29 Септември, 2024 11:29 707 31

Алгафари: Предизборна кампания в онзи вариант и смисъл, който го има по света, при нас не се получава

  • нидал алгафари-
  • предизборна кампания-
  • българия-
  • по света

"Аз съм убедена, че голяма част от избирателите на тези партии, които окупираха трибуната на Народното събрание, са се чувствали горди с тяхното поведение. Кампанията, ако се абстрахираме от емоциите и нещата в социалните мрежи, започна още в тази късна вечер. Тя започна на практика и за двете страни", каза журналистът Пламена Игнатова

Алгафари: Предизборна кампания в онзи вариант и смисъл, който го има по света, при нас не се получава - 1
Снимка: Нова телевизия

Кой с кого и как ще управлява след 27 октомври? Ще бъдат ли решаващи седмиците до изборите? Какво ново да очакваме в 51-вия парламент? Темата коментират журналистът Пламена Игнатова, медийният експерт Нидал Алгафари и политическият анализатор Слави Василев в студиото на "Събуди се".
"Аз съм убедена, че голяма част от избирателите на тези партии, които окупираха трибуната на Народното събрание, са се чувствали горди с тяхното поведение. Кампанията, ако се абстрахираме от емоциите и нещата в социалните мрежи, започна още в тази късна вечер. Тя започна на практика и за двете страни", каза Игнатова.

"Предизборна кампания в онзи вариант и смисъл, който го има по света, при нас не се получава. Хората знаят, че каквото и да се случи оттук насетне, то ще бъде в рамките на опит на депутатите за някой глас", смята Алгафари.

Кой с кого би бил възможна формула след изборите? Това според Василев е ключовият въпрос, който ще предопредели какво ще се случи. "Българският парламентаризъм е до такава степен нефункциониращ, че устойчиви мнозинства, политики, които да спомогнат за повишаването на благосъстоянието на българските граждани, няма да се случат.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 5 Отговор
    Навсякъде се печелят избори с пари.На Камала Харис Корпорациите на Хазарите събраха милиарди долари.

    Коментиран от #24

  • 2 Само питам

    11 2 Отговор
    ..това име Нидал еврейско ли е?

    Коментиран от #29

  • 3 Наивник на средна възраст

    15 0 Отговор
    То и синът ти го хванаха да бие българчета с арабчета,ма ти се изявяваш,не безплатно разбира се.Как го правиш при така възпитан син - не е ли много нагло?Какъвто бащата - такъв и синът.Не е мое - латинска поговорка е...
  • 4 Българка

    20 3 Отговор
    Алгафари миналата неделя в една от големите телевизии пиблично обяви, че лобира за ГЕРБ, защото синът му е член, дори активист на ГЕРБ. Така че питам защо политически зависими говорители на ОПГ ГЕРБ-ДПС имат безплатен гарантиран достъп до големите медии?
  • 5 Българка

    15 3 Отговор
    Основният виновник България и миньорите да изгубим милиарди от ЕС се казава лицето Бойко Методиев Борисов. ГЕРБ винаги и през служебните сега правителства властва. И защо пътната карта не бе внесена за разглеждане, обсъждане до злополучната вечер в 12 без 5. И къде бродеша Бойко ,когато трябваше да се гласува законопроекта? Защо не бе в НС? От страх?!

    Коментиран от #6, #15

  • 6 Налудник

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Да. От страх. Генерал "Прани гащи".
  • 7 Тореро

    17 1 Отговор
    Алгафари,ти продажна подлого..
  • 8 Даниел

    7 0 Отговор
    Управленските програми в детайли на кандидатите винаги са били тайна за избирателите!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ни дал , ама взел.

    14 1 Отговор
    За хвалебствия на вожда си.
  • 11 БЪЛГАРИН

    8 0 Отговор
    КЪДЕ Е ТОВА У НАС ....В ТАРАМБУКОСТАМ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН БЕ ЧАЛМА
  • 12 Нас ни Управлява Мафия, за това не може

    11 0 Отговор
    да има Честни Избори!!
  • 13 Стойко

    4 8 Отговор
    Приятели, съфорумци,колеги! Преди час лицето Николай Тихомиров Бареков изнесе изключително интересни факти и данни! Информация кои медии са под опеката на кликата около Ахмед Демир Доган ,неговите дерибеи и руското посолство. Оказа се че този сайт факти.бг част от групата Резон Медиа Груп е един от водещите от тях. В сайта се подвизават 2-3 трола на посолството под 7-8 ника и когато отсъстват дежурния мoдeрaтoр участва в дискусията под няколко ника. Помните също преди няма и месец когато привърженици на Доган опитаха с шествие да стигнат до х-л Берлин и бяха спрени на подстъпите. Тогава журналиста Илхан Андай който също има забрана да посещава Турция заради Доган заяви -" Организатори на това шествие бяха дерибеи на Доган който притежават активи за 2,6 млрд.а не могат да съберат и 1000 човека. Представете си колко вече са отвратени хората от тях". А аз се учудвах защо се трият коментари срещу Доган и РФ. Сайта е един от техните хибридки за радост с почти нулева посещаемост. Който желае може да му предоставя личния номер на Бареков и viber за информация. Да се знае

    Коментиран от #23

  • 14 Кои сте вие

    6 4 Отговор
    “ У нас”?
    Беж в Армения! Там е у Вас!
    Чуждоземци няма да решават съдбата на България!

    Коментиран от #21

  • 15 Мунчо

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Гледай сега... Ясно е, че си имаш проблеми и то сериозни... Дали от липсата на як (сещаш се какво, предполагам) или някакъв друг комплекс, или пък може да си "роднина" на някой от ПП, но.... кажи ми какво попречи на твоите "вождове" докато бяха в коалиция с Борисов и Делянчо да приемат всички тези закони, които сега се оказват спешни...??? И как искаха да окупират всичко и всички твоите "любимци"... и за "ала-бала" изтекоха записите....и за зависимост от Прокопиев и СиЕ..... и т.н....но Вие разбира се сте "късопаметни" и най-удобно за оправдание на некадърността и лъжите на "харвардските тарикати" е лесно да се обвиняват другите!!! И много ми е интересно как докато приемаха закони по предложение на ПП всички тези, които сега наричате "корумпирани и владеещи" държата, всъщност бяха много отговорни като ви подкрепяха.....???
    Но,такива сте всички тези, които ги докарахте тия "умници",затова сега ще отстраним това недоразумение на изборите и кой от къде е... Един към Канада да меси козунаци, друг към Англия да намери "партньори" за да им открадне бизнеса и така.... но лошото е, че за 4 години върнаха България в началото на 90 и с тези милиарди заеми за заплати на държ. служители без да се влагат инвестиции в реална икономика, то ФАЛИТА на държавата е въпрос на време.... Да ви е честито!
  • 16 аутсайдер

    5 1 Отговор
    Предизборната ни кампания е дискриминационна. Телевизиите обичат парламентарните сили и им дават думата на всяко предаване под различни форми - анализи, дискусии. Те пропагандират и на парламентарните трибуни. Освен това дебатиращите са разделени на парламентарни и извънпарламентарни партии. Защо? Парламентарните по-умни ли са? И накрая, като не успяха 35 години да управляват, защо едни и същи хора и партии се натискат и сега да ги избираме? Не проумявам. Сигурно съм малоумна.
  • 17 Няма отърване

    7 0 Отговор
    от това лauHo!
  • 18 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Най, най , най -важното е : КОЙ и с КОГО !!! За КАК ,ние сме наясно – ще се "усвоява" законно !! Наша милост ще ходи на избори след привършване на АМ "Хемус"..... ако сме живи !!..Ама то още 88 км не се знае от къде ще преминат. Болярите искат да премине през Самоводската чаршия !?
  • 19 пПидал Алгафари

    1 0 Отговор
    Меката и продажна китка нидалчо да си ходи в арабелистан
  • 20 Костенурков

    1 0 Отговор
    Каква тишина в Националните медии, а.Месец предизборна кампания пак и пак, без представители на политическите Партии, кандидати за депутати, а с утайки на самопровъзгласилия се интелектуален елит от ози, държачи на микрофони и метереолози, еничари на мафията.
    Искаме ОБЩЕСТВЕНАТА медия БНТ, да предостави по 1 ден на всяка Партия или по 2 Партии, за да има дебат.На 7 парламентарно представени, насреща на масата 7 кандидати за Парламента по ред от социологеческите проучвания, след парламентарно представените.Защото това което ни пробутват не е предизборна кампания, а предизборна информационна завеса.
  • 21 Умен по цялата глава

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кои сте вие":

    Нидал Алгафари е роден в София.Майка му е българка от град Левски,а баща му е Сириец.Той беше ПР на президента от БСП Първанов ( агент Гоце) за два негови мандата ..Самия Нидал е агент на Шесто управление на Държавна сигурност с псевдоним Наско...
  • 22 Факти

    3 0 Отговор
    Единственият вариант в бг , който има смисъл е да хванем тоягите …
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Така така

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И на теб на миналите избори -двуличие ти дадоха! Сега на шишовия ли се прехвърли?
  • 25 така е

    2 0 Отговор
    Всички които ви агитират да не гласувате, работят за купувачите на гласове. Помагатм защото 100 хиляди купени гласа на 4 милиона гласували българи, процентно не стигат за влизане в Парламента. Затова ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ, за да пратим купувачите на гласове там където им е мястото - да гледат Парламента по телевизията.
  • 26 Предизборна Кампания?

    0 0 Отговор
    Предизборна Кампания?

    Или Претенция на Безочливо-Нахалния!
  • 27 Читател

    1 0 Отговор
    Отврат
  • 28 Айде

    1 1 Отговор
    Дървени философи са тия, а партиите за боклука! Не подкрепям никого!
  • 29 само казвам

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    това лице Надал е илюстрация на СЪВСЕМ ненужен коментатор. Абсолютно доказан.

    Коментиран от #30

  • 30 той го знае

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "само казвам":

    ама това го храни
  • 31 мисирка

    0 0 Отговор
    Сама една дума:Педал Алгафари!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол