Last news in Fakti

8 Август, 2023 14:33 4 126 31

Жестока катастрофа с три жертви край Ловеч, други двама са тежко ранени

  • загинали-
  • катастрофа-
  • ловеч

22-годишен шофьор навлязъл в лентата за насрещно движение на пътя Ловеч-Плевен

Жестока катастрофа с три жертви край Ловеч, други двама са тежко ранени - 1
Снимка: shutterstock

Катастрофа в Ловешко взе три жертви, а двама души бяха тежко ранени. Инцидентът е станал в нощта срещу вторник.

22-годишен шофьор навлязъл в лентата за насрещно движение на пътя Ловеч-Плевен.

По първоначална информация настилката била мокра. Последвал удар в движеща се кола, управлявана от 32-годишен мъж, който е починал на място.

Другите две жертви са мъж на 32 години и жена на 21. Те са пътували в колата, навлязла в насрещното, съобщава dariknews.

22-годишният шофьор и 20-годишно момиче са в болница в тежко състояние.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    25 2 Отговор
    Намлизането в Насрещната лента става ЕДИНСТВЕНО при Изпреварване.И тук възниква Проблемът с НАДЦЕНЯВАНЕ на Възможностите за ускорение на Колата,гарантиращи маневрата "Изпреварване" и СВОЕВРЕМЕННО ПРИБИРАНЕ в дясната Лента.Извод: Колкото и да е мощна Колата,НЕОПИТНИЯ ШОФЬОР ВИНАГИ ще я надценява ...И ЩЕ СИ ПЛАЩА за това,дори и с Живота си.

    Коментиран от #3, #12

  • 2 Тук заприлича на

    25 4 Отговор
    Буркина фасо

    Коментиран от #9

  • 3 МИ ЧИ ТО

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "оня с коня":

    ГО ЗНАЕ ВСЕКО ХЛАПЕ..........и ко

    Коментиран от #4

  • 4 оня с коня

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "МИ ЧИ ТО":

    Така е ама едно е да го знаеш,съвсем друго е да го ОСМИСЛИШ
  • 5 Морски

    14 1 Отговор
    До Б. Фасо

    Бян тан два пъти, и мога да кажа, че там има ред и дисциплина защото на всяко кръстовище има полицаи със сопи, и реда е безупречен
  • 6 Мими Кучева

    5 2 Отговор
    Дано да се оправят тримата глупаци!😁😁😁🥳👍
  • 7 Един шофьор

    11 2 Отговор
    Всеки кара и изпреварва както и където му дойде на акъла, яки глоби трябва от 3000 лева нагоре , а за тези с джипове от 5000!

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мим

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тук заприлича на":

    Не знам за Буркина фасо,но знам,че без война повече прилича на Украйна....
  • 10 Флинт

    21 0 Отговор
    Една грешка и трима млади хора вече ги няма, а двама също млади са потрошени и инвалидизирани.Един прави грешката, а се съсипват десетки животи и съдби.Вчера също три момчета загинаха в Хасковско,след излитане от пътя. Това е страшно! Колко хора се зачернят само за миг! Пази Боже!
  • 11 Тенеке хан

    7 2 Отговор
    Плевен Ловеч пътят на смъртта!
  • 12 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "оня с коня":

    Не особено точно твърдение! Може да се навлезе в насрещното платно при преминаване с висока скорост при движение в дясна крива /завой/. Така че, изводите ти са некоректни.

    Коментиран от #26

  • 13 Тошо

    18 0 Отговор
    Младите много държат да се покажат пред приятели и девойки. Макар че има и стари пергиши, които натискат, но младите са по-безрасъдни. Бог да ги прости!
  • 14 Козела

    18 0 Отговор
    Един съвет от мен - избягвайте нощните пътувания,ако не е нещо спешно. Има разлика във възприятията при нощно и дневно шофиране.
  • 15 Казуар

    5 0 Отговор
    В западния край на България такива млади шофьори ги наричат утепляци.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Коч

    6 2 Отговор
    Това, да загиват 3 лица в едно ПТП всеки ден, стана при вас май традиция, а!
  • 18 Подбалкана

    11 0 Отговор
    За последните три дни загинаха 10 младежи! Това е някаква диващина по пътищата. Дори да си съвестен и изряден, влиза в твоята лента и те няма. Преди 2 години излезнах от асфалтовият път в тревата за да се спасят от челен удар.Автомобилът срещу мен не можа да завърши двойното изпреварване и мина от там където 7-8 секунди преди това беше моят автомобил,а аз отидох в тревата. Добре че преди да тръгна да бягам убих скоростта до 50-60 ,а шофирах с 90. Шанс че нямаше дървета, както и никой близо зад мен. Овладях я и излезнах отново на пътя, като първоначално реших да го гоня, но размислих и се отказах. Щяхме да направим по-голяма беля, макар че този водач заслужаваше някакво порицание и глоба. За съжаление никой не е застрахован, дори човек да е много внимателен.

    Коментиран от #20

  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Кара се нагло и бързо!!! на двупосочен път летят със 150-180км/ч!Изпреварват без да се съобразят с насрещно движение или невидима част от пътя!Наказания не помагат,Трябва ви Шахмат от 1ви клас!!!
  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Подбалкана":

    Както са стеснили пътИЩАТА ,точно това мислех преди няколко дни.Мога ли да хвърля колата ако се наложи извън пътя за да оцелеем.ПРИ нАСРЕЩЕН 150 И АЗ СЪС 90-110.....НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЯГА.ТЕ СА СЛОЖИЛИИ кАНАВКИ И СА ОТВОРЕНИ ...нИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ СПАСИ ,ЧОВЕК И ДА СПАСИ И НАСРЕЩНОТО........нЯМА НОРМАЛЕН бАНКЕТ за да маневрираш!!

    Коментиран от #22

  • 21 Янко

    6 0 Отговор
    По полека карайте бре хора - за къде бързате !
    По полекааааааааа
    и няма да се трепете
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ ИМ !
    ЖАЛКО МЛАДИ ХОРА !
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПАТРУЛИ НА КАТ ДА СНИМАТ И НОЩЕМ С ТРИНОГИТЕ И ГЛОБИТЕ ПО 10 !
  • 22 Карловец

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ако караш с 80 km/h да кажем, имаш шанс за реакция.Затова никога не карай бързо, най-много 90 km/h. Със скорости от порядъка над 100 km/h вече става много трудно да бягаш или да правиш каквото й да било. Пред дилема челен или канавка, избери канавката. При челен, особено при изпреварване, шансовете не са големи.Трябва да следиш какво се случва пред теб и зад теб постоянно. Трябва интуитивно да усещаш къде може да стане беля,да го предогадиш ако ме разбираш, какво имам в предвид. Да се съобразяваш с особеностите на пътя,трафика и никакви нерви, а търпение. Гаранция никой няма, но ти прави нещата както трябва,както е по закон.

    Коментиран от #23, #27

  • 23 Коч

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "Карловец":

    Ще караш с 80, но зад теб големия камион с чужда регистрация, най вече започващ № с 16 или 22 напира със 110 и е на метър и половина зад задния ти рег. №! Сигурен съм, че всички казваме на зеленото - зелено, на синьото - синьо, на бялото - бяло, но реално ги виждаме по различен начин! Явно така е с понятията и разбиранията - напълно различни! Това, което за теб е нормален път, за другия е космическа писта, за теб ако даден знак или маркировка е ограничение, за другия е предизвикателство, ако за теб е стоп - линия, за него е рубеж за атака, ако за теб 80 км в час е прилично, за него е унизително! Не дай Бог пък някой да го изпревари - за него е поражение! Автомобилен състезател, Д. Илиев, или Дунев, от най добрите, разказваше как някакъв се опитва да го изпревари на всяка цена! Състезателят бързо установил, че има маниак фанатик и отстъпил, за да не стане беля...! Която ще стане другаде при такова поведение!
  • 24 Бат Гечо

    4 1 Отговор
    Излезеш ли на пътя, всичко е въпрос на шанс и съответно малшанс.
  • 25 Кашалот

    1 0 Отговор
    Планктон
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Карловец":

    Правилно,това са И моите принципи,но..........са направили и канавките от БЕТОН€....Няма така нужният Банкет ....Това са новите €€€-пътища!!
  • 28 СЛОНА

    0 0 Отговор
    НЕ Е ЗА ДЪЛГО!!!
  • 29 каквото ти писано

    4 0 Отговор
    23 56 часа - е и на двамата се е налагало да бъдат там...При подобни ПТП да се публикуват кръвните проби на всички...защото в този час, ако всички са пияни, дори шофьора да не е , те могат да повлияят на шофьора...И всички медии са длъжници ...Всеки случай трябва да се показва обективно, с анализ от компетентен, извод и съвети...защото ако рискуваш на 100 км 10 пъти ще спестиш 10 минути...а за тези 10 пъти колко може да загубиш, нужен е само един, а другите не са виновни...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове