #38

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 този е не по-малко гнусен от биков

    39 5 Отговор
    я виж ти настъпир станал криптоизмамник "бизнесмен"
  • 32 Един

    45 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Мислите ли, че Каскета има толко акъл за Нексо? Това им е подадено от Козяк и ФБР. Така , че умнокрасивите лапачи изгореха. Начело с Настьо. Сутринта по БНТ се чудеше от къде му е дошло. Толкова жалък с плюене и оправдания. Изкривил устата още повече. Ще получи някой инсулт от нерви. Колко партии смени този професионален политик разбирай нищоправец. Цял живот лежач. Много са ми интересни. Когато не са във властта едни слабички с лъснати панталонки на задника и протрити ръкави на саката. Като дойдат на власт. Па окръглят се. Наконтят се. Облажат се с една дума от кацата. А сега Настя отива в миманса.

    Коментиран от #35, #50

  • 33 А сега де

    45 3 Отговор
    Мислих, че ПП означава Продължаваме Промяната, а то се оказа, че означавало Построихме Пирамидата:) А ДБ излязоха най обикновени крипто измамници.
  • 34 точно

    43 4 Отговор

    До коментар #30 от "ганев":

    харвардците надминаха всики по кражби - безскрупулни и алчни - крадецът вика дръжте крадеца в тази пасмина, а е защитник на интересите на по-голям крадец,лансирал го в политиката
  • 35 още нещо

    33 1 Отговор

    До коментар #32 от "Един":

    не следиш добре - основното разследване е от британските служби и те първи са подали информацията ,след тях са и щатските служби - нашите са длъжни да се включат,след като сме член на международните служби

    Коментиран от #48

  • 36 Българка

    6 37 Отговор

    До коментар #27 от "а защо":

    Коро не е в затвора, защото не е извършил престъплея, за разлика от предшественика си Борисов. Никой не казва, че сикаджийската мутра е невинен, а само че арестът му е незаконен. Незаконен е по технически причини, защото е осъществен от МВР, а бухалката на мафията Каскетурата отказа да повдигне обвинения. Ако имаха и грам доказателства за някакво престъпление на Петко, то мутрата Гешев вече щеше да е повдигнала ибвинение

    Коментиран от #40, #42, #49, #62

  • 37 естети

    20 1 Отговор
    от майсторски клас ! Класкика!! Не е като хамалите с Чувалите! А дребните са от ленче-пенчева от сърце за спорта...Еха този красив живот .....
  • 38 Българка

    8 28 Отговор

    До коментар #29 от "Само споко":

    А сега ролята на закритата бухалка на мафията-спец.прокуратура го играят мутрите от ГЕРБ
  • 39 Хихихихи

    36 5 Отговор
    "Младите бизнесменчета" и политиченца с морала и прозрачността - дърти изпечени мошеници... Кокорка и компания изгореха по команда на американските си господари.
  • 40 абе маа ти проста помашка

    35 4 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    пробвай да подадеш декларация с невярно съдържание да видиш дали не е престъпление като те набарат че лъжеш
  • 41 ганев

    36 6 Отговор
    харвард Е СВЕТОВНО ПРИЗНАТ РАЗВЪДНИК И ИНКУБАТОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ДОКАЗАНО ТОЧКА

    Коментиран от #47

  • 42 да ама не

    34 7 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    само че престъпленията на Киро са доказани, а тези на Борисов са в сферата на чесане на езици без нито едно доказателство - иначе трябваше отдавна да е осъден - заветната мечта на Киро,щото имаш фобия от Бойко,та чак трепереха му гащите
  • 43 Охоо

    30 1 Отговор
    Като си бил куневист, за какво "добро име" се бориш?
  • 44 само

    35 5 Отговор
    Съд до дупка на този крадлив и лъжлив сурикат мазен противен.
  • 45 Българка

    33 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Защо си мислиш, че някой вярва на Криптомир? Казал, рекъл, факт е че се познава с престъпник и е правил опит да се включи в обща фирма. ФАКТ!!!!
  • 46 Психo от Курило

    24 4 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Когато бабе, Кокорчовците върнат милиардите окрасени само за месец!
  • 47 по точно

    14 1 Отговор

    До коментар #41 от "ганев":

    Това е само ПУЦ-а! ....
  • 48 Много

    27 2 Отговор

    До коментар #35 от "още нещо":

    добре следя и съм наясно от нещата. И то от първо лице. М. Стайков и Ветко Арабаджиев бяха по сигнали от вън. Та затова ги държаха по 2 години на топло двамцата. Кански усилия и пара без чет се даваха но никой не смееше да пипне. Това беше един от тестовете към Боко. Сега тези са и с двата крака. Ако Гешев не ги разкости, Козяк него ще разкости.Затова Криптомир се върти като обран евреин, Пинокио мига очестено и гледа в тавана , а харвардските измамници се скриха у дупка.

    Коментиран от #76

  • 49 Диване

    23 4 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    Точно ако имаше доказателства. Мислиш ли , че Херото дето бутна Борисов ако имаше нещо с/у него нямаше до сега да са го сложили на топло? Примери по цял свят бол. Няма скрито от ФБР. Боко вярно е гравитирал около нещо но е бил далеч от биячи и крадци. От 97/98 г се върти около Симеон. Просто всичко беше един балон защото не слушаше Козяк. Беше си повярвал. Свалиха го за да се случи втори Орбан, но без нищо на среща.

    Коментиран от #52

  • 50 ТИРбушон

    22 1 Отговор

    До коментар #32 от "Един":

    Абе те ги търсят за 800млн долара пряка измама, той подхвърлили ги били😆😆😆😆😆В USA за това те чакат няколко доживотни присъди....
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Българка

    5 21 Отговор

    До коментар #49 от "Диване":

    Докато Гешев е недосегаем и Каскетурата работи в едно ОПГ с мафията, то и сикаджийсият социопат е защитен и недосегаем, а мафията на власт

    Коментиран от #64

  • 53 ПП?

    17 1 Отговор
    Само ЛЪЖИ!
  • 54 Фалцет

    20 1 Отговор
    Намали малко фалцета , че в затвора вече се точат :)))))))
  • 55 Анани Нестимиров

    17 2 Отговор
    Този е "голям политик, интелектуалец, стратег, работлив, скромен, честен, принципен, не сменя партиите, държи си на думата, полагал е самостоятелен труд, не е разбитал на държавата, не търси облаги, постове, привилегии, чужд е на парите, морален човечец"
  • 56 Куневица

    18 3 Отговор
    Стига сте го давали този, противен е.Гузен негонен бяга. Да си ходи при Куневица.
  • 57 Каушев

    12 0 Отговор
    Има едно хубаво жилище- на бул. Столетов 21, ет.2, тъкмо за Онаниев
  • 58 Ченгев

    17 1 Отговор
    Този защо не са го още извикали на бул. "Г.М. Димитров" ? Непритен тип, дори отвратителен.
  • 59 Болярин

    14 0 Отговор
    НАстимире, а за колко кИфтета ще предявш иск ? Или това ти е нова схема за благинки ?!!
  • 60 Съди ги

    12 1 Отговор
    Насте,съди ги.Да приписват такива мръсни неща на такъв честен,почтен, хрисим и честен човек.А между другото какво по народност е това име?За 70 години не съм чувал такова.

    Коментиран от #66, #72

  • 61 Дааааааа

    8 1 Отговор
    Настимир Ананиев: Нямам нищо общо с Nexo, ще съдя и Тома Биков........ Аре бре мишка ! Но друго не се пише че Nexo, освен всичко друго """"Кампанията на Nexo „Крипто за Украйна“ подкрепя над 25 000 украинци
    8 юли 2022 г"""".......ОПГ та с какво се занимават....
  • 62 я слез на земята

    18 2 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    как да не е - Съдът доказа,че е престъпил наш Киро закона с лъжата за гражданството си, а предстои и по други негови издънки с негативен резултат за държавата да го осъдят
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 БЪЛГАРКА ОТ ФАКУЛТЕТА

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    И днес ли си ми душевно разстроена - пак ли Иванчо ти къса нервите ... Де да можеше да го изчегърташ, а !?! Но, не се отчайвай, защото след още 20 години, може и да ти се получи !!!
  • 65 Дааааааа

    17 1 Отговор
    Българската компания за дигитални финанси и покупко-продажба на криптовалута Nexo е загубила поне $ 4 милиарда на хиляди свои вложители и заемодатели от цял свят през последните месеци, но прикрива огромната дупка в портфейла си. Срещу дружеството е стартирало разследване в САЩ заради съмнения за наличие на Понци схема, сходна на измамата OneCoin на българката Ружа Игнатова,........в Nexo са били 42 бивши служители на Ружа Игнатова. 100000 лева са дарили само на ДБ за година
  • 66 Ростов на Дон

    12 1 Отговор

    До коментар #60 от "Съди ги":

    Руско е. ..Писателят Христо Калчев казваше: По имената им ще ги познаете.
  • 67 Дааааааа....

    18 0 Отговор
    Нямам нищо общо с NEXO, нямам бизнес с Антоний Тренчев, с него сме имали фирма, но тя нито един ден не е развивала дейност, бяхме и двамата много заети.
  • 68 Дълго_Име

    16 1 Отговор
    Насти, защо вярваш на съда, нали щяхте ти и бандата ПП да правите съдебна "риформа". Не си прави труда да съдиш ... няма смисъл, първо направете съдебна риформа, а след това се "репчи".
  • 69 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Акцията "Кал и каскети" върви още от деня , в който ПП стана втора след ГЕРБ сила в НС, но от ГЕРБ не можаха да съставят правителство, не могат и до днес, въпреки че =================================== ТЕ ПЪК ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ОТ ПП СЪАТАВИХА ПРАВИТЕЛСТВО.И ДВЕТЕ ПАРТИИ И ГЕРБ И ПП СИЛНО ЗАВИСЯТ ЕДНА ОТ ДРУГА.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ОТ ТЯХ ЩЕ Е ПЪРВА.ПРИ НОВИ ИЗБОРИ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е СЪЩИЯТ И ПОНЕЖЕ ПП СА,, БОЯДЖИИ,,ЧЕРТАЯТ ЛИНИИ ЩЕ УПРАВЛЯВА РАДЕВ И ПАК ИЗБОРИ ДО ДУПКА.
  • 70 Хммм

    11 1 Отговор
    Гнусен човек.

    Коментиран от #71

  • 71 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    15 2 Отговор

    До коментар #70 от "Хммм":

    ГНУСЕН, АМА ТАЗИ ПАПКА МУ ОТИВА КАТО НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 пенко

    12 1 Отговор
    НАСТИМИР : " НЯМАМ НИЩО ОБЩО --ЗАЩОТО СЪМ ВСЕОБЩ - ДИМОККРАТ -- КАКВО СА 100 ХИЛЯДИ ЗА ВЕЛИКАТА НИ ПРЕДИЗБОРНА ??? - ПАРИ ОТ ДАЛАВЕРА -ЕРА -- РА " !?!?!?!?!?!?
  • 74 Ихууууууууууу

    13 1 Отговор
    Мазньо пак започва с налудничевоквичащите изявления на един дребен измамноджафещ индивид .....
  • 75 Ха ха ха

    13 2 Отговор
    Само като го видя този, и ми става едно мазно и не хиенично противно ....... едва ли има друг индивид , който да предизвиква такова отвръщение .
  • 76 Българин 🇧🇬

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Много":

    Много , ама много си "умен ".
    Всички българи , ако са с твоят " умствен " капацитет България ще процъфтява много бързо.
  • 77 бай Даньо

    13 0 Отговор
    Ох на мама Нора ананийчето не бил мошеник само бил от комунистически род ....
  • 78 Какво

    10 1 Отговор
    ще съдиш бе жалък лъжецо?
  • 79 Марчел Рошу

    4 0 Отговор
    Този нечистоплътен човек с името Ананиев,депутат от ПП се вживява като някакъв човек,от когото зависят много неща!
    От всяко дърво кавал не става!
  • 80 ганев

    3 0 Отговор
    БАС ХВАЩАМ ЧЕ ТУЙ НЕ Е ВИЖДАЛО ЖЕНСКИ ПРЕЛЕСТИ И НЕ ЗНАЕ КАКВО Е КАЗАРМА
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 пенко

    2 0 Отговор
    НЕ СЪМ -НЕ СЪМ -НЕ САМ --- НЕКСО АЗ НЕ СЪМ --- НЕКСО СИ Е САМО ДАЛА - СВОЙТА ЛЕПТА ЗА "ВЪРГАЛА" -ПОЛИТИЧЕСКИ -- В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!
  • 83 новата мафия ПП

    1 0 Отговор
    Съди, съди! Като дойдат прокурорите от САЩ , на тях ще обясняваш как нямаш нищо общо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове