20 Март, 2019 08:36 2 742 1

Почина китаристът на Ози Озбърн (ВИДЕО)

  • бърни торм-
  • ози озбърн

Бърни Торм си отиде от този свят само ден преди да навърши 67 години

Почина китаристът на Ози Озбърн (ВИДЕО) - 1
Снимка: Wikipedia

Бърни Торм, бившият китарист на Ози Озбърн, почина един ден преди да навърши 67 години, съобщи АР.

Барабанистът Мик Гафни заяви, че Торм починал в лондонска болница. Торм, който е ирландец, бил болен от тежка форма на пневмония и от четири седмици бил поставен на животоподдържаща апаратура. Той починал заобиколен от своите близки.

"Това е тъжен ден", написа в Тwitter Ози Озбърн.

"Загубихме още един велик музикант. Той много ще ни липсва. Изпращам искрените си съболезнования на семейството му, приятелите и феновете. Почивай в мир, Бърни."

През 1979 г. Торм се присъедини към бандата на вокалиста на Deep Purple Иън Гилън, преди да участва като китарист в турне на Озбърн. Записал е над 20 албума като соло изпълнител или член на група.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    2 8 Отговор
    На добитъка в западните септики не им дават да пият антибиотик и мрак като мухи. Само ако умират, тогава анти биотик. Какви отрепки.