Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 13:45 1 342 0

Coldplay и Селена Гомес пуснаха емоционално ВИДЕО към "Let Somebody Go"

  • селена гомес-
  • coldplay-
  • ново видео-
  • нов албум

Видеото е изцяло в черно бялата гама и разказва една емоционална история

Coldplay направиха премиерата на видеото към "Let Somebody Go", сърцераздирателният им нов сингъл с певицата и актриса Селена Гомес.

Пленителното, вдъхновено от изкуството на Мориц Корнелис Ешер, видео е режисирано от Дейв Майерс и по съвместна идея/хореографирано от Йоан Буржоа.

"Let Somebody Go" е съвместно парче с номинираната за Грами изпълнителка от хитовия албум на Coldplay "Music Of The Spheres", който вече задмина милиард стрийма.

Сингълът следва My Universe в колаборация с корейската сензация BTS, който написа история като първия Billboard Hot 100 #1 от две водещи групи, а Coldplay станаха и първата британска банда с дебют някога на #1 в Hot 100 с колаборация.

Следващия месец бандата започва глобалното си турне по стадионите за 2022 в Коста Рика. Пълен списък с концертите от Music Of The Spheres World Tour е наличен на сайта на бандата. Обиколката е придружена от изчерпателен сет от инициативи за устойчивост, който можете да видите на coldplay.com/sustainability.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА