Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 16:38 1 636 0

Предложиха Стоянка Мутафова за "Гинес"

  • стоянка мутафова-
  • гинес

 94-годишната легенда е предложена в категорията „Най-възрастна активно играеща на сцената актриса“

Предложение за вписване на името на Стоянка Мутафова в Книгата на рекордите „Гинес“ бе официално внесено от Български културен институт Лондон, с подкрепата на министъра на културата в оставка Вежди Рашидов.

 94-годишната българска актриса е предложена в категорията „Най-възрастна активно играеща на сцената актриса“.

Тази вечер – 18 ноември 2016 г., по покана на Български културен институт Лондон, в английската столица ще бъде представен емблематичният спектакъл с участието на великолепната Стоянка Мутафова -  „Госпожа Стихийно бедствие“.

От Института съобщават, че официални покани за присъствие са отправени към представители от централата на „Гинес“.

 

  Според процедурите за подбор на Книгата на рекордите „Гинес“, номинациите и тяхното одобрение в различните категории се обработват в рамките на 3 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА