25 Август, 2024 11:52 2 456 2

Разбиха схема за източване на чужди банкови сметки в Пловдивско

  • полиция-
  • арест-
  • източване-
  • банкови сметки-
  • банкови карти

До ареста им се стигнало след получена оперативна информация

Разбиха схема за източване на чужди банкови сметки в Пловдивско - 1
Снимка: БГНЕС

Разбиха схема за източване на чужди банкови сметки в Пловдивско. При специализираната операция, проведена на 23 август, са задържани трима души - 32-годишна жена и двама криминално проявени и осъждани мъже на 41 и 59 години.

Това уточни бТВ.

До ареста им се стигнало след получена оперативна информация, че те участват в схема за изготвяне и укриване на предмети, предназначени за нерегламентиран достъп до данни на чужди платежни документи в страната и чужбина.

При претърсвания на три частни адреса и лек автомобил са открити множество веществени доказателства, сред които и елементи за направата на т. нар "скимери" - части от АТМ устройства, платки, четци, микрокамери, пластики и др.

Тримата са привлечени като обвиняеми и са задържани за 72 часа.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирилпуткоф канадеца

    6 7 Отговор
    по големи измамници и от мен
  • 2 хамди от саидинение

    4 0 Отговор
    открихте топлата вода ТЪРГОВИЩЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ ИМА КОНТИНГЕНТ КОИТО СА РАЗРАБОТИЛИ СИСТЕМАТА ЗА КРАДЕНЕ НА ПАРИ ОТ БАНКОМАТИ МАЛКОТО КОТИ ОТ 2О ГОДИНИ САМО СЪС ТОВА СЕ ИЗДЪРЖА