22 Август, 2024 09:41 7 053 20

Проф. Александър Маринов: Делян Пеевски имаше някакви шансове, ако беше спрял навреме

  • александър маринов-
  • делян пеевски-
  • шансове-
  • спирка

Толкова ли е трудно да сменят Калин Стоянов с някой друг, който да гледа горе-долу в същата посока, коментира още проф. Маринов

Проф. Александър Маринов: Делян Пеевски имаше някакви шансове, ако беше спрял навреме - 1
Снимка: БНТ

"Проблемите на Делян Пеевски започнаха, когато си повярва и се помисли за всесилен". Това заяви проф. Александър Маринов пред БНТ, цитиран от novini.bg.

"Колкото и да са широки границите в България, явно в случая с Пеевски вече и те са преминати. Няма как да има служебно правителство с Калин Стоянов, след като всички останали партии са против участието му - не говорим дори дали е човек на Пеевски или не", добави професорът.

"Делян Пеевски имаше някакви шансове, ако беше спрял навреме - той се е устремил напред, както казват, с рогата и ще си ги счупи", посочи той.
"Толкова ли е трудно да сменят Калин Стоянов с някой друг, който да гледа горе-долу в същата посока. Не мога да си обясня защо Пеевски толкова настоява за Стоянов", каза още професорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    40 3 Отговор
    Стълбата а който лети високо паса ниско
    а и Алчността погубва Човекът и Човешкото в него
  • 2 Свлачище

    35 3 Отговор
    Не може да спреш!
    Накрая го изриват с багери!
  • 3 ха ха

    16 32 Отговор
    Делян държи на Калин за да е сигурен, че изборите ще бъдат подправени в полза на неговото ДпС. Този президентски професор иска те да бъдат подправени в полза на проруското крило в ДпС. Боризов както винаги е без мнение и върви по течението като предава интересите на българите в името на властта. Интересно, защо ПП-ДБ са против Пеевски? Явно, не могат да му простят, че не ги остави да вилнеят и стана по-евроатлантик от самите тях... Делянчо отдавна е пристанал на американските служби. Въпрос на време е следващият кръг Магнитски.
  • 4 Специалиста

    49 5 Отговор
    След боя в Дубай, трябва да му се бъгнал чипа. Във френската болница изглежда са пропуснали да отстранят този дефект

    Коментиран от #8, #12

  • 5 Чики-Рики

    24 3 Отговор
    Руснаците този път няма да,, сгрешат,, с Шиши!Тя е нарисуваната,, работата,, , просто се изчаква удобния момент!
  • 6 Гандалф

    24 0 Отговор
    Борба на старите дерибей с новите дерибей..кои да командва бащина дружина...и кои да прилапа повече..
  • 7 Как защо

    31 7 Отговор
    Този охранен шопар иска да докаже, че всички са зависими от него и трябва да изпълняват волята му, защото доста от политиците са злоупотребявали с властта която са имали или имат скрити, неморални постъпки, които този злобен къртик е изровил и сега ги заплашва. Този не е човек, той е пиявица и ще изсмучи кръвта на всеки, който се изпречи на пътя му. Дано се намери поне още един като президента, за да излязат на светло всички кражби и всички присвоявания на този 200 кг.неарденталец и да му направят по голяма килия в която да грухти докато върне всичко крадено и присвоено. Амин.

    Коментиран от #15

  • 8 ПАМПЕРС ПАМП

    1 16 Отговор

    До коментар #4 от "Специалиста":

    Ние сме горди с нашите постижения , докато го има - В,В. Путин . 👍✌️

    Коментиран от #17

  • 9 Комунизъмъъъ

    16 12 Отговор
    Професора е член на. БКП и човек на Мултигруп..и само акъл дават. Скрийте се бе...

    Коментиран от #14

  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    21 11 Отговор
    Проф МАРИНОВ (ДС) , АГЕНТ "МАЙСТОРА" .................. ИДЕОЛОГ НА КОТИЛОТО , МИСТЪР КЕШ ............. ФАКТ !
  • 11 🍋🍊🇧🇬

    7 26 Отговор
    Калин Стоянов е на място но Политическите партии са смех.

    Къде отиваш Българио?
  • 12 Краси

    5 15 Отговор

    До коментар #4 от "Специалиста":

    Май тебе много са те били по главата в детските години...след като работиш като "папагал" повтарящ лъжи и измислици. Хайде, докажи, че някой е бит в Дубай!!! Не можеш, защото всичко е лъжа на принципа "една жена каза..." За съжаление от години такива като тебе обслужват алчни олигарси и служби на чужди държави с цел дестабилизация на България и кражби на милиарди по време на криза...
  • 13 Артилерист

    19 3 Отговор
    Много вярно, просто и разбираемо казано. Наистина що за махленски вагабонтски инат е непременно тоз Стоянов да е. Всички други партии, освен Пеевски, са против него и президента естествено се съобразява с това. Готово правителство се провали заради мартенския инат на Пеевски...
  • 14 А Борисов

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "Комунизъмъъъ":

    Не е ли бил член на БКП?
  • 15 Алекс

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "Как защо":

    Защо всички трябва да изпълняват волята на хвърчащия копринковец??? Нима не знаеш за измамите и кражбите на по пътя на копринката? Не усети ли как хвърчащия вдигна юмрук, в нарушение на Конституцията, назначи изпечени крадци и измамници, с които заедно съсипаха България? Нима предпочиташ иво прокопиев и умнокрасивитетската кал да ни "оправя" и да ни казва как да "духаме супата"??? Не, благодаря!
  • 16 обяснение

    16 2 Отговор
    То е ясно защо държи толкова на този министър. Маринов да погледне резултатите от предишните избори и да се поинтересува как са дошли тези гласове на ДПС в районите, контролирани от Пеевски. Без намесата на МВР Пеевски е аут от парламента - затова толкова иска да остане той - за да контролира купуването на гласове, броенето на бюлетини от секциите в районите, където СИК се доминират от една и съща партия, да направи машинациите с машинките. Абе с други думи - чие е МВР, той печели изборите. Та затова иска човекът, не за друго. Той и без това си владее цялата държава, та за един човек ли ще прави проблем.
  • 17 реру

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "ПАМПЕРС ПАМП":

    "Ние сме горди с нашите постижения , докато го има - В,В. Путин..."


    Той също е горд от себе си... гордейте се...

  • 18 бай село

    13 4 Отговор
    В БСП има промяна всички от милионери станаха милиардери професора е доказателство за това.
  • 19 Запознат

    13 1 Отговор
    Защо Пеевски се съобразява с Калин Стоянов. Свързано е с убийството на Алексей Петров.
  • 20 ;-)

    6 1 Отговор
    Е то парите не правят човек умен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол