Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 20:59 87 067 56

Приятел на Виктория с шокираща версия за смъртта ѝ

  • виктория маринова-
  • убийство-
  • русе

А може и да е мъж, който и е помагал в живота, но е бил отхвърлен, а мъжкото его не знае граници, когато е накърнено

Приятел на убитата русенска журналистка Виктория Маринова направи доста интересно предположение за това какво се е случило в злополучната събота, в която 30-годишната жена е била убита в крайдунавския град.

Мирослав Маринов сподели вижданията си под една от последните снимки на Виктория, които тя е публикувала в личния си профил във „Фейсбук“, дни преди да бъде зверски убита.

Ето какво е написал Мирослав (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Хората крият много психически заболявания, за които самите те не подозират, че ги имат, но се отключват от адреналина. Това е човек, който е силен, защото не е оставил здрава костичка в областта на главата и. И определено е човек, който е познавала и на когото е имала доверие. Погледнала си е телефона, имала е среща, не е очаквала, че този човек има скрити психически отклонения.

Най-вероятно тайна любовна връзка, за която никой не е трябвало да разбира, стои зад всичко, щом има и скорошен развод. А може и да е мъж, който и е помагал в живота, но е бил отхвърлен, а мъжкото его не знае граници, когато е накърнено. От любов се превръща в силна омраза със склонност към убийство на всяка цена. Знаят кой е, но го прикриват, защото го познават. А в днешно време срещу пари се фалшифицират и ДНК експертизи. Ще има виновен за пред обществото, и ще има скрит, който ще продължава да си мисли, че всичко му е позволено.

И този виновен ще бъде взет отнякъде и ще е луд. А лудите не могат да ги осъдят. Случаят приключва. Нека почива в мир, макар, че душата и няма да намери покой, знаейки, че убиецът и е на свобода, и че детенцето и ще расте без нея. Полицията отново е заградила мястото.

Интересно! Кой ли не си е свършил работата, и дали не се опитват да заменят някой доказателства за да отърват кожата на техен човек с влияние в обществото. Определено убиецът е умен мъж, който знае какво го чака, няма съвест, и е способен на всичко за да постига целите си“.

А само преди няколко часа Мирослав е написал доста нецензурен и гневен пост в личния си профил във „Фейсбук“, разкрива сайтът „Блиц“.

Ето какво пише той (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Тази България стана крайно неудобна за живеене. Отидеш на работа, шефът ти те дърпа за секс, отидеш на разходка, непознати изскачат от храстите и искат секс. Отидеш на разходка сред природата, гърмят те в гръб, защото било частен имот. Отидеш да спортуваш в парка, дърпат те и не стига, че те чукат ами и те обезобразяват до смърт. Не си платиш кредитите, идват и те трошат и те заплашват. България - държавата на курви, пари, алкохолици, наркомани, педали, чекиджии с нагон склоняващ ги към убийства. Имаш право да се ебеш и да бъдеш ебан. Толкова“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А БЕ

    106 7 Отговор
    Дали някой не се мъчи да прекрива нещо ?

    Коментиран от #52

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 фъкти

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ефтини сензации":

    .."или" са "или" !!
  • 5 7878

    28 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ефтини сензации":

    Лоши са новините не сайта
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Питащ

    58 11 Отговор

    До коментар #3 от "Ефтини сензации":

    За сайта и трагедийте си прав. Защо обаче в постовете си намесваш почти винаги комунисти, руснаци и други неща, които нямат общо със случая. Защо не си седиш в Австрия, където ти се е "случило" да живееш и да не ръсиш мозък за неща, за които си далеч от реалната действителност, а знаеш само от разказите на околните ти?

    Коментиран от #36

  • 9 Дидо

    24 14 Отговор
    Защо пак така черногледо? Занаело се кой е и го прикриват и търсили изкупителната жертва? Защо така ?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гняв

    41 7 Отговор
    Малко крайно като изказване, но все пак е нейн приятел и е гневен. Има гняв и заради всичко около нас, нещата се смесват и това е резултата. Чак такава конспирация не мисля, че има, но това не означава, че убиецът не трябва да се намери. Сега излиза едва ли не, че зад всяко убийство седи влиятелен човек. Сигурно има и такива случаи, но как да сме сигурни, че това е такъв случай.
  • 13 Бг.реалност

    50 11 Отговор
    Най-краткият виц:бг.полиц.следовател.
    А да спрете да се вземате насериозно и да ми се правите на Чък Норис,а?!
    Оставете американците да си свършат работа.
    Те поне това го могат.
    Ама не ги пускатееее ха ха ха ха ха ха.
    И защо?
    Защото за 48 часа всичко ще лъсне !
    С имена и тн.!!!
    И сега е намерен заподозрян с тел.на жертвата в апартамента му,но той вече бил напуснал бг....и нямам предвид телефона ;)
    И какво стана с псих.болния?
    Псих.болен,но достатъчно нормален да знае какво е направил,как да напусне България и къде да отиде.
    Ама толкова сте ми плоски и елементарни ченгета долни.
    Вътре сте в цялото това поръчково убийство.
  • 14 ХахахОх ахахах

    16 3 Отговор
    Абе тая колко е тъпа.Първо намеква че реалния нападател е луд. После казва че ще го сменят със някои луд за да не го съдят.Тя е тотал. Тоя клюкарник ги побърка. От друга страна е полезен да пишат там. Защото там разбираш че имат скрити ''Психически заболяваня'' Точно като тая Мирослава.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Марони

    17 5 Отговор
    Докога ще пишете простотий на селски клюкари?Явно и на журналята нивото е такова в БГ-глупландия!
  • 17 Усмивката

    17 2 Отговор
    Тази нагласена истоеия визира бившият и съпруг.Доста нескопосано.Не пасва хич.Човек с толкоз „широки ”възможности ,няма да спретне едно прилично(извинете)убийство.Първо ще направи една голяма глупост ,да остави куп улики.И след това ще се задейсства другото му АЗ и най хладнокръвно,като изпечен убиец ,ще вземе да подменя ,и реди фалшификации ,ей тъй за забавление
  • 18 месара

    18 6 Отговор
    тоя е написал големи тъпотии!
  • 19 Насо

    30 4 Отговор
    Не знам кой прав кой крив само да не стане, като със сестрите Белнейски. Хванаха един луд и той си признал после го даваха човека ,че няма такова нещо. Дори майка им невярва ,че той е убиеца. Тук всичко е възможно. За кокошка няма прошка за милиони няма закони.
  • 20 1234

    16 6 Отговор
    Това да е за урок на всички глупаци, които се занимават с безсмислено търчане ( на негърски език джокинг), тоя дето го измисли, отдавна пукна от сърдечен удар! Глупакът не можа да се порадва на парите от книгите, които издаде.
  • 21 Дидо

    13 1 Отговор
    Че ченгетата не могат да намерят убиеца и се чудят кой да обвинят съм съгласен,но такива глупости,че влиятелен човек го е направил и те знаят кой е и го прикриват....моля ви се що за филм?Цяла България следователи и какави ли не ченгета го прикриват,че да не я убил Боко?Пълни глупости!!!
  • 22 Тодор

    16 10 Отговор
    Хайде,стига сте дрънкали глупости !Вече съобщиха,че убиецът-изнасилвач е 21 годишен циганин,избягал и хванат в Германия !Направил е пълни самопризнания !
  • 23 Йордан Йорданов

    14 5 Отговор
    Госпожо Атанасова. А вие проверихте ли дали, това наистина е неен приятел ? Мисля, че журналистическата етика ( ако въобще сте журналист) ви задължава да потвърдите информацията поне от 2 източника. И вслучей, че не сте го направили, мисля че дължите извинение, както на семейството на жената така и на читателите. Питам, ва това защото съм се нагледал на такива парадоксални измислици от ваши колеги. Примери мога да ви давам безброй. До такава степен новинарските сайтове, вестници и телевизии са изпълнени с напръв поглед сензационни но лъжливи новини, че вече като чуеш новина се налага да я провериш от 2-ри или 3-ти източник за да се увериш че е истина. Накрая вместо човек да остане информиран, той остава дезонформиран, объркан и излъган. Това ли е целта на медите? Не мислите ли, че по тоя начин за пореден път четните паметта на вашата колежка?

    Коментиран от #40

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 българи

    13 5 Отговор
    И кво в чужбина тва не се случва никога нали ? Жалко за момичето обаче да се правят цели изводи за цялата държава от едно криминално деяние и да се говори че всички ме били "еди си какви" е крайно несериозно... Най-малкото да се замислим какви извратеняци и истории има от Америка , където може би всички Българи искате да се изселите . На убийствата и историите там ще завидят и нашите убийци ...
  • 26 Рико

    5 0 Отговор
    "какви извратеняци и истории има от Америка" - например училищните убийства!
  • 27 795

    7 6 Отговор
    Полицията по-бързо ДА ВЗЕМЕ ДА го ПРОВЕРИ тоя Мирослав ли е, Мирослава ли е, щото ми звучи някак странно, по женски... Нищо чудно да е извършителя.

    Коментиран от #35

  • 28 Бати скапаната новина

    7 5 Отговор
    Тоя звучи точно като неин приятел хахахс
  • 29 Tribal

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Йордан Йорданов":

    Имаш право за доста неща.И Аз си мисля,че нашите "журналисти" особенно във водещите предавания и най четените сайтове са доста некадърни.Но си мисля ,че в този случай няма да скрият истинският пумияр на това извращение.Ако раберат кои е разбира се.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Никой

    9 3 Отговор
    Гаврите се с паметта на едно младо момиче и се разбра че и този случай както много други ще се потули,значи обедих се че тука в тая шибана държава можеш спокойно да си пречукаш човек и да се измъкнеш...Да вземем тогава да се убиваме взаимно а кво ще кажете
  • 32 Баба на 57 г

    11 1 Отговор
    Стига сте говорили празни приказки!-Нечетете ли новините? Извършителят е намерен.Казва се Северин-от циганската махала на Русе е и веднага след убийството,се е укрил при майка си в Германия.Германската полиция го е задържала и ще го екстрадират за България.Друг е въпросът,дали нашата прокуратура,ще си свърши качествено работата,или ще го изкара невменяем.Друго се питам?-Дали циганчето Северин,е извършил убийството под своя подбужда,или за пари е накаран,да извърши това деяние,от някого,който е мразил много Виктория? Светла памет на Виктория! Съболезнования към нейните родители и близки!Много ми е мъчно за детенцето й.Няма на коя да каже мамо.
  • 33 RIP

    14 9 Отговор
    Как това циганче ще размаже така тази жена бееееееееееее? Некадърници долни!

    Коментиран от #41

  • 34 Крум

    11 2 Отговор
    Хайде сега тоя "приятел" да се покае пред целия народ за глупостите, които е изръсил!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 мъка

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Питащ":

    трагедийте
  • 37 Българин

    13 5 Отговор
    Има повече логика в това което е казал човека .Оня от снимката ромът какъв е мършляк не прилича изобщо на опасен убиец.
  • 38 Коко

    21 3 Отговор
    Без да обвинявам никой, НО днес гледах интервюто на бившия и съпруг, ми да ви кажа честно дори за миг не видях в очите му тъга, излъчването му изразяваше непукизъм дори момчетата от инициативата бяха по-тъжни от него... И на няколко пъти спомена аз съм заможен човек все едно кастинг му правят, а не говорят за убитата му бивша съпруга .. Случая е приключен кльощавия ром ще го отнесе !

    Коментиран от #55

  • 39 сноу

    6 3 Отговор
    Дрън-дрън че пляс...Мирославчо решил да му се чуе името, като прелива от пусто в празно.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Стига глупости!

    6 2 Отговор
    Защо печатате подобни глупости!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 рррррр

    8 3 Отговор
    вече и децата разбраха че са я убили за да натиснат мъжа и-милионер,с който са уж разведени......мафията за тях нея говорим
  • 47 Stoen

    8 2 Отговор
    Никой не може да я убие ей така,все нещо курвенско има в тази история
  • 48 Ром

    2 5 Отговор
    Ние от НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ и София Запад, подкрепяме цигането и стоим твърдо зад него.
    Само лески
  • 49 Кико

    7 5 Отговор
    ЦИГАНИН !
    Няма смисъл от коментари!
  • 50 Ахил

    4 1 Отговор
    Тоя циркаджия да си навре анализа някъде....в анала. Как всички станаха криминални психолози???? Ето,оказа се че убиецът е получовешки циганин.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гост

    0 0 Отговор
    Жената е ходила да тича. Не на среща.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пенчо

    0 1 Отговор
    Поредния самозабравил се идиот се исказа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове