Last news in Fakti

5 Юни, 2023 16:25 3 620 14

Тялото на Ангел Христов е открито в погребална агенция

  • ангел христов-
  • открито тяло-
  • погребална агенция

По неофициална информация в Спешна помощ не е получаван сигнал за починал или за човек, който има нужда от реанимация

Тялото на Ангел Христов е открито в погребална агенция - 1

Тялото на Ангел Христов е открито от МВР на територията на погребална агенция, научи "По света и у нас".

По неофициална информация полицията е получила сигнал за смъртта на издирвания от Интерпол Христов събота следобед.

При направената проверка е установено, че са издадени съобщение за настъпила смърт и смъртен акт, а тялото е иззето от района на съответната погребална агенция и е изпратено за аутопсия.

По неофициална информация в Спешна помощ не е получаван сигнал за починал или за човек, който има нужда от реанимация. Според източници на "По света и у нас" единственото обаждане по случая Ангел Христов спешните медици получили около 01:00 часа през нощта в събота. То касаело взимането на тялото на Христов от района на гробищния парк в Дупница, където имало траурни агенции.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 12 Отговор
    Братя Галеви изобщо не са напускали България.Клиенти в ресторанта ми казваха че са ги виждали по нощните клубове а аз не вярвах.Елвис е жив.

    Коментиран от #6

  • 2 Патриот

    18 4 Отговор
    МВР от кога ходи да рови по погребалните агенции?
    Между другото те не държат трупове. Те само организират погребението.
    Жалък опит да се измие лицето на една репресивна институция.

    Коментиран от #4

  • 3 То сигурно

    6 0 Отговор
    друго е нямало .
  • 4 Кирчо

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    МВР е организирана престъпна група.
  • 5 Стършел

    17 0 Отговор
    Браво на полицията, най-накрая го хванаха, добра работа. 🥳🤣🤣
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ма той умрял бе!

    7 0 Отговор
    Каква бърза помощ да му викат?
  • 8 Анонимен

    4 0 Отговор
    Умрял в болницата някои сайтове и лекарката издала смъртен акт, но се отрича, така че министъра на мвр е напълно прав, утре може него да го обвиняват за несвършена от него работа и да го съдят, вие не гледайте други обикновени хора, този случай не е за нас простолюбието. Бъдете здрави.
  • 9 Левицата

    7 1 Отговор
    с Румен Петков и Мая Галева май взеха да си чистят инструментите.
  • 10 Анонимен

    1 2 Отговор
    4 кирчо ли си или не. Не може всички под един знаменател, че мвр са престъпници. Все едно на някое красиво маце, тя е корва иди и доказвай, че не е. Не ме вълнува България, по костово убиха на средна възраст и от тройната абвдпс децата им, и днес са по на 40 г. Гледайте младите 20,30 г., а и на 1 юни малките деца по умни от всички ни по изкарване. Бъдещето е в младите. Обещанията не са като даванията. Комунист няма как да отстъпи копче на абтали еродити. Дпс трита етноси са най заможните, работохолици и те ще ви управляват, свърши вече старото време. Щим сме в ЕС, няма бял, черен, жълт патладжан, китайци, руснаци, турци, кенийци, пакистанци, индийци, кой къде пробие там ще работи костадине. Лична гражданска позиция.
  • 11 патето Яки

    4 0 Отговор
    Спешна помощ не ходят при умрели и къде да го намерят няма да е в Кауфланд щом е умрел човека.
  • 12 Анонимен

    0 2 Отговор
    Пример по действителен случай, но с обикновен човек. След като човека умира в дома си от инфаркт след дни, то тялото му е вдвърдено, от устата кръв, пред гърдите синини, отзад гърба син, идва личната лекарка и установява, че човека е починал в съня си преди дни от инфарт и ако желаете или не в обреден дом. Защо и кой го е закарал, но истината никога няма да се узнае, а какво ли ни еня, отървали се някои хора, но те починаха, но доста са ни разказвали за тях и Дупница. Който е видял хубаво ги защитават, но жената вдовица си е искала да умре в дупница, а не на 500 километра при дъщеря си Иванка учителката съкратена преди години. Лесно ви е, а потърпевшите мълчат, защото много са причините. Нагли хора няма да спрат с рекета и кражбите. Мълчиш и страдат. Глутница вълци, навсякъде са, по села и провинции. Законите са за всички, но кой има от кой интерес за него са, но не и за някои абтали и боклуци, както им казват в очите. И пп ше оправят, на кукуво лято де.
  • 13 Анонимен

    1 0 Отговор
    Дано почистят обора, че ни идва повече за някои хора.
  • 14 Ушев

    6 0 Отговор
    Видяхте ли хванахве го! След 10-20 години ще хванем и другия