Last news in Fakti

14 Декември, 2017 15:07 2 602 0

Пазар, на който си струва да се купи имот

  • маями-
  • имоти-
  • цени
Пазар, на който си струва да се купи имот - 1
Снимка: Shutterstock

Тук винаги е топло и слънчево. Ето защо Маями е не само популярна туристическа дестинация, но и отлично място за покупка на апартамент или къща. Много хора асоциират града с неспирния купон, но в действителност има редица кътчета изпълнени със спокойствие.

Много инвеститори избират Маями не само заради отличните климатични условия, но и поради факта, че там са си купили къщи редица холивудски звезди.

Разбира се, освен луксозните вили, на пазара се предлагат и редица жилища от средния ценови клас. За този тип инвеститори плюсът е, че могат определено време през годината да живеят в имота, а през останалата част лесно да го отдават под наем.

Друго предимство е, че този американски град разполага с отлична инфраструктура. Всеки, който си купи жилище в Маями, се обкръжава с всевъзможни удоволствия. Също така на една ръка разстояние са магазини на световноизвестни модни марки, известни вериги ресторанти и кафенета, клубове и барове.

Предимство за купувачите на къщи по крайбрежието е, че почти всяка от тях разполага с място за паркиране на яхта и от тази гл.т. собственикът не трябва да плаща за място на яхтено пристанище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА