Last news in Fakti

23 Юли, 2020 08:47 1 955 3

Авторите на "Трейнспотинг" и "Американски психар" правят сериал

  • ървин уелш-
  • трейнспотинг-
  • сериал-
  • американски психар-
  • брет ийстън елис

Сериалът "Американски таблоид" проследява историята през десетилетията на седмично издание, лишено от политическа коректност, морал и етика

Авторите на "Трейнспотинг" и "Американски психар" правят сериал - 1
Снимка: Shutterstock

Авторът на "Трейнспотинг" Ървин Уелш и на "Американски психар" Брет Ийстън Елис ще работят заедно над нова телевизионна поредица, съобщи ЮПИ, цитиран от "Дарик".

61-годишният Уелш и 64-годишният Елис са в заключителната фаза на преговорите с британска продуцентска компания за създаването на "Американски таблоид" - сатирична поредица за таблоидната култура в САЩ. Очаква се в идните седмици двамата автори да "циментират" сделката с "Burning Wheel Production".

Сериалът "Американски таблоид" проследява историята през десетилетията на седмично издание, лишено от политическа коректност, морал и етика.

"Винаги сме знаели, че подобна продукция изисква автори, които не робуват на ограничения и са готови да стигнат по-далече, отколкото повечето биха се осмелили. За нас е огромно удоволствие, че сме на път да постигнем споразумение за осъществяването на проекта с невероятния талант на Брет и Ървин. Това ще бъде първият път, когато двамата си сътрудничат професионално - и с подкрепата, позволяваща им творческата свобода, сме сигурни, че ще се случат зрелищни неща", казва Шели Хамън от продуцентската компания. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изгъзиците

    1 0 Отговор
    Разкошен филм - Трайнспотинг - зариби хиляди българчета по хероина, който се оказа доста по-коварен от това което се вижда на филма, много от тях не са между живите, а голяма част още не са се окопитили от "преживяването" вече са 50годишни недоразвити "тинейджъри"

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изгъзиците":

    А теб явно са те вдъхновили филмите "мозъчни донори" и "от глупав - по-глупав"
  • 3 Българчетата

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Изгъзиците":

    бяха зарибени още преди филма. Лошото е, че не си взеха поука и пускат неадекватни разсъждения. Вие сте един от тези примери.