29 Ноември, 2016 13:26 1 913 1

Стоянка Мутафова се възстановява след поставяне на стент

  • стоянка мутафова-
  • болница-
  • токуда-
  • стент
Стоянка Мутафова се възстановява след поставяне на стент - 1

Известната българска актриса Стоянка Мутафова се възстановява в болница „Токуда“ след поставянето на стент.

Нощта премина спокойно, състоянието на пациентката се стабилизира, но Стоянка Мутафова ще остане под наблюдение колкото е необходимо, заяви ръководителят на отдел „Връзки с обществеността” на болницата Боряна Маринкова.

„Наше правило е да не оповестяваме пациентска информация. Когато можем, ще ви дадем повече информация, а най-много бихме се радвали тя да ви я даде сама”, добави Маринкова.

В понеделник следобед тя е почувствала сърдечна слабост и нейни близки веднага са я откарали в болницата. Дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева, съобщи, че майка й е била оперирана снощи, като й е бил сложен стент.

94-годишната актриса, която преди десетина дни бе предложена за вписване в Книгата на рекордите "Гинес", ще остане в "Токуда" още поне няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ ДА ДОЙДЕ НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