26 Юни, 2017 15:12 7 767 5

Мъж избяга от скандал във вила, но го настигнаха и пребиха до смърт

  • пребит-
  • загинал-
  • смесе
Мъж избяга от скандал във вила, но го настигнаха и пребиха до смърт - 1

Шуменец на 42 г. е бил пребит до смърт тази нощ. Инцидентът е станал във вилната зона в местността "Смесе" над града.

Във вила е възникнал скандал, имало е сбиване и от мястото е успял да побегне Светослав Щерев, съобщи говорителят на окръжната прокуратура в Шумен прокурор Яна Николова, пише "Труд".

По-късно той е бил застигнат и бит на улицата, където е издъхнал. На мястото след 23,20 часа е била извикана и спешна помощ, но медици само са констатирали смъртта на окървавения мъж. За инцидента има арестуван от полицията.

Криминалисти продължават работата за изясняване на инцидента.

Очаква се да бъде повдигнато обвинение на извършителя, а обстоятелствата ще бъда оповестени по-късно, казаха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gogo

    63 0 Отговор
    След две години дела, и пет излежани бияча ще е вън от панделата, защото ще му приспаднат и задържането, смешна държава. Смешни закони и още по смешни съд и ........
  • 2 Живко

    24 6 Отговор
    Е ТИЯ СА ПРЕКАЛИЛИ КОФТИ УБИЛИ СА ЧОВЕКА ЛОШО МНОГО ЛОШО. ТО НИКОЙ НЕ Е БЕЗ ГРЕШЕН АМА СМЪРТ УБИИСТВА ЧАК ДО ТАМ. УМРЕЛИЯ Е БЪЛГАРИН. ОНИЯ БИЯЧИТЕ ДАНЕ СА ТУРЧУЛЯ ТАМ ГИ ИМА МНОГО. И ВЪВ ВЛАСТА МЕСТНА. ШУМЕНСКО ДЕЛИОРМАНА ТАМ.
  • 3 Гост

    19 0 Отговор
    В съседното землище по аналогичен начин убиха едно момче. Скандал в хища. Момчето си тръгва, настигат го и го пребиват до смърт. Трупът обаче не е открит. Всички знаят за това само милицията не прави нищо, защото няма труп! Майката и бащата вече 8 месеца са се поболели да търсят сина си.
  • 4 един

    5 0 Отговор
    алкохол и дрога до това водят.
  • 5 Ники

    2 0 Отговор
    Обзалагам се че накрая, ще излезе че биячите са от някоя малцинствена група !! Иначе според мен за предумишлено убийство присъдите трябва да са над 30 години ефективно излежани !! Друг е въпроса да е ясно че при бой е предумишлено а не да го изкарат че , видиш ли аз исках да го понабия не да умре ... за това непредумишлено е !!!