Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 15:01 3 799 3

Евтини жилища в един от символите на Дубай

  • дубай-
  • жилища-
  • цени

В един от символите на Дубай – The Palm, инвеститорите предлагат основно луксозни апартаменти. Тази тенденция обаче е на път да се промени благодарение на Azizi Developments. Инвестиционната компания планира да построи там жилищен комплекс, чиято цена на апартаменти с една спалня да започва от 495 000 EUR.

„Цената на квадратен метър жилищна площ в новия проект ще е между 6630 EUR и 770 EUR. Ние ще предлагаме по-достъпни цени, благодарение на факта, че ще продаваме апартаменти с площ между 74 кв.м и 148 кв.м”, обяснява генералният директор на Azizi Developments, Фархад Азизи.

До няколко месеца Azizi Developments ще пусне в продажба още един жилищен обект със 180 апартамента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лиохвоточки

    1 0 Отговор
    Най-после ще мога да си купя евтино жилище!
  • 2 Синоптика

    0 0 Отговор
    А бе евтини, евтини, колко да са евтини - 1 000 000 лв. за апартаментче 75м2.
  • 3 да вай

    0 0 Отговор
    Причината е много добре описана в чуждестранните сайтове и широкоизвестна. Водата между тези палмови "листи" се застоява, там умират и морски обитатели, събира се всякакъв боклук отнесен от вятъра или доплувал с вълните и ВОНЯТА Е НЕПОНОСИМА!!! Ако не беше формата на палма ставаше чудесна решетка за събиране на отпадъци в някоя пречиствателна станция. Красивият замисъл всъщност е грандиозен провал! Палмата се вижда от въздуха, но за обитателите на жилища имали нещастието да си купят имот в нея е една дълга и миризлива разходка.