9 Октомври, 2018 13:11, обновена 9 Октомври, 2018 15:32 16 804 44

МВР потвърди: Има заподозрян за убийството на Виктория Маринова

  • виктория маринова-
  • русе-
  • убийство-
  • tvn-
  • журналист

Украинец с румънски паспорт убил журналиста?

МВР потвърди: Има заподозрян за убийството на Виктория Маринова - 1

От програма "Хоризонт" на БНР споделиха, че има задържан по случая с убийството на журналиста Виктория Маринова в Русе - румънски гражданин, притежаващ и молдовски паспорт. Според "Дарик" също става дума за чужденец който е отведен в полицията в крайдунавския град за разпит. Малко по-късно МВР потвърди информацията, че има задържан, оповестявайки, че той е украинец с румънски паспорт.

Директорът на Областната дирекция на МВР в Русе, старши комисар Теодор Атанасов, обясни, че продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия за откриването на убиеца. Проверяват се хора, склонни към извършването на такива престъпления.

"Има задържан, чието алиби изясняваме. Той не е заподозрян в извършването на престъплението, тъй като изясняването продължава и към момента", заяви пред журналисти шефът на областната дирекция на полицията старши комисар Теодор Атанасов.

Трима прокурори от Върховната прокуратура и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова също се отправиха към Русе по заръка на Сотир Цацаров.

30-годишната Виктория Маринова, административен директор и водеща на предаване в местната русенска телевизия TVN, бе намерена мъртва в събота следобед. Тя е била изнасилена и жестоко убита в близост до алея край река Дунав. Все още се спекулира около истинската версия за смъртта ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    19 1 Отговор
    А късмет!
  • 2 чичко Сорос

    26 5 Отговор
    Да не стане като с убиеца на моя сънародник Луканов?!
  • 3 Коментар

    89 14 Отговор
    Абе Те Ще Намерят Някой.Изкупителна Жертва
    Световен Скандал стана.
    Но вече Нито ЕU Нито Русия нито собсвеният им НАРОД ВЯРВА В НАШИТЕ ПСЕВДО ПОЛИТИЦИ.

    Коментиран от #5

  • 4 бббббб

    62 7 Отговор
    Не бих се учудил сега, ако се окаже ням , глух и луд.Напълно подходящ за изкупителна жертва и намаляване на напрежението.И да се самоубие преди да бъде хванат.Дано не съм прав!

    Коментиран от #6

  • 5 Реалист

    31 52 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар":

    Абе ти като си толкова разбиращ що не отидеш да разследваш бе? Аман от оплаквачки и плюещи по форумите по БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО.

    Коментиран от #7, #14, #18, #19, #29

  • 6 Отегчен

    34 4 Отговор

    До коментар #4 от "бббббб":

    т.е. да го самоубият хахаха, както този от Нови Искър
  • 7 Абе маймуни!

    25 5 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Ами ако от горе е наредено може и ти да си изпатиш и да кажат, че си се спънал по стълбите!! Щото нали ние сме Швейцария и всички не се съмняват в държавата нали!?!!
  • 8 Крум

    22 4 Отговор
    ДНК-то няма как да излъже! Проблемът е в съда, който ще го осъди на 10 години и те така...

    Коментиран от #9, #21

  • 9 Bingo

    18 6 Отговор

    До коментар #8 от "Крум":

    Проблемът не е в съда а в начина и методите на събиране на доказателства. Когато прокуратурата влезе в съда с изсмукани от пръстите си обвинения, и компрометирани доказателства, какво решение може да вземе един съдия. Не забравяйте, че всеки човек е невинен до доказване на обратното. Кой от вас ще се съгласи да лежи 20 г. примерно щото е минавал на близо покрай мястото на престъпление.
  • 10 Asd

    9 1 Отговор
    Всеки ден се разхождат там. Тоя очевидно е бил претенциозен и е искал тв водеща...
  • 11 Asd

    8 1 Отговор
    Всеки ден се разхождат там. Тоя очевидно е бил претенциозен и е искал тв водеща... Сигурно...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Циник

    23 5 Отговор
    Как така чужденец бе не можахте ли да намерите некой клошар досега!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Баба Гуна

    17 1 Отговор
    Общината да си почисти града и района от храсти и бурени, свърталища за извратеняци.
  • 16 РЗС

    6 9 Отговор
    Де тоя късмет...
    Росен Ангелов се самоуби вече един път.

    Бързат, ама мисля, че няма да наерят бързо убиеца.
    Както каза Б.Ботев това не е подговяно убийство, а журналистката е случайна жертва

    Коментиран от #37

  • 17 Azazel

    22 3 Отговор
    1. Между "отведен на разпит" и "задържан" има огромна разлика.
    2. Очевидно са спипали някой клошар, който живее в района и сега ще търсят начин да му пришият убийството, "за да не се излагаме пред чужденците". Лесно е да го уличат чрез някой подхвърлен предмет или дреха на жертвата (пък и клошарят, като всеки клошар, най-вероятно сам събира всичко, което намира на улицата), но с намереното ДНК малко по-трудно ще го свържат. Все пак, лабораториите са техни, така че невъзможни неща няма - българските граждани и европейските институции търсят убиец, а по-удобен за целта от "румънски клошар от молдовски произход" няма накъде. Истината..., е, кой го е грижа за истината...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Коментар

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Работил съм в Разследващата Журналистика на РТС РЕПОРТАЖНА ТЕЛЕВИЗИОННА СТАНЦИЯ като техническо лице.
    И МОГА ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ РЕПОРТЕРИТЕ ТОГАВА ВЪРШЕХА РАБОТАТАТ НА СЛЕДСТВИЕТО.И СЕГА ЗАПОЧВАТ НО НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТ.СЕЩАШ СЕ ЗАЩО
  • 20 Десислава

    8 2 Отговор
    Раноли или късно ще намерат убиеца на Вики
  • 21 Коментар

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Крум":

    Круме що вярваш на това което ти кажат.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Е И...

    19 2 Отговор
    Момичето си замина,ше си плямпаме по форуми,новини и сайтове,до следващата гнусотия,радвам се че дечурлигата ми не живеят в БГ,а като се прибера за отпуска,бързат да се приберат там където сме,а нямат и още 10.За жалост се топим,а може би е умишлено всичко,до болка ми липсва тая България в която живях 20год,с тръбата с фуниики,реката и вировете на село,празните дезодоранти в гумите на ората-копата,жмичката....иииии...Жааааалко,гнусно и мъчително,И ПОМЕН НЕ Е ОСТАНАЛ ОТ СПОКОЙНИЯ И ПРИКАЗЕН ЖИВОТ,който имах(ме).....
  • 24 Циник

    8 8 Отговор

    До коментар #22 от "Пародия Бг!":

    Глупости .... винаги е имало ненормалници... като Жоро-павето....а светлия социализъм роди и Виктор Чекатило ... убил и изял вероятно повече от 72 души за 15 години
  • 25 кооооовата

    9 17 Отговор
    Това убийсто си намерисва на сексуално-ревностна основа.Коя пък е тази пишман журналистка в няква треторразрядна кабеларка,никой не я гледа,никой не я беше и чувал.Само се лае и дриска по новини и форуми,свързано с работата и бля бля.Нещо,някой я е порил,после я са се скарали я нещо друго...работата намирисва на кОр.Стига с тази система и тези измислени глупости,тази си личи отдалече, че е селска пръчка шафрантия...айде стига вече,полицаите да и видят месинджера,бибера и там други глупости,кой я е ръгал и ще намерят и убиеца и.

    Коментиран от #31, #36

  • 26 Малко жалост

    18 2 Отговор
    Хора, първото, което трябва да направим, е да замълчим за малко и да пожалим за хубавото момиче, погаврено и размазано в храсталака. Едно красиво човешко същество е напуснало гадния свят по гаден начин. Вярно, във всички времена са ставали убийства, изнасилвания и грабежи, но напоследък това стана поредната и все по-честа новина, по която чакалите-журналисти точат лиги. Мерзките представители на властта и политиката, които се чувстват недосегаеми на топличко в сърцето на секюрити-обкръжението си, ще направят няколко "скръбни" физиономии, след което ще продължат да лапат и цапат.
    Отрасъл съм на село, когато можехме да скитаме и играем до мръкване и на отдалечени места. Никога не се е случило нещо лошо с който и да е от нас.
    Днес е страшно да замръкнеш дори в собствената си къща на село.
    Това не ви ли напомня компютърна игра, в която земите са завладени от орки и кръвопийци и няма сигурност никъде? Всеки се е свил в къщурката си, но от гадната вампирска действителност го дели само една врата...
    Лошото е, че кръгът е затворен - орките пак ще бъдат назначени от нас начело на властта, независимо гласуваме или не.
    Ако следваме картинката на оркската компютърна игра, нима се налага непременно да сме и ние унищожители с 12 оръжия в арсенала?
    Нямам отговор. Въпросът е отворен, задайте си го и вие.
    Поздрави.
  • 27 Goost

    3 2 Отговор
    tva e samo Lazar Kolev
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Я слез в реалността

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    И виж в какво се е превърнала България...само с тупане в гърдите и реване БУЛГАААР, БУЛГАААР не става
  • 30 Пародия Бг!

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "Пародия Бг!":

    До 26,Приятелю коментара ти е по изчерпателен, точно това имах предвид!Това е една от многото невинни и беззащитни жертви! Бог да прости душата и, светла и памет!
  • 31 ВАНЯ

    19 0 Отговор

    До коментар #25 от "кооооовата":

    ЩО ЗА "ЧОВЕК"СИ ДА НАПИШЕШ ТОВА-ТЕЗИ ГНУСНИ НЕЩА ПО МОМИЧЕТО????
  • 32 Asd

    8 1 Отговор
    Били здържали румънеца, който е с украински паспорт, защото се разхождал безцелно два дни в Русе. Внимавайте, не се разхождайте безцелно в Русе! ..................... Интелектуален полицейски ресурс... А оня ден се хвалеха, че имали много днк.... Ала бала...
  • 33 Адолф Хитлер

    7 3 Отговор
    Сега като го хванат да го измъчват докато не пукне ама да го държат на системи за да изкара повече в мъчения. САМО АДОЛФ И СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ.
  • 34 Цацаров

    3 0 Отговор
    Убийството е извълшено от Организирана престъпна група, състояще се от
    1/ Украинеца, който само я изнасилил
    2/ Клошар, който я задушил
    3/ Наркоман, задигнал телефона и ключовете от колата.
  • 35 SAAB

    10 0 Отговор
    Сексуалният мотив е много удобен........и лесно се манипулира !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ботьо Ботев

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "РЗС":

    каквото и да казва, няма значение. Той е въздухар, който умело нагажда доказателства и в съда всичко лъсва. Журналята излъгаха, че е добър полицай и този хукна да обикаля телевизиите.
  • 38 Еми....

    4 3 Отговор
    Радвайте се на всеки подарен ден,кво да ви кажа друго,България,ааа наздраве забравих,ее в в голема кочина живеем,ма поне такива лайнарщини да нема,...
  • 39 Усмивката

    2 2 Отговор
    Сещам се за поне една дузина заподозрени ред храстите на Варна,БургасПловдив Ст.Загора и София.
  • 40 Усмивката

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Пародия Бг!":

    Ако при всяко убийство ходим да млатим клошарите да си признаят....егати полицията,егати държавата,егати разследването...
  • 41 боб чорба

    1 1 Отговор
    Има ама ГРЪНЦИ! При всички такива подобни случай понеже нищо не моат направят хващат там по един нещастен клошар и пишат после гръмкото "ЗАЛОВИХМЕ УБИЕЦА" ! Заловили сте убиеца ама един К.Р !
  • 42 боб чорба

    1 1 Отговор
    На такива твърдения и МАЛКИТЕ ДЕЦА НЕ ВЯРВАТ ВЕЧЕ !

    Коментиран от #43

  • 43 Freak show

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "боб чорба":

    Вчера в офиса пихме бира с колегите и колежките до 3 часа.И се подигравахме на зомбитто дето мисли че е някаква конспирация това убиство. Утре мислим да го поканим с нас да ни разказва лудите си истории. Една колежка беше против и го съжаляваше. Но след това точно тя се нави да го примами :D :D :D Като си издрънка глупостите и затъпее работата,ще го обърнем на подигравка.
  • 44 Усмивката

    1 1 Отговор
    Ами поканете и представителите от краварите ,дето имат всеизвестен опит с овладяването и ликвидирането на световното зло,Италианската мафия в САЩ .Да не излезе че половината във офиса сте„ бивши ” .Барабар с тебе умнико