Last news in Fakti

3 Март, 2024 10:35 1 426 78

Росен Желязков: Днес е ден за памет, благодарност и национална гордост

  • росен желязков-
  • 3 март-
  • митрополит киприан

Старозагорският митрополит Киприан каза, че всякога трябва да помним Освобождението на България като знаменателна дата в нашата история, в която сме благословени от Бога, че имаме своя суверенитет и своята независимост

Росен Желязков: Днес е ден за памет, благодарност и национална гордост - 1
Снимка: БГНЕС

"Днес е ден на памет. Да благодарим на българските опълченци, да благодарим на всички руси, румънци, беларуси, украинци, финландци, сърби, черногорци, които са напоили българската земя с кръвта си. Днес не е ден за политически спекулации, не е ден за политическо злободневие, днес е ден за памет, благодарност и разбира се национална гордост". Това каза председателят на Народното събрание Росен Желязков пред журналисти в град Шипка, където, в храм-паметника “Св. Рождество Христово”, беше отслужен благодарствен молебен от Старозагорския митрополит Киприан.

"Това е ден, в който българският национален идеал за свобода, за национален суверенитет, е реализиран по своя исторически справедлив начин. Както казах, не е ден за политически спекулации, затова всички изкушения да се правят релации с онзи исторически момент преди 146 години би било нелепо", добави Желязков.

Желязков посочи, че в този ден празнуваме Освобождението на България навсякъде, където има и един българин по света.

Старозагорският митрополит Киприан каза, че всякога трябва да помним Освобождението на България като знаменателна дата в нашата история, в която сме благословени от Бога, че имаме своя суверенитет и своята независимост.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Опълченец от Охайо

    56 6 Отговор
    Според Иво МОЧА-та, Оги Жабата, Генчо Миндята, Гого Папионката и професорът от ПУТК-А Сашко Йорданов, на тази дата България, която е дотогава е просперирала по милостта на падишаха, е била поробена от Русия !!!

    Коментиран от #18, #19, #46

  • 3 не лъжа

    52 1 Отговор
    А този винаги ми е приличал на резевратив !!

    Коментиран от #55

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 3.14К

    49 5 Отговор
    Костинбродският измамник вика: да благодарим на ............опълченци, на всички руси.......! Какви руси бе измамнико? Има руска армия, има цар освободител, има руснаци, румънци и т. н. Сега ще видиш ти руси, само да се покажеш на Шипка.

    Коментиран от #40, #44

  • 7 Милена

    58 3 Отговор
    Единственият реален факт около 3 март е, че една освободителна руска армия изгони турските войски, жандармерия и администрация от България. Каквито и други митове да има, те са производни и не поклащат този непреодолим факт. Всяко дете в трети клас знае, че в резултат от тази война се появи Третата българска държава. Може би не такава каквато заслужаваше по мащаб и територия, но преди това имаше много войни в Европа, но никой не говореше за българска държава.
    Честит Празник!

    Коментиран от #68

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Питам:

    56 5 Отговор
    Къде са днес най- големите ПАРИоти : Боко, Шиши, Кир4о, Двупръсточелия, Пинокио, Инч хай-"генерала", "Сокола", Асенчо мамин и цялата им козяшка кохорта ???

    Коментиран от #53

  • 10 Сталин

    46 5 Отговор
    Крадци и мошенници се кълнат в Бога, вижте им гузните лица предали България и българите на западните мародери вечните врагове на България
  • 11 И защо

    39 1 Отговор
    в село Шипка , бе ? Или не ти се катереха стъпалата до върха ! Иначе стъкмен в костюм и скъп балтон , че и свещ държи !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хахаха

    14 1 Отговор
    ...и единствения японец....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Под шипковия храст

    26 3 Отговор
    А кога ще разпускат паркамента и ще насрочват предсрочните избори?
  • 17 Само

    33 1 Отговор
    как , едва ли не с отвращение , е хванал свещта , наклонена и по - далеко от него , да не би да му капне на балтона ! Хич не му иде от вътре и не го докосва ни Шипка , ни православието ни ! Срамно !
  • 18 Мда

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "Опълченец от Охайо":

    Това говори, колко умствен багаж имат тези нещастници, израсли с благинките на Съветския съюз и търкали със задниците си седалките на държавните Волги.
    А Сашко Йорданов да каже внука му свидетел срещу Иванчева, колко сгради построй в Младост, докато Иванчева е в затвора.
  • 19 провинциалист

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Опълченец от Охайо":

    Абсолютно! И за да сме демократични и да уважим отричащите робството, сигурно трябва да запазим и минута мълчание днес.
  • 20 Реалност

    25 2 Отговор
    БЪЛАГИЯ преди армия ,медицина ,МВР ,космическа програма,ядрени реактори ,промишленни предприятия ,сега ,Пеевски,еврото ,милиарди за армията ,здравна каса ,недоволни пациенти имедицински служители образование ,и МВР на колене,ЧЕСтит празник Българи ще оцелеем въпреки всичко.
  • 21 Катя

    18 2 Отговор
    "България досега вървеше в стария си път. От 100 години и малко тя има нов път, посочен, указан, показан, написан на чист български език и заведен в Държавния архив на страната. Този път е в Съединение със славяните и особено с Русия. А оттам с целия ЦИВИЛИЗОВАН свят. България е ядката на този нов свят и ред. Той е неизбежен! Българите няма да изчезнат никога. Но няма да имат бял ден на Земята, докато се противопоставят, съпротивляват и саботират този нов път за тях. Нека се направи разлика, българите няма да изчезнат, много лесно би било това, българите ще страдат и ще се мъчат.

    Докато не им уврат главите, че нов свят идва и те имат задачи в него. Където и да съм ходила, каквото и да съм правила в живота си, аз съм дошла за този нов път на България и няма да си тръгна, докато не свърша моят дял в задълженията на този народ. Русия освободи България по внушение на Висшите Духовни Светове. Няма човек на тази планета, който може да промени този факт. Това Освобождение идва заради Новия ни път! Точно затова адовите сили навалят толкова на него."

    Коментиран от #78

  • 22 Истината

    4 39 Отговор
    Днес в Одеса е ден на траур след поредната руска атака в нощта на 1-и срещу 2-и март, когато дрон удари жилищен блок. Това е първи случай с толкова много разрушения, пострадали и загинали в резултат на удар от дрон, който взе 8 жертви.

    Загиналата жена, намерена с бебе в прегръдките си, се казва Ана Гайдаржи, съпруга на наш сънародник, бесарабският българин Сергей Гайдаржи. Той и малката им дъщеричка са спасени.

    Кметът на Одеса – Генадий Труханов, заяви:

    „Знаете ли, искам нашите братя българи, да видят това. Знам, че там има различни мнения, но да погледнат какво се случва тук. Какво правят руснаците? Как може да воюват с мирното население? Как може да воюват с деца? Загинали са деца. Сега извадиха изпод руините момченце, тригодишно. Но как? Как може това да се гледа? Как може да се цели с ракета или Шахед там, където спят мирни хора? Само нечовеци могат да направят това. Те нямат съвест, чест. Как може да воюват с деца? Как може да воюват с мирен град? Вие някъде тук виждате ли военен обект? Аз, като кмет на града, като военен по образование, не мога да разбера къде може да се прицелвате с този дрон, за да улучите в многоетажен блок, където живеят мирни хора? Що за война е това? Това не е война, това е убийство на мирното население на Украйна. Трябва да анализирате. Българите трябва да видят какво се случва и да дадат нормална, здрава оценка. Да разберат с кого воюваме днес и защо воюваме.“

    Коментиран от #26

  • 23 Герен

    18 1 Отговор
    ЧЕСТ ГОРДОСТ Е БАЙНО ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН. ЗА ВАС ГОРДОСТ Е ПАРАТА. КОЛКО ПОВЕЧЕ КРАДЕТЕ И ИМАТЕ ТОЛКОВА ПО ГОРДИ И НАГЛИ СТАВАТЕ.
  • 24 Петър

    23 2 Отговор
    Честит 3-ти март, българи! 🇧🇬
    Бог създаде човека и му даде свободна воля, а братята руснаци ни помогнаха да я върнем. Нека всеки ден с делата си показваме, че я заслужаваме! Бог да пази България и да ни дава сили да я прославяме!
  • 25 Боклуците на Боклука

    27 2 Отговор
    Желязков, най-малко ти имаш правото да говориш за празника!! Ти покваререн, корумпиран и лъжец.
  • 26 провинциалист

    9 3 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    Необходим е само един зелен подпис, за да спре всичко това.
  • 27 Демократ

    8 4 Отговор
    "Позволете ми да кажа, че ще сложим край на тази война. Ще победим, защото сме по-силни. След това, повярвайте ми, Русия ще плати цената", каза той по руския англоезичен канал RT.

    Вайтман заяви
  • 28 Кирчо от Кокорчево

    27 4 Отговор
    Желязков Ти си един гнусен ЛИЦЕМЕР! Ти нямаш право да си тук на този празник!
  • 29 Срам

    8 25 Отговор
    Освобождение от робство като национален празник Има само в бившите Европейски колонии в Африка и Латинска Америка България е на близо 1400 г Има толкова велики събития и владетели в историята и Да избереш робско освобождение и то от държава която доказано е водила вражеска политика към страната И даже те е окупирала веднъж е национален нихилизъм .
    Лицето ББ да помисли малко по тази тема Защото ако зависеше само от ПП ДБ щяха до сега да го сменят този празник.

    Коментиран от #38

  • 30 Желязков

    24 4 Отговор
    Според теб, благодарност към кого?
    Към НАТО ли?
    Колко мъка има в хора, които не знаят на кой да се кланят!
  • 31 Егати у н а г л е ц а

    23 2 Отговор
    Фалшификаторът от Костинброд говори за чест и гордост...
  • 32 фАНТОМасс

    20 2 Отговор
    Явно Бойко му е позволил да каже и думата РУСИ ! Че като нищо скоро ще ги изтрием и игнорираме ! Такава е правилната нова повеля на европейско-американското мислене ! Ставаме жалки , като се правим на ветропоказатели ! Накъдето духне вятъра и ние натам обръщаме глава !
  • 33 Перо

    23 3 Отговор
    Народът празнува на връх Шипка /Св.Никола/, а правителствения, джендърски боклук от ПП/ДБ/ГЕРБ-СДС на пл. Ал. Невски!
  • 34 България🇧🇬

    24 4 Отговор
    Честит 3 Март на Всички Българи! Благодарим на Россия! 🇷🇺🇧🇬💪! Да напомня на Всички ☝украинци не е имало Няма такая држава!! Царска Россия ☝
  • 35 Бесен-_ Язовец

    20 3 Отговор
    На тоя Росен му се при виждат някакви през окраинци 1879. Добре, че беше ген Игнатиев да навие руския император Николай да прати армия да освободи българските роби!
  • 36 България🇧🇬

    19 3 Отговор
    Честит 3 Март на Всички Българи! Благодарим на Россия! 🇷🇺🇧🇬💪! Да напомня на Всички ☝украинци не е имало Няма такава държава!! Царска Россия ☝
  • 37 България🇧🇬

    19 3 Отговор
    Честит 3 Март на Всички Българи! Благодарим на Россия! 🇷🇺🇧🇬💪! Да напомня на Всички ☝украинци не е имало Няма такава държава!! Царска Россия ☝
  • 38 Перо

    16 4 Отговор

    До коментар #29 от "Срам":

    Ти 4 юли ли празнуваш? А знаеш ли на какво е посветен този празник и къде се празнува, джендъре?

    Коментиран от #49

  • 39 В момента гледам

    23 3 Отговор
    Церемонията и не мога да поврвам на очите си, как Денков се влачи като тюфлек. Тоя бил ли е в казарма? Не! Със сигурност, иначе нямаше да млати ръчичките на ляво и дясно, като че ще литне!
    На летяштата мишка и казват ПРИЛЕП
  • 40 Тито

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "3.14К":

    .....няма да му стиска да се качи горе.....Пълен НЕЩАСТНИК!

    Коментиран от #66

  • 41 Българин

    28 5 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

    РУСКИ БРАТЯ, БЛАГОДАРИМ ЗА СВОБОДАТА!

    ВЕЧНА ПАМЕТ НА РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!

    ПОКЛОН ПРЕД САМОЖЕРТВАТА ИМ!
  • 42 Мхм

    5 17 Отговор
    По Турско дедовците ми са продавали кожи у Виена по комунистическо робство навреха баща ми в Текезесето

    Коментиран от #47

  • 43 Копейка

    3 12 Отговор
    На нас още не са ни раздали сандвичи!
  • 44 Перо

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "3.14К":

    Сигурно има в предвид блондини!
  • 45 Ван дер Любе

    5 19 Отговор
    "Това е ден, в който българският национален идеал за свобода, за национален суверенитет, е реализиран по своя исторически справедлив начин." Всъщност е реализиран по възможно най-лошия вариант за България. Орязана територия и разделен народ. Проблемите със Северна Македония днес, тоталната загуба за Северна Добружа и Поморавието са резултат от тази имперска война, която е имала други зале за Русия, а свободата е само оправдание. Не случайно граф Игнатиев се е постарал да пропадне Цараградската конференция. Да не се урежда българския въпрос по мирен път и Русия да има повод за война с Турция. Когато си на вр. Шипка всъщност трябва да изкажеш благодарност най-вече към Априлското възстание и опълченците. Без тях нямаше да сме свободни. А Русия, ако искаше да сме свободни и мога да го направи още през 1829, но на нея нашата свобода не й е била нужна.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ненормалнико от сглобката пита ли Галя

    11 4 Отговор
    От Козяк какво да кажеш! Срам и позор са такива като теб да заемат това високо място!
  • 49 Не на 4 юли

    5 10 Отговор

    До коментар #38 от "Перо":

    Но бих празнувал с удоволствие и гордост като национален празник Основаването на България преди близо 1400 г Историците биха могли да установят през кой месец 681 г се е случило това.Или пък Съединението на България през 1885 г.. Ако Хан Аспарух Борис 1 Симеон Велики Иван Асен или пък героите на Съединението и Балканските войни Могат да видят че България празнува национален празник ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ РОБСТВО ..Ще се срамуват от днешните ни управници..
  • 50 Хохо Бохо

    13 4 Отговор
    Прави впечатление стотина на жълтите павета и хиляди на Върха, въпреки усилията на властите под ръководството на козяците. Не ли?
  • 51 Памет Българска

    14 5 Отговор
    – Мамо, мамо, я ги виж!
    – Що е? – Идат, погледни ги.
    С пушки, с саби... – Що стоиш?
    Скоро, чедо, поздрави ги!
    Тях ги бог прати насам,
    да помагат, чедо, нам. –
    И детето дава крушки
    на солдатите без страх
    и крещи на тях:
    здравствуйте, братушки!
  • 52 доктор ОХ боли

    14 2 Отговор
    ДНЕС Е ДЕН , който едни недорасляци от ПП-ДБ , искаха да ИЗТРИЯТ и да заменят ! Помнете това и НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !
  • 53 воденМАДАГАВУР

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Питам:":

    Не се показват , защото ще получат НАРОДНА ЛЮБОВ в прекомерни дози , каквито не могат да поемат явно ! А и страха си и страшно нещо ! Нали ?
  • 54 Хохо Бохо

    13 2 Отговор
    Козяци на Шипка има ли? Само Президентът. Другите мишки са в посолството, притеснени от народната любов
  • 55 НаБАБАфърчилото

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "не лъжа":

    Недей така ! Като сравняваш Росен Ж. с ПРЕЗЕР.ватив , така обиждаш........ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ ! Те поне имат повече чест и достойнство !
  • 56 Сатана Z

    13 5 Отговор
    Ние ,Българите,ще сме вечно благодарни на Руската армия и Българското опълчение .Руската армия е била съставена от войници живеещи в Руската империя,което доказва ,че руси,беларуси и украинци(sic) са едно.

    Коментиран от #70

  • 57 пламен

    4 7 Отговор
    Защо не се публикува оригиналът на т.н. Санстефански договор. Първо защото не е договор а примирие, второ и по важно защото никъде няма думите българи и България, има териториалните придобивки на Румъния, Сърбия и автономията на Босна
  • 58 ЛегнаЛангеЛ

    7 4 Отговор
    Ех , защо не ни бяха освободили войски от САЩ , Англия , Франция , Германия ? Тогава каква вакханалия щеше да настанеееее , леле мале !
    Те сигур много са искали и аха да тръгнат , ама пустите РУСИ са ги изпреварили с 3-4 минути само ! Язък !
  • 59 Кирил

    2 11 Отговор
    На трети март се подписва примирие според което българските земи са безсрочна руска окупационна зона. Това празнуваме за национален празник
  • 60 желязков

    11 1 Отговор
    да днес е Светъл празник но само една подробност в изреждането на освободителите Ни през периода 1877 -1878 година, няма такива държави като Украйна ,Беларус, Молдова и други изброени/помагачи руски губернии тогава/ има една единствена държава Русия ръководена от православния монарх Александър II ,който води война с Турция за Вярата Християнска и като такива сме облагодетълствани от от военния конфликт-войната за верите.както и Румъния която дава много жертви за нас и участва като освободител от турско!!
  • 61 Начо

    3 9 Отговор
    Никой народ не празнува такъв позор, смяната на окупатор
  • 62 свиреп ОХЛЮв

    9 1 Отговор
    Много ми се иска да чуя и поздравителните думи за празника , на ДВАМАТА най-големи разбирачи и "мерудии на всяка манджа" .......Бойко и Делян !
    Не вярвам да са се скрили някъде. Те са пътеводната светлина в живота ни. Заедно с ИЗПИРАЩИТЕ ги Киро , Асен , Гнома , Пинокио !
    ЖАДУВАМ ЗА ТЕХНИТЕ думи за 3ти март !
  • 63 и такива хора ни управляват

    12 1 Отговор
    Русите са хората на средновековна Русия.Защо се срамиш да кажеш : руснаци. Неграмотнико!
  • 64 Козяк мрази 3-ти март

    11 2 Отговор
    Такова увъртане, такова безсмислено плямпане и нито веднъж не се споменава, че Освобождението става вследствие на Руско-Турската Освободителна война. Нито става ясно от кой сме се освободили, нито кой ни освобождава, само си мънка нещо тоя. По това ще ги познаете козяците и нека не ги забравяме, като ходим другия път на избори

    Коментиран от #72

  • 65 Артилерист

    18 2 Отговор
    От изказването на Желязков се потвърждава, че има секретна инструкция от Денков и Габриел в приветствията на властниците от сглобката, ИМЕТО НА РУСИЯ ДА НЕ ПРИСЪСТВА, КАТО НАША ОСВОБОДИТЕЛКА. Желязков е споменал от кумова срама, че сред освободителите има и РУСИ, НО САМОТО ИМЕ "РУСИЯ" ГО НЯМА, НЕ Е СПОМЕНАТО, ВСЕ ЕДНО РУСИЯ НЕ Е ИДВАЛА. Изброените представители, на които се благодари за нашето Освобождение, са съставни елементи на РУСКАТА АРМИЯ, НО ТЯ СЪЩО НЕ Е СПОМЕНАТА, КАТО ПРИСТИГНАЛА ОТ РУСИЯ ДА ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ. Все едно, че изброените на своя глава са се наговорили и са дошли да се бият с турците. НЕ Е споменат РУСКИЯТ ЦАР, чийто паметник е пред Народното събрание, на което Желязкова сега се води Председател. Няма споменати РУСКИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ, КОИТО СА КОМАНДВАЛИ РУСКАТА АРМИЯ, НЯКОИ ОТ КОИТО СА СТАНАЛИ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ЛИТЕРАТУРА, КУЛТУРА И СРЕД НАРОДА ВЪОБЩЕ. Как е възможен такъв срам, такъв позор, такова пренебрежение и такава непризнателност? Вижте какви изключителни случайности за сбъднат идеал, за празнуване от всеки българин ПО СВЕТА и прочие казва този Желязков, но не споменава, че България е Освободена от Русия!!! Този Желязков що за българин е? Той за Русия и РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА не е ли чувал?
  • 66 3.14К

    11 2 Отговор

    До коментар #40 от "Тито":

    Качи се наглеца и го срещнаха подобаващо с освирквания и оставка! Гьонсурата започна да срича, да заеква и да притреперва като мишок в капан.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Не е освободителна,

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "Милена":

    Така е наречена от комунистите, впоследствие.В руските архиви, това е 10-та война и обявена за ОКОПАЦИОННА, пък вие си повтаряйте комуноидните мантри от тоталитарното управление 45г
  • 69 10-та руско-турска война,

    4 8 Отговор
    Опълчението обръща хода на войната като не позволява сливане на турските армии от юг и север, после какво се случва всички знаем. Нова зависимост от руснаците, орязани етнически територии, тоталитарен режим...за Русия е геополитическа окопационна война, ние сме им на пътя, айде стига сте пълзяли, мишкиии
  • 70 Сериознооо?

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Сатана Z":

    Че то тогаз ний сме си римляни отма,че сме били част от римската империя и то два пътя,римска провинция!!!
  • 71 Констатация

    8 2 Отговор
    Днес българите показахме какво е отношението към националните предатели като този Желясков ,който беше съден за измама в изборите,а сега е председател на Народното събрание.
    Сглобката е типчна продажна шайка от мафиоти ,работеща против интересите на българите,в симбиеоза с интересите на сатанинските кравари.
  • 72 Допълнение

    8 1 Отговор

    До коментар #64 от "Козяк мрази 3-ти март":

    Козяк не мрази само 3-ти март.
    Както каза Скот Ритър краварите ни смятат за техни роби и мразят православието и всички роби ,КАВИТО СА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.
    Мафиоти на слугинаж работещи против интересите на България.
  • 73 Предателите нямат място на Шипка!

    9 1 Отговор
    Този предател беше унижен и смачкан от народната любов на Шипка!....Днес е един тъжен ден за сглобката и за посолството!!!!!
  • 74 Тито

    4 0 Отговор
    Козяците се изпокриха като мишки.......Марионетките-също!
  • 75 Танев

    4 0 Отговор
    Абе къде е Тиквата,Шиши,Кирчо,Кокорчо,Ицо и Трола? Нещо ни вопъл-ни стон!
  • 76 Проповедник ПРАВОСЛАВЕН

    2 0 Отговор
    Ха ха ха....натриха ли ви продажните муцуни козяци и тем подобни......В парада по-случай 3 нарт бяха споменати само националностите участвали в ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.....Руснаци,Румънци и Финландци.....Сърби и Черногорски.....Украйна отсъства зашото тогава Украйна е просто ГУБЕРНИЯ в Царска Русия..........Натриха ли ви муцуните продажни КОЗЯЦИ???????????!!!!!!!!!!!!!
  • 77 България

    2 0 Отговор
    Росинее Украинци Не е имало!! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА!!! Русская Империя ИМА☝️🇷🇺
  • 78 КАТЕНЦЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Катя":

    русия освободи БЪЛГАРИЯ заради 34 тона злато дадени от Вълчан войвода а това ЧЕ извънземни космически сили по известни като АНОНАКИ са ни програмирали да се стремим да събираме и складираме злато което им е нужно и изчезва нанякъде е друг раздел от теорията ти А именно защо БЪЛГАРИЯ е древна земя защо ще пребъде и защо имаме мисия ТУК Е открито и най древното обработено злато а и в момента България е най големия производител и износител на злато в ЕВРОПА да живеят анонаките
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове