Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 11:46 3 468 8

Мадона пее посред нощ по улиците на Ню Йорк (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • мадона-
  • концерт-
  • ню йорк-
  • харлем-
  • документален филм

Звездата пусна документален филм за последното си турне

Мадона пее посред нощ по улиците на Ню Йорк (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона е неуморна и винаги държи да е номер 1. С годините това малко по-трудно се случва, но тя има усет кога и какво да направи, за да запази статуса си.

През последните дни тя отново се разписа с прояви - пя по улиците на Ню Йорк и пусна документален филм за последното си турне Madame X. Лентата дебютира в САЩ, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада, по Paramount+, стрийминг услуга от Viacom CBS. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. За да съвпадне с дебюта му, Warner Records пуснаха дигитален саундтрак, който показва 20 изпълнения на живо, от различни моменти в богатата кариера на Мадона.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Документалният филм и придружаващ саундтрак са записани през 2020 в Лисабон, Португалия, по време на Madame X Tour. Това е първият път, когато звездата пее на по-малки локации след Virgin Tour през 1985. Турнето през 2008, Sticky & Sweet Tour, продължава да държи рекорда за световна обиколка с най-високи продажби от жена артист за всички времена.

Публикация, споделена от LISTER (@listerlim)

Филмът е режисиран от Рикардо Гомес и SKNX. Той улавя изключителните и възхитителни изпълнения от турнето, посрещнати в напълно разпродадени локации по света. На сцената по време на продукцията Кралицата на поп музиката е придружена от състав от близо 50 изпълнители, включително собствените ѝ деца, музиканти и световни танцьори, редом до изцяло женския Orquestra Batukadeiras.

С глобални продажби от над 300 милиона записа Мадж е най-продавания жена артист на всички времена.

Преди два дни след концерт в Ginny's Supper Club, където тя представи албума си, певицата се разходила из Харлем след полунощ и пяла на живо пред минувачите "Like a prayer".

Албумът "Madame X" е наличен у нас във всички дигитални и стрийминг платформи Орфей Мюзик / Warner Records.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    5 4 Отговор
    Тъй, де. Да си спомним за нея, че я бахме забравили. Ей, какъв пърформанс правят хората за едната слава и пари. Не е от любов към ближния.
  • 2 Тая добре ли е ?

    1 2 Отговор
    Да стане сутринта че да я чуят всички ..........за американците вечерен час за тишина няма ли ?
  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 2 Отговор
    Много мощно послание, което тя дава: да ходиш по улиците само за МИР, Музика и креативност. Музиката е това, което ни обединява! Благодаря ти Мадона за това прекрасно съобщение .
    Мадона изненада феновете с изненадващо изпълнение на песента и" Като молитва" по улиците на Харлем, Ню Йорк, в ранните часове на събота, 9 октомври заедно със всички какво лошо е направила -коментар 1 и 2 защо бе ....такива коментари вие прочетохте ли???Видеото гледахте ли?
  • 4 99999

    3 3 Отговор
    Всички знаем, че на живо може само да вее. .

    Коментиран от #5

  • 5 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "99999":

    Религията е благословия за човечеството, ние сме създадени да се покланяме на Бога.
    Част от песента се пее пред църквата„Свети Андрей“, няма черни,бели,жълти всички пеят заедно мир и любов...Говори ли ти нещо ???Текста на песента знаеш ли???Или само пишем глупости !?
  • 6 Айде стига

    1 1 Отговор
    Надебеляла и изглежда плашещо без преработка на снимките. А дивото черното чучело до нея на върха на щастието и то.
  • 7 Един

    1 1 Отговор
    Явно "когато планината не отиде при Мохамед, тогава Мохамед отива до планината"! ... и що ми прилича повече , че си разчиства пътя в навалицата . И ... толкова нескопосано и фалшиво звучи и изглежда!
  • 8 незнайко

    1 0 Отговор
    Който си го може нека го прави .