30 Август, 2024 15:47 5 895 59

Доц. Попиванов за ДПС: От началото на демокрацията това е най-жестокият партиен конфликт

  • дпс-
  • конфликт-
  • сараи-
  • доган-
  • пеевски-
  • българия

БСП и ДПС са единствените политически сили, които са имали непрекъснато присъствие в българския парламент

Доц. Попиванов за ДПС:  От началото на демокрацията това е най-жестокият партиен конфликт  - 1
Снимка: Архив

Този случай е видимата, битовата страна на може би най-тежкия, драматичния, жестокия конфликт, който се е случвал в голяма българска партия от началото на демокрацията. Имало е в историята разцепления, напускания, скандали, но никога на такова високо равнище. На много нива протича това. Дали Доган ще бъде възприет като жертва, който се опитват да изгонят от дома му, или напротив - като справедливост, на която времето трябва да дойде. Нагласите на хората ще се разберат в следващите дни.

Това коментира пред БНР политологът доц. Борис Попиванов относно случващото се в ДПС и сараите на Ахмед Доган.

В БСП също излизат на преден план съдебни неизвестни, свързани с това кой има право да регистрира партията/коалицията, коментира още Попиванов. Той добави, че там отново подозренията са, че може да се стигне до драматични развития.

"БСП и ДПС са единствените политически сили, които са имали непрекъснато присъствие в българския парламент от началото на промените насам и в тях са най-видимите симптоми на тежки кризи", изтъкна политологът. Според него това е проблем на цялата българска партийна система, която все по-трудно представлява българските избиратели и решава проблемите на хората.

Борис Попиванов коментира и номинациите за български еврокомисари. Според него целият процес е трябвало да се води на много равнище, включително в самия ЕС и включително като преговори за оптимално подходящи за България ресори. Ние просто ще чакаме какви ще бъдат решенията в Брюксел и разпределението на ресорите, каза политологът.

По думите му това, което по-малко виждаме, са сблъсъците на местно равнище между привърженици на двете страни. Според него те ще се ожесточат заради наближаващата необходимост от регистрация на листи.

"Това е един пропаганден сблъсък между две линии, всяка от които се стреми да монополизира обяснението за ситуацията пред избирателите на ДПС. Едната линия е тази на Делян Пеевски, която претендира, че раздава справедливост, че се бори с дерибеите, чийто главатар вече очевидно е Ахмед Доган и който показва имотите на Доган и казва "Вижте как живее той, а как живеете вие - обикновените избирателите на ДПС. Другата линия е на Ахмед Доган, която въплъщава разбирането, че султанът е единственият гарант за целостта на империята и че колкото и да са силни, каквито и правомощия да имат, те не могат по никакъв начин да оспорват неговата финална дума. Сблъсъкът на тези две линии ще роди развитието на ситуацията в следващите седмици", изказа мнението си политологът в интервю за предаването "Хоризонт за вас".

Според него е много важно как ще бъде възприета атаката - дали Доган ще бъде възприет като жертва, който се опитват да изгонят от дома му, или напротив - като справедливост, на която времето трябва да дойде. Нагласите на хората ще се разберат в следващите дни, добави той.

Календарът за изборите е твърде наситен, твърде бързо наближават крайните срокове - както за регистрация на партии, така и на листи, поради което сблъсъкът по отношение на това как ще се явява, с колко свои разновидности ДПС, ще бъде изключително брутален, смята Борис Попиванов. Според него за Пеевски е изключително важно той да изглежда като представител на автентичното ДПС:

"Неговите амбиции, неговата претенция да бъде ключова фигура в цялата българска политика се основават на разбирането за сила. В тази ситуация, в която електоратът на ДПС е разколебан, ще бъде изключително тежък избор. Затова е доста логичен стремежът на Пеевски да представи себе си като единствения истински лидер на ДПС, а останалите като хора, които имат своите кусури, които имат своите проблеми с правораздавателните органи и такива, за които няма основание да бъдат припознати от избирателите като техни представители. Това е битката, която Пеевски води".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евала на пеевски

    36 24 Отговор
    никой не смееше да се опъне на кърлежа доган.

    Коментиран от #9, #33

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ннннннннн

    28 6 Отговор
    От началото на "демокрацията" това недуразумение Дай По-Сарайно! трябваше да го няма.
  • 4 Анализатор

    45 5 Отговор
    Във всичкикаубойски филми едно време, след като правеха обир на банка или поща, после се стреляха, защото не могат да разделят плячката.
    Та нещо такова става сега и в ДПС, Уестърн филм със само отрицателни герои...
    Кой от кой по-отрицателен!!! И двете банди сега ще засвирят на етническата струна...
    Повръща ми се.....
  • 5 раз

    17 5 Отговор
    ОТ НАЧАЛОТО НА ФЕРМЕНТАЦИЯТА.
  • 6 на доганчо му водеха

    20 7 Отговор
    само млади булки.

    Коментиран от #24

  • 7 Айде бе

    43 4 Отговор
    Тя пък една демокрация ... Няма един читав да представлява 75% от народа, а му викат представителна демокрация

    Коментиран от #40

  • 8 Морфей

    30 7 Отговор
    Соросите подкрепят ковчежника Пеефски нали има много от крадените български пари, а соросите са гладни.
  • 9 Българин

    23 10 Отговор

    До коментар #1 от "евала на пеевски":

    Вече нещата ескалират. Доган е старец, а в тази възраст жаждата му за власт и отмъщение ще се повиши до крайност. Ако противниците му го оставят да спечели, това значи, че той ще започне масово да коли и беси. Това значи огромен брой хора на практика да се самоубият заради човек, който е никой и не излиза от вкъщи. Така че те ще се справят с неговата "власт" и с дерибейската "мощ" на крякащите Чакъров, Аталаи, всякакви такива.
  • 10 Актуална Антена

    27 6 Отговор
    Мултигруп, СИК и ДПС доведоха Симеон Сакс Кобург Готски в България.
  • 11 ПЕЕВСКИ ВЪРШИ ЧУДЕСНА РАБОТА

    25 14 Отговор
    В ПОЛЗА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,А НЕ СУЛТАТАНАТ И НЯКАКЪВ СИ ЧИЧКО ДА СИ ПРИДАВА ВАЖНОСТ И ДА СТРУВА НА ДЪРЖАВАТА МИЛИОНИ ИЗДРЪЖКА ГОДИШНО. ЗАЩО ТОЗИ ГО ПАЗИ НСО НИКОЙ ОЩЕ НЕ ДАДЕ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР. ДД/ДС СМЕНЯТ КАРАУЛА,МЛАД УМЕН И НАПОРИСТ ВМЕСТО ОВЕХТЯЛ АМОРТИЗИРАН И АЛКОЛИЗИРАН СТАРЕЦ.АЙДЕ ШУТ И ДА ОДИ НА СЕЛО.

    Коментиран от #23

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 АЛО

    27 4 Отговор
    ВИЖДАТЕ ЛИ ЗА КАКВО ДАВАМЕ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НА МВР. А И ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ ТРЪГНАЛИ ДА БРАНЯТ ГРАЖДАНСКИ КАЗУС, КОЙТО СЕ РЕШАВА В СЪДА. ЦЯЛАТА СИСТЕМА Е ПРОБИТА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЪДАТ СМЕШНИ И ЖАЛКИ ПРЕД ЦЕЛИЯ НАРОД.
  • 14 По следите на Пеевски,

    29 5 Отговор
    Пеевски , бил против" дерибеите" които живеели в палати ????
    Днес , дружката му Данаил Папазов , се изказа ще Доган няма никаква собственост,
    а отзад пак стои сянката на бореца против" дерибеите".... Пеевски!
    Кой е "дерибея" в тази гнусна опера , оставям на читателя да си определи сам?
    СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...???
  • 15 МисиркоФ

    3 4 Отговор
    дем.......
  • 16 Сюнет

    10 3 Отговор
    За Дебелан
  • 17 ГОСТ

    24 5 Отговор
    Който не е живял в смесен район не знае за какво става въпрос. Българските турци са задружни и не си мислете, че тези които са при Шиши са му много верни...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ялчин

    28 3 Отговор
    Дойде Видов ден за единия, ще дойде и за другите два шопара.
  • 20 зевзек

    28 4 Отговор
    толкова му пука на Пеевски за България, че месеци и години, мястото му в НС стоеше празно, сега се е засилил, да прави промени, и да спасява държавата, да не я дава на Путин, по глупав образ, и в същото време, по безпринципен и повратлив тип, едва ли може да има, ти като лишиш партията от естествения и лидер, трябва да се обясниш, ти кой си, какво си, и накъде ще водиш хората, само да плюеш, и да наричаш другите дерибеи, няма да ти се получи
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пепелянката

    14 2 Отговор
    и усойницата се хапят една друга. Която и да остане накрая - все тая...
  • 23 КАЗВАМ

    20 7 Отговор

    До коментар #11 от "ПЕЕВСКИ ВЪРШИ ЧУДЕСНА РАБОТА":

    АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВ, В ЧАСТТА СИ ЗА ДОГАН И ДВИЖЕНИЕТО МУ, ДА НЕ КАЖА ПАРТИЯ. ЕТНОДВИЖЕНИЕ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ! НО ОТ СТРАНАТА НА ПРАВОТО - ДА ДОПУСНЕМ, ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ /НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАСТРАХОВАНА ОТ ПОДОБНО НЕЩО/, НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ /НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПРИТЕЖАВАНЕТО МУ НА 2/3 ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА Е ПРИДОБИТА ПО ЧЕСТЕН НАЧИН/ ДА НЕ БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН, ДА СЕ ДЪРЖИ В НС КАТО ДЕРИБЕЙ И НИКОЙ ДА НЕ МУ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА, А ДА НЕ ГОВОРИМ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА КАКВО ПРАВИ. ПРОКУРАТУРАТА, ДАНС, МВР СПЯТ ЛИ ИЛИ И ТЕ СА НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ, ПИТАМ? АКО НЕ СА МУ СОБСТВЕНОСТ ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРАХА, А СА СЕ ЗАВРЕЛИ В МИША ДУПКА? НЯКОЙ ДА ГИ ВИДЯ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ ДА СА СЕ РАЗМЪРДАЛИ И ДА ИЗЛЯЗАТ СЪС СТАНОВИЩЕ, А?
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА СЕ РАЗМЪРДА С ИСКА СОБСТВЕНОСТТА НА ШИШИ В ДАНС, ПРОКУРАТУРА, СЪД, КПКОНПИ, БНБ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА! СТИГА ВЕЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА, СЪДЕН ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ И ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ОБРАЧИТЕ ОТ ФИРМИТЕ МУ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ НА ПОСТАВЕНИТЕ МУ ЛИЦА! ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЩОМ КАТО САЩ СА ГО ОСЪДИЛИ.
  • 24 И чалга

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "на доганчо му водеха":

    певачки !
  • 25 Та значи

    13 6 Отговор
    сополът,пардон,соколът,си намери майстора.Стават и чудеса.

    Коментиран от #43

  • 26 Партиен?

    8 2 Отговор
    Мафиотски е правилно
  • 27 Факт

    20 6 Отговор
    И двамата са за пандиза барабар с папаза
  • 28 777

    20 1 Отговор
    ХОЛИВУД РЯПА ДА ЯДЕ...ПРОФЕСИОНАЛНО ОТИГРАНО
  • 29 ЧОВЕК

    23 3 Отговор
    ДА БЪДА ЧЕСТЕН - ДОГАН НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, ОЩЕ ПОВЕ ЧЕ В НАШЕТО НС ТАКОВА ДВИЖЕНИЕ НЯМА МЕСТО!
    ЗА МЕН ЛИЦЕТО ДЕЛЯН, РОДЕН 1980 ГОД., БЕЗ НИТО 1 ДЕН ТРУДОВ СТАЖ - НИКЪДЕ, ОСВЕН В ПАРЛАМЕНТА Е ЗА ГИНЕС, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ДИПЛОМА ОТ ЮГОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ Е ФАЛШИВА, ТАЙНА Е ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
    ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА ТОЗИ ДЕПУТАТ ЛИ ГО РОДИ МАЙКА МУ ИЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СТАВАМЕ ЗА НИЩО?
    КАК ТАКА ТОЗИ СЪЩИЯ ПРИТЕЖАВА 2/3 ОТ РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ОТ КЪДЕ ВЗЕ ПАРИТЕ? ЗАЩО В САЩ ГО ОСЪДИХА ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, А НИЕ - ПРОКУРАТУРА, СЪД И Т.Н. МУ ДАВАТ ПРАВО ДА Е ДЕПУТАТ?
    ПИТАМ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ, ОСЪЖДАНО ЛИЦЕ , БИЛО ТО И В ДРУГА ДЪРЖАВА ЗА КОРУПЦИЯ, ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - АЗ ЗНАЯ, ЧЕ НЕ!
    ЗА ГИНИС СМЕ, ДА НЕ КАЖА ДРУГО!

    Коментиран от #32

  • 30 АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА

    1 5 Отговор
    НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА ФАМИЛИЯТА ---Попиванов- като попивам -ли е -- няма ударение --няма разделителна --или- ПопИванов ---като наследник на поп ИВАН---
    МОЛЯ ЗА ПОЯСНЕНИЕ ОТ -НАПИСАЛИЯТ СТАТИЯТА -
  • 31 АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА

    8 2 Отговор
    ПИСНА МИ ОТ НАБЕДЕНИ ЖУРНАЛИСТИ --извинявам се на професионалистите --запознати с правописа -граматиката -падежите -и като цяло с БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК --
    ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТЕ ДРАСКАЧИ
    2897
  • 32 АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "ЧОВЕК":

    ОТГОВАРЯМ НА ВСИЧКИТЕ ТИ ВЪПРОСИ -- С ПЕСЕНТА

    БОЯТ НАСТАНА
    ТУПКАТ СЪРЦА НИ
    ЕТО ГИ БЛИЗО НАШТЕ ДУШМАНИ
    КУРАЖ ДРУЖИНА ВЯРНА СГОВОРНА
    НИЙ НЕ СМЕ ВЕКЕ
    РАЯ ПОКОРНА

    ВРЕМЕ Е -----
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Друго мнение

    16 1 Отговор
    Всъщност, конфликт няма. Пеевски с годините удари всички, които го подкрепяха , стана милионер, сега иска и да промени задкулисното си влияние в държавата с явно такова, заставайки на върха на политическа партия. Сигналите, действията и резултатите от тях са много, лесно доказуеми, може би е въпрос на време да се започне изчистването от натрупаните спрени и прикрити данни за това.
  • 35 Партиите с партийните лидери и депутати

    7 1 Отговор
    Са в парламента положили клетва
    Всички други са електорат
  • 36 Пеевски като има толкова кредити

    10 4 Отговор
    Що не е водач на българска парламентарна партия а е у ДПС
  • 37 Хасан

    10 6 Отговор
    Уважаеми , стига сте пробутвали легендата , че Ахмед е това или о нова ! До сега чрез него се обогатиха и по управляваха крадейки България много политиканти! Намери се един да каже край, баста , закриваме този проект ! Защо плачете като в индийски сериал? Всеки филм си има край, този приключи! The END! Ахмед баба и 40 разбойника свърши! Сега следва прибиране на парата! Ограбване на заграбеното както е казал Джерджински!
  • 38 Хасан

    10 7 Отговор
    След Ахмед , ще е наред другия от Банкя , същия файл ! Всичко си върви по зададената програма! Оставете Заличителя да си свърши работат ! Нестига , че ви върши вашата работа като общество, а и не сте доволни! За тази работа се искат Топки, а не смелост само на маса след 3 големи ракии! Чакахте освободителя , а сега вместо да му ръкопляскате хулите! Защо не хулите мистър Кеш , вдигна юмрук , а после се прегърна с мултака Вълканов и Дачев! Даде им медал за успешни кражби! Срам уважаема публика! Никой не написа ред за това!
  • 39 !!!

    12 7 Отговор
    Абе няма ли да се намери един истински българин, който да свитне кратуната на чудовището Аамед Демир Доган и да се свърши с 34 години мъки на българите, поробени във второ турско робство от агент Сава, проскублания сокол, най- успешния проект на КГБ и ДС! Няма ли да се намери поне един истински българин, който да сложи край на трагедията ни българска! Само че, защо мълчи като задник мутрата от СИК? Затворил е мръсната си уста и не смее да я отвори, че знае ли се....?!
  • 40 А бре

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Айде бе":

    Какви 75% те гонят бре,колко % гласуват на изборите? Напънете малко междуушието преди да драскате!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Поп Иван

    5 2 Отговор
    Г-н Доцент, каква партия е това че не ми е ясно ,а ?
    Великия падишах трябва да бяга на югоизток вече , нема лабаво.
    Тия съсипаха държавата и нашите продажници , големо лапане беше , нима корана им позволява ли ?

    Коментиран от #53

  • 43 Мдааа

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Та значи":

    великия везир , сега обръчите го душат дъртия @ъз
  • 44 Ашколсун

    4 2 Отговор
    бе Шиши
    Новия сарай ще е в Афганистан 100%
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Браво

    5 2 Отговор
    на Пееф. Чудесна работа по зануляването на етническата партийна монархия, с евро-атлантически уклон - ДПС.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 До Ком.1

    5 3 Отговор
    Стига глупости,по-голям паразит и крадец от Пеевски е само Борисов.Не може да не се спазват законите.Тролче,ако си наемател и собственика решава без предупреждение да дойде и започне да те изхвърля ще ти бъде голям кеф ,така ли.Дебелото и неуравновесености ли ти е пример,нещастници?
  • 49 Кажете

    6 2 Отговор
    Кой ги е строил тези Сараи и изведнъж едно подставено лице притежава този Сарай в Росенец и този Сарай в Бояна и че ТЕЦ Варна.Хайде проверете го тозиДЕРИБЕЙ Папазов от къде има толкова пари?Като бивш транспортен министър крал ли ги е?Хайде в комисията по корупция да провери този делянчов дерибей.Ясно ,че от Доганов става зависим делянчов галош.Този сега и той не е собственик,а само покрива чужда собственост,всъщност нагледен урок как мафията превзема имоти и собственост и прави хората зависими.Папазов много си богат ,хайде да видим от банички ,ли спести тези пари.Искаме РАЗСЛЕДВАНЕ.Дружките на Доган да искат от прокуратурата разследване,на много имоти има този,Дека му са доходите ?Подробно разследване искаме?Сарафов не се услушвай.Кой е ДЕРИБЕЯ ПАПАЗОВ на ДЕРИБЕЯ ПЕЕВСКИ слугинче.
  • 50 До Ком 38

    6 3 Отговор
    Защо да подкрепяме големия мафиот Шиши.Просто гледаме как с институциите на държавата си прилапа Сараите и ТЕЦ,следващата стъпка е да прилапа министерска власт.Папазов е лице ,зависимо вече от Делян и устно договорено ако досега са били на Доган тези имоти,сега устно договорено са на Пеевски.И какво върши дебелия в тая държава освен да вербува зависими хора около себе си и да гепи фирми ,банки ,бизнесмени и да не връща,само да получава.И на този резил ли да се радваме.Виж ако двамата шопара те всички знаят кои са ТОВА ще бъде радост.Дано следващите зрелища са по цветни.
  • 51 Здрасти

    1 2 Отговор
    В България няма демокрация, а партокрация!
  • 52 Дайте на този Тиквеник един Тутманик !

    1 1 Отговор
    Едно време , когато гореше Студената Война , Мао Дзе Дун говореше за битката между Тигъра (САЩ) и Мечката ( СССР) и как Мъдрата Маймуна (КНР) ,седи на високото дърво и ги чака да се изтощят за да слезе и ги разпердушини !!! Е ми , слезе и водена от Дън Сяо Пин им разказа играта .
    Така се случва и при нас ,тук и сега !!! Б.Б. ,като един брадясал Мао , седи и гледа как потъват противниците му , ДПС и БСП . И като тиква на стобор , жълтее от радост , макар и с тъжно изражение да констатира " тази трагична ситуация".
    Електоратът на двете партии ще се двууми , ще се чеше по тила , и ще избере по малкото зло , нещо което се е случвало години наред , а както се вижда , и за напред.
    Дайте Тутманика , стига сме гледали циркове и сеири !!! Аман ,Байрън!!!
  • 53 Буда

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Поп Иван":

    Пише,че по пет пъти задължително трябва да се молят.А пък ракията е абсолютно забранена.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Недежеп

    1 0 Отговор
    Докато позволяват да съществуват партии създадени от КГБ ще има още много конфликти.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Даскала

    1 1 Отговор
    По-важния въпрос е:Кой прати държавната полиция,получаваща заплати от държавния бюджет,три дена да пази частните имоти на ДПС? Беше редно да си наемат частна охрана,а не ние всички да им плащаме! Кой ги прати,кмета на София ли,министъра на МВР ли,или министър-председателя?
  • 58 Ганчо

    2 0 Отговор
    Докато гласуваме с машини,все тия ще са на власт! Човека с флашката определя кой колко процента ще спечели. Никъде в Европа не гласуват с машини! Навсякъде гласуват с хартиени бюлетини. Ние сме най-умните ли,или цяла Европа са тъпаци?
  • 59 КИРО ЖЪРТЪ

    0 0 Отговор
    НЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТОВА. НЕ. Е. ПАРТИЕН. КОНФЛИКТ,
    ТОВА. Е. ВОЙНА. ЗА. ОВЛАДЯВАНЕТО. НА ТОЗИ.
    ПРЕСТЪПЕН. ХОЛДИНГ, ДПС. СЪЗДАДЕН. ОТ. БКП. И
    ДС С. НАЗНАЧЕН НАЧАЛНИК. ПОЧЕТНИЯ. АГЕНТ. НА. ДС АГЕНТ САВА. СЪЗДАДЕН. ЗА. ГРАБЕЖ, И. УЖ. ЗАЩИТАВАЩ. ПРАВА. И. СВОБОДИ , ТРЪНКИ. И
    БОДЛИ. ВИДЯХА. БЪЛГАРСКИТЕ. ТУРЦИ, ТИЯ. ГИ. ЛЪГАХА. 35. ГОДИНИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове