Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 15:29, обновена 13 Ноември, 2015 16:56 3 252 3

Нападнаха свидетел по делото "Октопод", друг катастрофира и загина

  • нападнаха-
  • нападнаха-
  • свидетел-
  • делото-
  • октопод-
  • пламен устинов-
  • алексей петров

Един от основните свидетели по мегаделото "Октопод" Пламен Устинов е бил нападнат с  брадва днес. Това е станало в тетевенско село Глогово, където той живее от дълго време. Първоначалната информация бе, че неизвестни лица са влезли в дома му и са го нападнали пред очите на съпругата му, по непотвърден източник. Според МВР инцидентът е станал в 13,30 часа в село Глогово. Касаело се най-вероятно за битова вражда. Имало двама пострадали. Пак по непотвърдена информация първоначално Устинов е вилнял с брадва, след което е бил нападнат и посечен.

Той е превозен с  линейка към болницата, за да спасят живота му. Случаят се изяснява.

По - късно от МВР съобщиха: "Сигнал за инцидент в с. Глогово е получен в полицията малко след  13.30 часа. По първоначални данни, двама съселяни – Пламен Устинов /45 г./ и Младен Алдинов /52 г./ , по неизяснен засега повод подновили стара  вражда между семействата. При свадата на улица в селото Устинов счупил стъкло на автомобила на опонента си. Скоро в конфликта се включили и двамата им синове. Стамен Устинов /22 г./ и Румен Алдинов  /24 г./.  Според информацията до момента Румен Алдинов е нанесъл удари с брадва на Устинов. В отговор синът на пострадалия е нападнал Румен Алдинов. Двамата пострадали са откарани към болнични заведения за оказване на медицинска помощ".

Пламен Устинов в момента се намира във филиала на Спещна помощ в Тетевен, където е прегледан и в момента е в съзнание с удари по главата и в областта на шията. Очаква се малко по-късно да бъде транспортиран в болницата в Плевен, където да му бъде извършен основен преглед, за да се установи до каква степен са нараняванията му.

За случая е уведомена прокуратурата. На място са изпратени полицейски служители, които изясняват обстоятелствата около инцидента. По непотвърдена информация разпрата е за гори.

През 2012 г. Устинов заяви под клетва, че Алексей Петров поръчал убийството на един от най-богатите българи - Васил Божков.

Късно снощи и основният свидел по делото "Октопод" Георги Цветанов загина при катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Чирпан.

Днес подсъдимият Алексей Петров пък заяви пред журналисти, че дава 100 000 долара награда на този, който му даде информация за стрелбата срещу него.

Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дрънди

    0 0 Отговор
    Става много интереснооооо
  • 2 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор
    100000 хиляди долара...за инфо???Спестени пари!Кво нападение ве майна, театрали...

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "TODOR STOYANOV":

    от банички :))))))