Last news in Fakti

6 Април, 2024 20:46 7 030 98

Скандалът в МВР разбуни духовете между партиите

  • мвр-
  • митници-
  • калин стоянов-
  • живко коцев-
  • герб-
  • пп-дб

Опозицията вижда битката в МВР по различен начин заради предстоящия предсрочен вот

Скандалът в МВР разбуни духовете между партиите - 1
Снимка: БГНЕС

Агенция „Митници”, както и конфликтът в МВР между Калин Стоянов и Живко Коцев за пореден ден са водещите теми на политическата сцена. Продължават и обвиненията между управляващото мнозинство чий е вътрешният министър и трябва ли да остане на поста си, обобщава NOVA.

Доскорошните партньори в управлението ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС влязоха в нов остър спор. Този път той е за МВР – оставането на министерския пост на Калин Стоянов и оттеглената оставка на главния секретар Живко Коцев. Двете формации са на различни мнения имало ли е оказван натиск в силовото ведомство и от кого към кого. Както и има ли връзка това с ареста на директорката на Агенция „Митници” Петя Банкова. Опозицията определи целия конфликт в МВР като опит за намеса в изборите.

От ГЕРБ защитиха вътрешния министър Калин Стоянов, който ще остане на поста си и в служебния кабинет, и атакуваха главния секретар Живко Коцев. След като оттегли оставката си, той също ще продължи да бъде част от МВР. „Единственото, от което аз съм много изненадан, е начинът, по който „Продължаваме Промяната” застанаха зад този човек. По никакъв начин не се намират факти и обстоятелства, които да оборят това, че г-н Стоянов просто си върши работата и неговата смяна е единствено заложник на това, че не се е подчинил на един политически лидер”, каза Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС.

След като в петък Живко Коцев се появи заедно с премиера в оставка Николай Денков и заговори за натиск върху него, ПП-ДБ отговори, че досега доказателства за негово участие в нередности не са представени. „Информацията, която г-н Коцев изнесе, че той е бил заплашван да се откаже от поста на главен секретар, е абсолютно недопустима в нормална европейска държава. Ако някой има реални доказателства срещу г-н Коцев, тези доказателства трябва да се представят пред съд и съдът да го отстрани”, посочи съпредседателят на ПП Асен Василев.

Опозицията вижда битката в МВР по различен начин заради предстоящия предсрочен вот. „Имало натиск над главния секретар. Играят се някакви циркове – първо си подава оставката, после я оттегля след консултации. Какъв е този главен секретар, който се поддава на натиск? Какво да си помислят шефовете на районни управления и обикновените служители на МВР?”, коментира Румен Гечев от БСП.

Павела Митова от „Има такъв народ” определи като пълен абсурд това, че за пореден път министри се оплакват от натиск от Петков. "Първо Йоловски се оплакваше, после Калин Стоянов. Надявам се изборите да са сравнително честни”, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пресцентър

    23 52 Отговор
    Скъпи евроатлантически другари, ние от ППДБ открито заявяваме, че за да изпълним нашите задължения към Вас понякога е нужен неизбежен съюз с дявола. Не забравяйте, ние никога няма да изневерим както на Вас, така и на нашите светли демократични принципи. Разчитаме на вашата бъдеща подкрепа и доверие в нас! Само заедно ще победим в тази изключително трудна битка със злото! Благодарим Ви!

    Коментиран от #55, #77

  • 2 Бликна ми сълза

    38 6 Отговор
    Боричкането за баницата, медийно трансформирано е вечната борба между доброто и злото. Разбира се в този вариант, "доброто" винаги е на власт инак няма да арестува, този или онзи.

    Коментиран от #66

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гражданин

    27 10 Отговор
    аз пък се надявам младата Павела Митова, с нейното елитно образование от чужбина, да си намери друго поприще, за политиката не става

    Коментиран от #45

  • 5 Йоу нигроу

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Суит хоум Алабама":

    И доволен ли си?

    Коментиран от #25

  • 6 Станчо

    52 7 Отговор
    Така навремето ДПС и ГЕРБ удариха Реформаторския блок. Не се научиха тези хора и не си взеха поуки. Паралелната държава у нас, която се създаде след управлението на НДСВ и вкарването във властта на ДПС е в силата си и наистина трябват законодателни промени, но не правени от мишоци и некадърници. Свидетели сме на абсурдни изпирания и показване на закона.

    Коментиран от #43

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да, бе

    47 4 Отговор
    Това не е скандал в мвр, това е пълното дъно на милицията... Щото е там, не си е тръгвала, даже намерение няма да си тръгва. И в контекста на тая гротеската най, ама най най главният милиСионерин се оказа махленски...
  • 9 бандит методиев борисов

    39 17 Отговор
    имам проблем с шарлатаните, имаме общо хоби - българоубийци сме
  • 10 Държава

    47 6 Отговор
    НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,
    ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #16

  • 11 Перо

    60 10 Отговор
    Гл. секретар излезе едно корумпе с меки китки. Как може да се продава за един часовник, колкото и скъп да е? Това, че е бил послушен куфар в системата на мутренския преход му дава стаж, но не го прави професионалист!
  • 12 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    55 3 Отговор
    И двамата дядо попе , и двамата ❗
    Единия с часовник за 5О ООО рушвет,
    а другия предупреждава "нотариуса"❗

    Коментиран от #14

  • 13 Доротея

    53 3 Отговор
    Може ли при всичко това да ми говорят за обединение, съединение, народ, нация? Какво ще върши МВР, след като не могат да се гледат един друг? По другите ведомства сиурно е същата работа! По канцелариите е натъпкано с администрация, надпреварват се кой да е по голяма работа и сакън да се прекара, да работи 1 минута повече от другия! Пушат, пият кафета и чакат хигиенистката да чисти подире им! Един молив да падне, няма кой да го вдигне, камо ли да обслужат гражданин свястно!

    Коментиран от #90

  • 14 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 1 Отговор

    До коментар #12 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    МеВеРе-то ми срещу МеВеРе-то ти ❗❗
  • 15 БЕЗ МАЙТАП

    33 2 Отговор
    Бухалките от прехода се смениха с институции..от рода на МВР прокуратура ДАНС......А прехода продължава или е свършил? Идват избори може Пеевски да каже нещо по въпроса.
  • 16 Каквато си е избира народа

    34 7 Отговор

    До коментар #10 от "Държава":

    такава е България! Няма как партии на олигархичните кръгове доган и капитал като ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ да са на първите места и някой да очаква, че няма да е на първо място по лъжи, кражби, схеми, съсипване и продаване на България на чужди посолства! Щом си гласува за мафия народа, има си мафия и няма причина да се сърди, че тези са измамници и шарлатани!

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ама те фалшифицират изборите

    27 4 Отговор

    До коментар #16 от "Каквато си е избира народа":

    И правят да са първи и втори...Народа много го отразява някой.... Болшинството Българи ги мразят тия продажници...

    Коментиран от #22

  • 19 12340

    13 4 Отговор
    КъФ георг георгиев, ве?!
    ... Де е вездесъщото Баце, що днес пропусна съботната си проповед по,, фейса,,?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 СМъРт ЗА рУСХИТЕ

    9 11 Отговор
    ниама ли да ги закриат тиа корумпирами кауни от Мъ вУ Ръ 4е като ги видиа и ме избива на .. садизъм не 4е много излизам в таиа престъпност навън !! ??????/ !!!!

    Коментиран от #50

  • 22 Ако няма

    31 3 Отговор

    До коментар #18 от "Ама те фалшифицират изборите":

    глупаци да им се връзват на лъжите и да гласуват за измамници и шарлатани, няма как да фалшифицират да са първи! Истината е, че има една голяма маса хора, на които като им кажат, че са "умни и красиви" и ги водят като сгадо накъдето си поискат! И вече 34 години е едно и също! Като се изхаби продният проект и създават нов, с нов лъжец като киро, на който му градят образ и му правят партия и стадото го подкарват!

    Коментиран от #28

  • 23 Чума

    27 1 Отговор
    Какви са тези неизвестни главни секретари, на които чувате имената, когато ги уволнят!? Едно време какви главсеци имаше - прелест! Имаше един главен секретар преди 20 години, забравих му името, новините с него започваха и свършваха! Едно денонощие успя да разкрие сам тежко престапление във Варна, след това лично ръководи полицейска операия в Благоевград и накрая сколаса да опре и във Видин, където имаше бунтове на ромския клан Зрънкови! Местната полиция се справила, но главсека изръмжал, аз тея журналисти за какво ги водя и повторно атакували махалата, за да има пуйките какво да снимат!
  • 24 Безплатно

    27 4 Отговор
    Мразя да гледам жени с белезници зад гърба. Мразя мутрите и насилниците.

    Коментиран от #38, #48, #49

  • 25 Суит хоум Алабама

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Йоу нигроу":

    Много!

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Йоу нигроу

    8 4 Отговор

    До коментар #25 от "Суит хоум Алабама":

    Като на всеки торен червей...
  • 28 И това

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "Ако няма":

    Е вярно....Мошенгийте са пълни и са навсякъде......
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 А50

    23 11 Отговор
    В сайта на афера всички много добре са изтипосани начело с Коцев и Рашков и дори със снимков материал

    Коментиран от #33, #36

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бедняшката русофилска иzмет,

    19 14 Отговор
    Виждали, ли сте часовник за 50 хиляд?Е,за тези гласувате.

    Коментиран от #35

  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "А50":

    Затова има ЕРОР ❗
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хаха

    27 9 Отговор
    Спомням си добре, когато Веселина Томова Захариева публикува в “Афера” снимките с пачките и кюлчетата. След 10 минити ги имаше навсякъде: телевизии, радиа, сайтове. Сега пак е публикувала скандални кадри с Живко Коцев, но снимките ги няма в пространството. Умнокрасивите сега се чудят: Ама, автентични ли са, манипулирани ли са,… Ослушват се…
    Пълен потрес е този слугинаж!

    Коментиран от #60

  • 40 Смърфиета

    7 7 Отговор
    Тази нотариуса на Асен Василев ли беще, или другата?
  • 41 А50

    17 5 Отговор
    Коцев да покаже подарения му часовник за 50000лв. от контрабандистите на Софийското летище, където се е снимал и в компанията на кикимората Ангелакова
  • 42 Еди койси

    5 6 Отговор
    Стига балтайте организирайте се за избори герб и ппдб да отидат извън управлението достойно българско учравление
  • 43 Смърфиета

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Станчо":

    Напротив – след Филип Димитров, а и повреме на него.
  • 44 Град Козлодуй

    9 0 Отговор
    мафията е Овладяла Бг
  • 45 Смърфиета

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "гражданин":

    От Сфищов, Румъния.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Смърфиета

    4 4 Отговор

    До коментар #24 от "Безплатно":

    Точно така, това е домащно насилие. То си се вижда ясно ,че е искала да излезне на пияцата да пие кафе с приятелки.
  • 49 Смърфиета

    0 5 Отговор

    До коментар #24 от "Безплатно":

    Щом хората не ги мразят, значи си единствен.
  • 50 Смърфиета

    2 4 Отговор

    До коментар #21 от "СМъРт ЗА рУСХИТЕ":

    Пище се и се произнася "съдизам".

    Коментиран от #58

  • 51 Кирон триволта

    6 5 Отговор
    Хсйде на протести,по добре отколкото избори!!!
  • 52 Закривай

    5 9 Отговор
    Скандал няма,на всички е ясно,че управляващата мафия задкулисно руските васали дс на бкп,арестуват всеки който хваща дрога и престъпници
  • 53 КИРО ТЪПОТО

    11 6 Отговор
    ПП УМРЕ.
  • 54 Точен

    7 2 Отговор
    Да, бе. Путин е виновен. Тъй казва Галя от Посолството.
  • 55 Сори брато,

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пресцентър":

    ама нищо не ти се разбира. Не става само с упоритост.
  • 56 Анонимен

    5 4 Отговор
    И през живково е имало неща, които никога хората, само това бе Кореком, съдии, адм. секретар Иванка от районен съд, какви далавери се въртяха. И същото наблюдаване и при всички ви, те честните са в църна земя. Те умни ченгета не останаха най много удряха костов царя абвдпс герб ипонеца, живи обирджии и диктатури, както при Живков някои, имаше и честни юристи, но бб ги убиха с дпс и сие. Всичко ще им се върне.
  • 57 ЧОЧО

