Last news in Fakti

18 Май, 2017 15:12 8 422 14

Дълг от над 100 000 лева в основата на двойното убийство

  • стрелба-
  • убити-
  • софия
Дълг от над 100 000 лева в основата на двойното убийство - 1
Снимка Нова тв

38-годишен мъж и 61-годишна жена са жертвите на двойното убийство в офиса на фирма за строителен надзор на ул. "Ради Радев" в столичния кв. "Витоша". Инцидентът стана днес около 10:20 ч. Тежко ранен е 35-годишният син на убитата.

Като извършител на престъплението е задържан 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров. Това съобщиха на брифинг главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов и административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

"Между Драгомиров и убитите е имало финансови отношения. Жертвите са служители на фирма, която извършва инвеститорски контрол на обект, чийто подизпълнител е дружеството на Драгомиров", обясни Русинова.

Няма данни убийството да е подготвяно предварително.

Главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че фирмата, в която са работили жертвите, е дължала на стрелеца над 100 000 лева

Драгомир Драгомиров е бил задържан в личната си кола в непосредствена близост до местопрестъплението. В него е открит и пистолетът, който е законен.

Повдигнати са му обвинения и през следващите дни прокуратурата ще поиска от съда налагане на постоянна мярка "задържане под стража". Оръжието е иззето и е назначена експертиза.

Към момента са разпитани и свидетели на тежкото деяние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    31 0 Отговор
    Браво така се постъпва

    Коментиран от #8

  • 2 Отоплител

    21 0 Отговор
    Независимата съдебна система в действие.Реформи на дело.
  • 3 браво

    22 1 Отговор
    браво нашия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Справедливост

    4 0 Отговор
    Независимата съдебна система работи, да ли е справедлива незнам.
    Ако е не справедлива, демек спорът продължава до следващия рунд.
  • 6 125

    7 4 Отговор
    И сега? Остатъка от живота в панделата :) Направо да се гърми и той... Глупаво погубени животи!

    Коментиран от #10, #11

  • 7 касбар

    9 0 Отговор
    ш...на държава
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 за Боико

    9 1 Отговор
    Това е малкия /средния/ бизнес днес в БЪЛГАРИЯ МИНИСТРИ С ТЕЗИ ПАРИ ХОДЯТ НА ПОЧИВКИ а други се борят за хляб за жалост В тази държава можеш да оцелееш ако си Циганин или ДЕПУТАТ НИЩО НЕ ПЛАЩАШ ТРЯБВА САМО ДА ЛЪЖЕШ И КРАДЕШ по това се и приличат!
  • 10 Дядо поп

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "125":

    Ще го осъдят за непредумишлено убийство около 10 год..
    Ще лежи не повече от 5-6 год. и на 63год. ще си върти
    синджирчето по пейките на парковете.
  • 11 Да да

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "125":

    Глупаво погубени животи?! Ти от Марс ли падаш? Как ще се оправиш с бизнеспартньори, които не желаят да ти платят? Знаеш ли, че за 1,000 лв. тази фирма за строителен надзор лесно ще се продаде на някой ром от Перник и върви си прибирай парите от новия собственик. Драгомиров е разбрал, че пари няма да види и ги е убил. Да не смяташ, че ще дочака правосъдие в България?
  • 12 Тодоров

    3 0 Отговор
    Браво на тоя МЪЖ. Не е тайна, че инвеститорски контроли и строителни надзори са едни от най-големите рекетьори. За всеки обект просят и искат пари. Тия (убитите), изглежда са отишли семейно да просят още пари или да искат да им бъде опростен дълга, иначе ............лошо за строителя. На човека просто му е писнало.
  • 13 Барчо

    3 0 Отговор
    При нас всичко е криворазбрано. Тия от дължащата пари фирма така я разбират. Вземаш едни пари демократично и по същия начин демократично не ги връщаш. Няма значение начина на вземане. Въпроса е, че демокрацията ни няма лостове с които да накара някой да върне дълга си. Крадеца демократично влиза в чужда кола и по същия начин я продава, после като го хванат "да живее демокрацията". Това да не е полицейска държава? Излиза си по най-демократичния начин от случката неосъден и да му мисли потърпевшия. Него ще го викат регулярно 5-7 години доброволно да пише в районното. В едно плевенско село имаме приятелско семейство, което държеше магазин в центъра. Обраха една нощ магазина до шушка. Не само стоката, но и кафе машина, касов апарат и почти всичко, което може да се носи. Подадоха си жалба и до тук добре. До годината ги викаха в Плевен по 2 пъти в месеца за доуточняване на описа на откраднатото. На втората година хванаха крадците и се е започнало следствие. Викнаха ги на петата година да пишат наново списъка с откраднатото, като те нямаха никакъв достъп до документите по делото. Хората започнаха да си ровят по паметта какво е било откраднато преди 5 години. Магазина си беше голям и стока най-различна. Закуски, дъвки, шоколади, бонбони, кафе, захар, ориз...... и така нататък. Говорим за около 1500 различни пера. Ами не можаха да си спомнят всичко, а явно са си спомнили по "погрешка" нещо, което тогава пък не е описано. Почти ги обвиниха в "набедяване" и гепачите
  • 14 Барчо

    3 0 Отговор
    обвиниха в "набедяване" и гепачите се измъкнаха. А те и до сега не могат да си вземат откраднатото и. Не говоря за хранителните стоки, а за машинариите. А крадците са ги хванали по машините, които са били в тях при рутинна проверка на КАТ в колата и. Благодарим ти Родино за правосъдието ти. Родината е на бандитите, тях защитава. Е, питам аз. Ние как да се защитим от мошеници и бандити? Щом държавата не желае да го прави, какво сме виновни ние, че по някой път вземаме правосъдието в свои ръце? На човека са дължали 100 000. Трябва да плаща заплати, осигуровки и т.н. Какво да направи след като държавата не му дава шанс да си вземе парите? Така или иначе живота му е свършил. Нормалния. Трябвало е да убие и ш...ното синче. То със сигурност е харчило на воля част от стоте хиляди. А кой знае и на колко други дължат пари. Когато си притиснат до стената това е начина за голямо съжаление, а не да намира утеха в пиене и самосъжаление.