Last news in Fakti

13 Юни, 2019 20:59 3 490 1

Любимка на тийнейджърите се завръща на сцената (ВИДЕО)

  • селена гомес-
  • джъстин бийбър

Певицата Селена Гомес най-после записа нов албум

Любимка на тийнейджърите се завръща на сцената (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На Селена Гомес са били нужни 4 години, за да запише нов албум, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и шест годишната певица не е издала албум от излезлия през 2015 г. "Revival". Тя поясни, че ѝ било трудно да изрази в записите си онова, с което се е сблъскала в живота си, включително трансплантацията на бъбрек, престой в клиника за психични болести, разделите с Джъстин Бийбър и Уикенд. Сега обаче е щастлива, че новият ѝ албум е готов.

"Трябваше да минат 4 години, за да се почувствам готова да запиша нов албум - отбеляза Гомес. - Песните ми винаги са се отличавали с поп звучене, но в този албум е отделено повече място на изпълнения на китара."

По-рано тази година Селена записа песента "I Can't Get Enough" заедно Бени Бланко и Джей Балвин и взе също участие в записа на песента "Anxiety" на Джулия Майкълс, но не е издала своя собствена песен от излязлата през 2018 г. "Back to You", която бе записана за саундтрака на сериала "Тринадесет причини защо".

Селена е сключила договор с промоутърите от "Лайв нейшън", за да тръгне на световно турне, с което ще популяризира новия си албум.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stefan

    0 0 Отговор
    аз съм стефан от град варна българия да си представиш новият албум аз съм ти голям фен.