Last news in Fakti

22 Март, 2015 10:21 1 734 1

Ботьо Ботев: Най-важното е да се установи самоличността на убитото дете

  • пасарел-
  • дете-
  • куфар-
  • ботьо ботев

Криминалистът призова всички, които знаят нещо, да подават информация


Най-същественото и важното е да се установи самоличността на  детето”, заяви пред Нова телевизия полк. Ботьо Ботев, бивш  директор на отдел „Убийства”.

Според него криминалистите работят денонощно, за да разкрият  жестокото убийство на момченцето, което в петък беше намерено в  куфар край Пасарел.

„Имало е не един и два такива случаи. Сега доста хора, психолози, психиатри и ред професионалисти, които навярно не са виждали труп, ще започнат да правят изводи, анализи, предположения. Това не е нужно. Към този етап трябва да се направи всичко възможно, за да се установи самоличността на това дете”, заяви полк. Ботев.

Той е убеден, че криминалистите работят денонощно.  

„Обикновено, когато се разговаря на тази тема, този, който е извършил това зловещо деяние, също седи и слуша, прави изводи и оценки”, коментира експертът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Luftwaffe

    0 0 Отговор
    Абе какво ми го давате той некадърник, всички помним акцията в Бели Брези.