Last news in Fakti

20 Март, 2023 09:55 810 13

Николай Денков: Доходите трябва да нарастват и това е заложено в нашата програма

  • николай денков-
  • пп-
  • избори-
  • дб-
  • доходи-
  • цени

За тези избори се обединихме с ДБ, защото искаме да направим България европейска държава. В момента хората най-много се вълнуват от цените и доходите

Николай Денков: Доходите трябва да нарастват и това е заложено в нашата програма - 1

Доходите трябва да нарастват и това е заложено в нашата програма. Според нас минималната работна заплата трябва да е 1 500 лв., а средната – 3 000 лв. За тези параметри обаче трябва редовен кабинет и стабилно управление. Докарахме се до положение, в което служебният кабинет на Радев сочи проблемите на предходния редовен кабинет, които пак Радев назначи. Еврозоната се отдалечи за неясно бъдеще. Търсим доверието на избирателите, за да върнем нормалността. Това каза Росен Желязков от ГЕРБ-СДС в ефира на Нова телевизия. Той участва в предизборен дебат за най-важното, което трябва да свърши бъдещата власт.

„За тези избори се обединихме с ДБ, защото искаме да направим България европейска държава. В момента хората най-много се вълнуват от цените и доходите. Първия приоритет ще е да накараме комисиите да работят и от тях да има резултати. Ще продължим да се грижим за доходите. Пари има, но те отиват в неправилна посока“, заяви от своя страна Николай Денков от коалиция „ Продължаваме промяната - Демократична България“.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам:

    20 7 Отговор
    Г-н "академик", вие чували ли сте понятието РЕАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ? Добре е доходите да нарастват, но когато ЦЕНИТЕ НАРАСТВАТ С ИЗПРЕВАРВАЩИ В ПЪТИ ТЕМПОВЕ ТОВА "скъпи ми академико" СЕ НАРИЧА ИНФЛАЦИЯ И ВОДИ ДО ОБЕДНЯВАНЕ! И хайде пак ще станем "милионери"!
  • 2 Да кажа

    18 9 Отговор
    Как не го е срам тоя да се появява след като неговите приятели обраха и разсипаха България! То бива наглост ама неговата е безгранична! За хонорара от Козяк и майка си ще продаде тоя ПЛ@Х!

    Коментиран от #3, #7, #10

  • 3 От НАРОДА

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Да кажа":

    По-лошото е, че целия политически спектър не разбират най-важното, а то е че участието им в изборите е явяване на конкурс за работа, нищо повече! Другото, което не разбират е, че бивайки избрани са длъжни да изпълняват НАРОДНАТА воля, а не да налагата на същия този НАРОД дневен ред и волята на някой друг, като му обясняват, че те по-добре разбират нещата от него. Третото, което не разбират е, че бивайки избрани са длъжни да работят за подобряване на качеството на живот на НАРОДА, а не да подобряват първо качеството на собствения си живот. Именно заради всичко това, никой от тия които се предлагат за пореден път да бъдат избрани, не става за избиране, защото е ясно, кой какво и колко може и какво ще прави след избирането му. А тези, които са избирани до сега трябва да бъдат съдени за измама в особено големи размери, защото какво друго е да обещаваш неща, които никога нямаш намерение да свършиш, а ти е плащано твърде добре за обещанията ти?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Читател

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "От НАРОДА":

    Един от най-умните хора, живели някога го е казал - Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат"!
  • 5 Голям зор

    11 1 Отговор
    Не е така,кажете истината.От ЕС ги натискат и то яко,до сега си плащахме глобите но и те вече не иска с глоби.
  • 6 Голям зор

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "От НАРОДА":

    Управляващите като гледам вече над 30 г.си мисля че те си живеят в някакъв техен свят и въобще не ги е еня за народа и за държавата.Ако ги беше еня щяхме да сме доста развита държава.
  • 7 Няма да кажа

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Да кажа":

    Аз няма да кажа нищо, но напълно споделям казаното от адв. Екимджиев, че “У мен се създава впечатление, че на гърба на шепата истински учени, световни интелектуалци, които се броят на пръсти в нашите висши учебни заведение, вегетират орди посредствени хора с научни титли, произведени на конвейер в същите висши учебни заведения. Впечатлението, което се създава е, че тези хора се окопават в катедри, в Катедрени съвети, че целта на университетите е не толкова да обучават студенти и да поддържат жив академичния дух, а просто да се осигурява препитание и издръжка на тези посредствени преподаватели и служители. Впечатлението е, че науката и просвещението са последна грижа на нашето висше учебно заведение, че тези хора не просто си осигуряват една зона на комфорт и източник на препитание, но възпроизвеждат и облъчват студентите със собствената си посредственост, ограниченост и провинциализъм.".
  • 8 тая сороскатагнида дозатри образованието

    12 3 Отговор
    сега изпълзяла акъли пак да ръси и за доходите на рaята
  • 9 Другарят академик на фондация Д.Шорош

    10 3 Отговор
    още алхимик пак се е изрязал публично
  • 10 гН0с

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да кажа":

    ГЕРБ разсипа БГ. Стига сте прехвърляли вината другиму.
  • 11 ГЕРБ

    3 4 Отговор
    Тоя горкия е толкова жалък и измислен пълен фалш
  • 12 николчо а защо

    4 2 Отговор
    не си направите вашите НЕЗАСЛУЖЕНИ заплати по 1500лв,и без комисии, и други айдуклуци, а не на компанъонка с мустаци, и на вас по 15–20000 без бонусите????? Наглеци червени!!!!!
  • 13 Мнение

    1 0 Отговор
    Цените в България са Европейски, защото стокообменът в Еврапа налага еднакви цени, затова и заплатите в България трябва да станат Европейски!
    Не цените са високи, а заплатите са ниски в България!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове