Last news in Fakti

19 Май, 2017 08:34 8 290 39

Двойният убиец от София е баща на 4 деца

  • стрелба-
  • убити-
  • софия
Двойният убиец от София е баща на 4 деца - 1

"За много кратко успяхме да разговаряме. Той не беше в състояние да разговаря, не беше на себе си и не можеше да обясни как и какво се е случило, беше в шок", каза Ася Манджукова, адвокат на задържания за касапницата в столичния квартал "Витоша" Драгомир Драгомиров пред Нова тв.

"В какво състояние е бил той по време на инцидента тепърва трябва да се установи. До колкото разговарях с негови приятели и близки не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитията. Бил е спокоен човек, не е избухлив", разкри още тя.

"Той е нормален човек, семеен, с четири деца, без абсолютно никакво криминално минало. Били са в бизнес отношения, нормално е да има и финансови отношения.

Познавам го, не ми е близък, но го познавам от преди инцидента, имаме общи приятели. Не е човек с престъпен ум, това, което видях вчера е, че той сам не може да си даде обяснение, сринат е", заяви още Манджукова.

"Вчера в един момент ни попита как са хората, но ние не му казахме. Не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците", заключи адвокатът на предполагаемия убиец от столичния квартал "Витоша".

Скандалът станал заради дълг от 170 000 лв., съобщава „Телеграф“. Точно толкова трябвало да дадат жертвите Вячеслав Коев и Стойка Мишева и синът ѝ Станимир Михайлов, който е с куршум в черепа.

По ирония на съдбата собственикът на фирмата инвеститор, за която работели убитите, Дмитро Корупаткин успял да избяга. Точно руснакът подал сигнал в полицията за стрелбата и разказал всичко на ченгетата.

Убийството стана вчера в 10:15 ч в офиса на Драгомир Драгомиров в столичния квартал „Витоша“.

На метри от фаталната сграда на ул. „Ради Радев“ 18 има детска градина, където малчуганите през цялото време играели на отворената тераса.

Драгомиров, който е собственик на фирма „НД-инвестмънт“, работел с инвеститора Корупаткин. Те направили една сграда, започнали и втора, показва разследването.

В хода на работата обаче се оказало, че руснакът не е превел всички пари на Драгомиров, и се уговорили да се видят в офиса му.

Вчера сутринта Корупаткин, управителката на фирмата му „Пейсол“ Стойка Мишева, синът ѝ Станимир Михайлов и Вячеслав Коев отишли на мястото. Между тях и строителния бос обаче станал скандал, тъй като трябвало да му дадат още около 170 бона.

Сметките показали, че за първата му сграда дължали 104 000 лв., за които имало документ и още около 66 хиляди лева, за втората. 57-годишният Драгомир се вбесил, извадил законния си пистолет „Барета“ и започнал да стреля по инвеститорите. Корупаткин успял да избяга и незабавно подал сигнал в полицията.

Стойка и Вячеслав обаче били надупчени в телата и издъхнали на място.

Драгомир от упор гръмнал в главата 34-годишния Станимир. Мъжът беше откаран в Окръжна болница и се борят за живота му.

Междувременно адвокатката на Драгомиров заяви пред Нова тв, че клиентът й е в шок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бизнес по русски

    56 3 Отговор
    Корупаткин всъщност е Куропаткин. Пистолетът "Барета" е всъщност "Берета". "Руснакът" Дмитро Куропаткин е по-вероятно украински гражданин. И да, това са обичайни следствия при бизнес отношения в бившия соцсвят. В България беше така преди 10 години, а в Украйна и Русия продължават точно тези схеми с неплащане! Затова Куропаткин "успява да избяга". Това вероятно не му е за първи път да не плаща и да стрелят по него.
  • 3 ИВАН

    12 37 Отговор
    В шок - горкия той, можал да извади големия пищов, и да изтрепе хората, и се шокирал .... боклуци, и едните и другите :)

    Коментиран от #5

  • 4 Герб

    10 38 Отговор
    Така не се решават неплатени сметки. Има си съд. Като ги е избил сега какво ще прави?

    Коментиран от #10, #14, #18

  • 5 гост

    72 5 Отговор

    До коментар #3 от "ИВАН":

    Ти знаеш ли какви са тези инвеститори? Знаеш ли колко изпълнители и подизпълнители не са си получили парите както е договорено и никой не може да накара инвеститора да си ги изплати? Знеш ли колко свестни хора са затънали в дългове заради измамници като този инвеститор? Други са напуснали страната и работят като роди на някой европеец, който поне си плаща, вместо да имат собствен бизнес тук и да не могат да свържат двата края понеже някой си "инвеститор" не иска да плаща. Другите инвеститори да гледат и да се учат от това, цял живот да се бориш и накрая някакъв мафиот да те остави в дългове и със сринат бизнес, така ли трябва да става?

    Коментиран от #8

  • 6 Правилно

    41 8 Отговор
    Куро паткин е очевидно украинец, а те са най-калпавата част от народите на изток, а съчетано с другата калпава такава българската става убийствена комбинация. Но откъде да знае журналистът, той само преписва.

    Коментиран от #36

  • 7 Ловеца на поршета

    55 2 Отговор
    Съдия Берета и неговите 15 съдебни заседатели са решили спора!

    Коментиран от #22

  • 8 ГЕРБ

    11 16 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Не трябва така да става. Обаче какво да се убива ли трябва?
  • 9 Дедо Грую

    48 1 Отговор
    Държавата ни е виновна, защото масова практика е да се мами и много хора са потърпевши без никаква справедливост. А престъпниците живеят на широка нога необезпокоявани. Това докарва хората до отчаяние. Този случай е поразително сходен с този на Манол Велев...
  • 10 баш батка

    44 1 Отговор

    До коментар #4 от "Герб":

    Съд има в белите държави, едва ли ще посмеят да го "прецакат" пак. В Булгаристан си сам и сам трябва да се оправяш. Нито съд нито полиция ще ти помогнат. Тези 170К едва ли е щял да ги види някога. Най-вероятно Украинците/Руснаците са решили да го отпишат от схемата но са си го получили. Да си харчат кинтите сега тая измет. Убиец е силно казано, човекът е поел контрола в свои ръце и е спасил десетки или най-вероятно хиляди други.
  • 11 vesel taliban

    28 2 Отговор
    Руснака да ходи да пали свещ и да си прави сметката следващия път.
  • 12 ачмонек

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    ахахахахахахахахахахахах
  • 13 кирил

    24 5 Отговор
    никога не влизайте в икономически отношения с руски граждани.по възможност,избягвайте всякакви отношения
  • 14 безвремие

    30 1 Отговор

    До коментар #4 от "Герб":

    СЪД ??? Ти сериозно ли ? Точно, защото липсва тази институция в БГ се стига до такива решения и за това нали се сещаш, кой е виновен последните години даже си си го сложил, като ник !?!?
    На съд викаш и да чака 10 години да му се влачи делото и накрая делото да го претупат и покрият и кой ял, ял, кой ебал, ебал !? До тогава вероятно, ще е фалирал я с инфаркт я с инсулт, че и делото ще го накарат да плати!!! А в най-лошия случай за тариката, който го е завлякаъл парите, ще се откупи с тях пък в добрия, ще си ги харчи по чалготеките. Съд викаш !?!?!
  • 15 Лукашенко

    32 1 Отговор
    Нямаше да се стигне до това ако в България имаше нормална работеща съдебна система. Но понеже няма- човека раздал првосъдие набързо.
  • 16 Гост

    22 2 Отговор
    Трябвало е да има заглушител и да се срещнат на по-тихо място без свидетели и възможност за реакция..... После в черния чувал за огрев,под земята или в реката със завързани тежести!
  • 17 ......

    28 1 Отговор
    Украинец всичко дава - г*з, майка, жена, дъщеря, но не и пари, който е имал взимане даване с тая измет, знае за какво говоря. Украинците са известни в цял свят с кърпежите и завличанията. Може и да прозвучи абсурдно, но човекът явно е бил свестен, щом е стигнал до тази крайност...яд ме е само, че не е опаткал голЕмото инвеститор Куропаткин, но оня има опит, не му е за сефте бързо да бяга....все някога ще си го намери.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ами да

    29 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ловеца на поршета":

    Бог създаде хората, а полковник Колт ги направи равни! Съдия Берета произнесе присъдата и ... намери пострадалите за виновни! Драгомиров е прав, надявам се бързо да излезе от затвора и да открие дискретно Куропаткин!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 тоя с пушката

    0 3 Отговор
    То като отстреляш няколко човека и изпадаш в шок - така си е ! Ама то само първия път де ...
  • 33 адвокат на дявола

    3 23 Отговор
    Защо се дава поле за изява на адвокатката на изверга застрелял хладнокръвно ТРИМА човека!?
    Трябва да си тотален изрод да застреляш няколко човека и окото ти да не мигне, баси боклука нещастен.
    Тоя заслужава директно да сяда на електрическия стол, да види, какво е шок.
    Само трепане за такива боклуци, по съкратената процедура.

    Коментиран от #34

  • 34 Чичу Ади

    17 2 Отговор

    До коментар #33 от "адвокат на дявола":

    Това не е изверг. Изверзи са онези в черните тоги, взимащи подкупи в размери на милиарди левове годишно, за да могат такива К.Ропатки да си въртят спокойно далаверите. Само, който не е имал вземане даване с нашият сЪТ, той не знае каква долна сган се помещава там. За жалост нямаме общество, което да застане зад потърпевшия Драгомиров в този момент и да се стигне ако трябва до гражданско неподчинение, за да го пуснат на свобода. Тиквоча и сие трябва да бъдат задържани, защото те носят вина в случая редом с К.Р-а.

    Коментиран от #35

  • 35 на чичу ади в устата

    5 16 Отговор

    До коментар #34 от "Чичу Ади":

    Какво общо имат тримата невинни служители, каква е тяхната вина, че е трябвало да заплатят с живота си? Никой не го е карал Драголайнов да сключва сделки с мошеник, но го е направил, щото и той е такъв. Няма оправдание за убийствата!
    Да СЪДЪТ ни е ненормален, съдебната система е неефективна, съдиите са корумпирани, но това не е оправдание!
    Тоя, който раздава правосъдие с оръжие е същия боклук, като тия с тогите, по нищо не се различава.
  • 36 кроко

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Правилно":

    Може и да е руснак с украински корен и руски паспорт, та затова и са го написали, че е руски гражданин ! Впрочем русофилите, вече коя година поред ни убеждават тук, че украинска нация и държава нямало и те всички били руснаци.
  • 37 lll

    14 1 Отговор
    ако ще и 5 деца и 10 деца все тая , оня защо не му у платил , получил си е заслуженото
  • 38 АК-47

    13 5 Отговор
    Много добре е постъпил Драгомиров....След като са го завлекли ще ги ликвидира разбира се....Жалко е ,че онова украинско л***о е избягал....Типично за украинците....У каждую нацию есть г***о.....И най-големи г****а са украинците..огън да ги гори.....
    А Драгомиров е постъпил така както трябва...точно и безкомпромисно.....Иначе щеше да води дела до второ пришествие и пак нямаше да си види парите....
  • 39 един

    5 0 Отговор
    Ако в България имаше здрава съдебна система, нямаше да се стигне до самоуправство. Отношенията между тези "бизнеспартньори" кой знае на какви измами са се базирали. Както повечето подобни у нас. Когато има непочтеност и измама, редно би било стрелецът да се обърне към съда, да заведе дело и адвокатката тогава да гововри по случая, а не след 2 трупа и един на път. Поредната гнусна история!