    5 1 Отговор
    Нечестните политици чакат честни избори.
  • 58 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Смърфиета":

    Това по САЩинските учебници ли го чете ❗❗❗
    Явно дори не знаеш кой е
    маркиз до САД ❗❗❗
  • 59 Сатана Z

    6 0 Отговор
    Обикновенно такива скандали свързани с властимащите в България се замазват с някое свирепо убийство от същия мащаб за да се измести вниманието на общество.
    Няма начин да не гръмнат някой,въпрос на време .Може би поръчката е дадена.
  • 60 Веска водката

    4 7 Отговор

    До коментар #39 от "Хаха":

    Добре ,че е Ерджан от ДПС ,да дава някой лев,преди изпълнявах поръчки на трактора

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Фен

    13 1 Отговор
    Бе на тоя, часовникът му, по скъп от апартамента на Цветанов. И? Нищо
  • 63 Истини

    4 0 Отговор
    Контрабандата на цигари и при живков е имало и много лукс стоки и след 1989, дори знаем ореди 15 г, младежите, които продаваха отивайки до магазинчето. То мвр е тяхно, те с проститутките са
  • 64 Читател

    11 0 Отговор
    Марийке, снимката към статията е на адвокатката Натина, за която няма нито дума в материала. Знаем от други издания, че защитава Банкова, но в твойто факултет явно не са те учили, що е билдредактор и как правилно се илюстрират статиите.
  • 65 112

    4 2 Отговор
    От х место до у место да занесеш дрогата по телефона предлага един наркоман на жена, 1500 лева, преди 15 години. Безсмислено е да коментираме истини. Дано не правят злини на близките ни невинни жертви. Те са данс и там новите им длъжности в мвр БОП, живи бандити, налитащи на бой
  • 66 Видьо Видев

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бликна ми сълза":

    Вълкът е в кошарата! ДАНС и Прокуратурата са ОПГ!

    ДАНС - ужилени от новата шефка на митниците, която уж покровителствала трафикант на цигари?
    А този трафикант не искат да го търсят или арестуват!
    Защо ли? Че кой реже клона на който стои?
    Заловени цигари по години:
    2019: 33 милиона къса
    2020: 16 млн.
    2021: 31 млн.
    2022: 41 млн.
    2023: 96 млн. !!!!!!!
    За последната година са заловени ПОВЕЧЕ цигари отколкото за ТРИТЕ последни години на Борисов на власт!
    Затова тя им пречи в наркобизнеса (не само с цигарите)
  • 67 Четец

    4 6 Отговор
    Живейте си във вашата обруляна диктаторска държава. Не ви искаме на хляба мекото. Знаем ви старите кочове кви ги вършихте дс от 1984,а родените преди и след 1984 са невинни жертви доганебойкоипонбантити
  • 68 Анонимен

    8 2 Отговор
    Някой бе заревал за България. На запад българите се радват с деца, семейства, че са избягали навремето от вас дикратурите. Всичко си върви по старому. Не ни харесва живота в българия. Точка.
  • 69 Ха ха

    6 4 Отговор
    Не цвъркайте! Вече за всички е ясно, че Пеевски и бат Бойко са овладяли службите, а от там и държавата.
  • 70 Ученика

    1 1 Отговор
    Другари прокурориби съдии после да няма хър-мър
  • 71 М3 голд

    4 2 Отговор
    Хайде потърсете инфо и в другите сайтове. Тук то се крие. СГП иска защитеният свидетел 3 да бъде привлечен като обвиняем. И като чета - има снимков материал и други и нещата са други. Както е казал Асен Василев - да се дадат доказателствата в съда и да се приключва бъркотията. Пак станахме за резил в Европа. Важното е, обаче, че тази операция на служби и СГП е българска, а не на Кьовеши и независимо от защитните операции на Денков и Сарафов, този път ще се влиза в затвора. Може и заедно с главния секретар. Трябва да се бърза, докато ПП не са го включили в листите. И да се рони още по надълбоко. Скъпият часовник е наградна благодарност за контробандата. Къде отиват заделките с куфарчетата?

    Коментиран от #74

  • 72 Мафия мафия мафия

    6 3 Отговор
    За съжаление ПП-ДБ и народа не.могат да защитят жените си.
    Оказа се, че тези крехки жени кметицата Иванчева, баш митничарката Банкова имат повече воля и топки, от кофтия матриал, показаха, че има морал и воля да защитят закона, но мафията ги удари и никой не им помога, само гледаме сеир докаде ще ги докарат, Иванчева в затвора, виновния "уплътнява" между блоковите пространства, тази жена митничарката, набързо разкри каналите за контрабанда, наркотици и беше ошамаросано, но митничарката е в опасност, защото настъпа по мазола мафията на дпс-герб.
    Ако народа и партиите които се определят за спазването на законите не защитят тази жена, мафията ще я пречупи и унищожи.
    Аз искам да ми остане и увеличи заплатата до нормалните нива в Европа, искам всички лекарства за пенсионерите да станат безплатни, искам нормална държава, ако позволим така да убиват волята за справедливост и честните хора си заслужаваме съдбата на роби.

    Коментиран от #75

  • 73 Иванчева

    3 2 Отговор
    Чакам митничарката да търкаме дъските в Сливенския.
  • 74 Химлер

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "М3 голд":

    Браво, мойто момче! Една лъжа повторена сто пъти става истина. Обаче балъците измреха.

    Коментиран от #78

  • 75 Браво

    8 1 Отговор

    До коментар #72 от "Мафия мафия мафия":

    За думите! Крайно време е народа да се надигне и да измете тази мафиотска пасмина, която се е самозабравила и унищожава родината ни.
  • 76 Горски

    11 1 Отговор
    Ей ги на дибидюс. Контрабандистите Марин и Стефан Димитрови му идвали само в канцеларията, че да му подават инфо за престъпленията ха-ха! А какво прави контрабандиста на Паскал Стефан Димитров в дома на Бойко Рашков? Излязоха снимки на главния секретар на МВР, който е по-халат заедно с контрабандиста Марин Димитров от почивката им в Гърция. а сега пак го направете главен секретар на МВР тоя тип Живко Коцев, Паскал го турнете за шеф на митниците, а Бойко Рашков-шеф на КПКОНПИ.
    Бойко Рашков цял живот на държавна заплата и без да е имал частен бизнес се оказа по-богат и имотен и от арабските петролни шейхове-35 години яко вътре в корупцията. Излиза, че трябва да е прибирал по 500 000 евро или долара, може и в лева-пак не е малка сума. А вие робове, повечето от вас работещи бедни или безработни, ходете по - бързите кредити, за да изкарате месеца и да сложите храна на масата за децата си и търкайте талончета! И чакайте с избори да промените своята робска съдба, като всеки път избирате едни и същи бандюги. Нищо чудно за четвърти път да изберете бодигарда на Тодор Живков пак за премиер, че понеже няма за кого друг да се гласува.

    Коментиран от #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "Химлер":

    Първо, не е една ❗
    Второ, не е лъжа❗
    Трето, не сме балъци❗
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Сатана Z

    7 1 Отговор
    Премиерът на ПП се самоназначи за академик. Бившият им премиер фалшифицира гражданството си. Финансовият им министър назначи единия си любовник за шеф на НАП, другия - за културен министър. Партийната им секретарка забременя, за да приглуши изневярата си на парапета. Рогоносецът им ги изнуди да го направят шеф на парламента, за да си трае. Главният им секретар се оказа контрабандист. Общинският им съветник - сериен нарушител на пътя и алкохолик. Бившият им вътрешен министър - ортак с контрабандисти и алкохолик. Има ли смисъл да продължавам? ПП е ОПГ, в морален и криминален смисъл. Всички, които ги подкрепят и гласуват за тях - съучастници в ОПГ-то.
  • 82 ....

    1 1 Отговор
    Бг ще се оправи, знаете ли, кога, когато измрат сите българи. Другите са като един юмрук единни. От никого не сме, забавлявам се от скука. По добре тука да си изхвърля боклука, а не на беседката при клюкарите. Всичко е до възпитание, и х вдовицата като излезе в пенсия на 55 г и вместо при еродит клюкарки, замина на море в кухня и там по живково пити с калкавал в колите. Който си краде, епбе, си го прави независимо и на 90 г. Втзпитание, колкото и да плюете, ходили сме с един и то много, а с х предварителен кейс не сме имали, а вие корварите за вас разни учени в ъгъла на стаята
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Читател

    4 1 Отговор
    Отвори афера бг там има всичко без цензура даже и с доказателства.

    Коментиран от #87

  • 87 Горски

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "Читател":

    Много точно им го каза, ама някои ги мързи да четат и пишат ей така, колкото да се намират на приказки. "Свободно слово" и "Гласове" са също без цензура.
  • 88 Каква

    6 1 Отговор
    Европейска държава е България,?Тя ако е европейска държава майката на Делян Добрев няма да сече борова гора незаконно и да си прави къща при милионите,които имат.Зсвалийки.Селянинът от Дръндар няма да си присвоява Сараи,на Росенец,в София и където си иска.Сарафов няма да е прокурор в една Европейска държава и Илиана Кирилова няма да е СГП.А Магнитския Шишо и БАнКЯТА ще са в затвора.България в момента е най-мафиотската държава в Европа,благодарение на бандита Тиквата,Калинчо да ходи на детектор на лъжата.Гледа като наркостъпидсн и лъже като Д.П и ББ.
  • 89 Защо

    7 2 Отговор
    Преди избори ДАНС се обърна в БУХАЛКА.Е така,защото мафиота Пеевски отдавна има информатори там и ги държат и сега от страх мачкат ПП-ДБ.Дано хората разберат колко е силна мафията и колко е оплетена,МВР,прокуратура, ДАНС.И който се обърне срещу тях мачкат и даже и.....Те всичките навързани.Сина на СГПрокурор Илиана Кирилова също работи в ДАНС.Пеевски е зареден с компромати за всички,затова ги плаши всички.Както викаше на Копейката в НС знам всичко за тебе и го обиждаше.Когато Нинова му каза да не се държи така.Пеевски каза аз съм платил да е тук ,ще се държа както си искам.Аферата Нотариуса,аферата Пепи Еврото показват,че няма държава,няма прокуратура Има двама мафиота,които искат да дерибействат и диктуват и грабят.Излезте всички да гласувате за по-малкото зло демократите,които опитаха да се борят,да ги накарат към промяна,но бандитите не подават.Иначе ако те ни въртят на шиша си след изборите,очаквайте жестока диктатура на мафията.Ако не си помогнем,Европа няма да ни помогне.

    Коментиран от #97

  • 90 Дедо ви

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Доротея":

    Матряла Миче, матряла не става! Зъл, завистлив, комплексиран и мързелив, как да станат нещата, като всичко тръгва от главата, м!?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бате Сашо

    4 1 Отговор
    Ахмед Доган го каза човека ас съм властта ас разпределям порциите държавата е в моите ръце .какво още не разбрахте идете в Росенец и го вдигне те и го питайте
  • 93 ЗЕЛЕ

    4 1 Отговор
    Натиск - това си е стара практика за да се изгони един служител.Практикувано е през различни управление и от СДС и от БСП и от сегашните партии, било от началници на по ниско и по високо ниво за уреждане на приятелски, политически и даже любовни връзки както в МВР така и в ДАНС и др. държавни служби. Такава ни е все още държавата.
  • 94 ЗАСПАЛ НАРОД

    3 2 Отговор
    Вече всички разбраха, че става въпрос за битка между два мафиотски клана, които владеят държавата и театър в медиите за мисирките.
  • 95 ваксиниран с анериканската ваксина на Дж

    1 3 Отговор
    който не слушка американските послушковци ше го подхлъзнат няма как . Играта стана Американска жмичка ,ние да си жмим докато ни вземат жените, парите и ценните метали. Двама се карат трети печели.
  • 96 Зайко Байко многознайко

    1 1 Отговор
    На такъв секретар му се казва тк@.
  • 97 Зайко Байко многознайко

    0 1 Отговор

    До коментар #89 от "Защо":

    Да исках, не бих могъл така да го конструиран за което благодаря, ще си го копна за спомен!🥸🤔🤣👍🏆
  • 98 Парадокс Бг

    1 0 Отговор
    ГЕРБ и ДПС организираха акцията в митниците, те имат контрол върху службите!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове