Last news in Fakti

11 Април, 2022 13:28 2 049 0

Ето кой е най-гледаният филм за уикенда

  • соник: филмът 2-
  • най-гледан филм-
  • уикенд-
  • бокс офис класации

Продължението на "Соник" стана най-успешният детски филм от началото на пандемията

Приключенският екшън „Соник: Филмът 2“ (Sonic the Hedgehog 2) се оказа най-гледаният филм през уикенда. Продукцията на Paramount събра приблизително 71 млн. долара в Северна Америка за събота и неделя. Това е добър знак за Холивуд, че семействата се завръщат към гледането на филми в зала, съобщиха от Exhibitor Relations.

"Това е изключителен старт", особено за продължение на филм, базиран на видео, каза Дейвид А. Грос от Franchise Entertainment Research.

Оригиналният филм " Sonic", базиран на популярната игра на Sega, в която участва светкавично бърз таралеж, отбеляза премиера от 58 млн. долара в началото на 2020 г. по времето, когато Covid-19 едва започваше да се регистрира като заплаха.

Най-новата хибридна продукция включва Джим Кери в жива роля, а Бен Шварц (Соник), Идрис Елба (Кнукълс) и Колин О'Шонеси (Тайлс) озвучават анимационните герои.

Лидерът в боксофиса от миналия уикенд - вампирският филм на Sony "Морбиус", се класира на много далечно второ място този уикенд, като събра 10,2 млн. долара, което е рязък спад спрямо 39,1 млн. долара от миналия уикенд. Джаред Лето е в ролята на Морбиус, превърнал се в кръвопиец, в адаптацията по комиксите на Marvel.

На трето място е друг филм на Paramount, екшън романтиката "Изгубеният град", с 9,2 млн. долара. Сандра Бълок играе писателка на любовни романи, отвлечена от извратен магнат (Даниел Радклиф), който иска тя да му помогне да открие заровен артефакт на отдалечен остров, застрашен от вулкани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА