Last news in Fakti

27 Януари, 2017 16:03 1 160 4

7 години затвор за рецидивист

  • рецидивист-
  • затвор-
  • разград

Милко Иванов има зад гърба си 11 присъди, като осем от тях е изтърпял ефективно в затвор

Състав на Разградския окръжен съд постанови днес седем години затвор за 39-годишния рецидивист Милко Иванов от село Кочово. Тъй като подсъдимият е направил пълни самопризнания и делото се гледа по съкратеното производство, присъдата му бе намалена с една трета и окончателното му наказание става 4 години и 8 месеца, при строг режим.

Той трябва да плати и глоба от 5 000 лева. Иванов бе признат за виновен в две престъпления - за изнудване и блудство с 14-годишно момиче, чрез употреба на сила и заплашване. Според обвинителния акт на 25 октомври 2016 г. мъжът застигнал детето по пътя към разградския кв. "Орел". Със сила и заплаха с нож той завлякъл момичето в храстите и извършил блудствени действия. Насилникът поискал жертвата да му предаде парите и златните си накити.

Когато разбрал, че момичето не носи ценности и пари в себе си, той отнел със сила и заплаха мобилния й телефон със СИМ-картата. На следващия ден по описанието на жертвата мъжът е задържан.

Милко Иванов има зад гърба си 11 присъди, като осем от тях е изтърпял ефективно в затвор.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    1 0 Отговор
    След 4год.и 8 месца други жертви да се готвят да изтърпят
    изрода.
    Тоя не след 4 а след 40 год не трябва да излиза,и дано
    следващата му жертва да е близка на съдията.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    Той се чувства като у дома си в затвора. 8 ефективни присъди които е лежал да са по 2 години, това са 16 години в затвора. Какво трябва да се очаква от този изрод ? Като излезе след 2 години за добро държане, всичко ще се повтори.
  • 4 Иванов

    0 1 Отговор
    Съдия трябва да бъде бъщата или маикати на момичето,каквато пресъда даде да се изпълни