26 Ноември, 2020 09:43 2 815 4

The Weeknd изригна срещу наградите "Грами"

  • уикенд-
  • грами-
  • награди-
  • обвинение-
  • номинации

Мнозина от големите артисти в индустрията застанаха зад гърба на изпълнителя

The Weeknd изригна срещу наградите "Грами" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

R&B изпълнителят The Weeknd обвини музикалната академия Grammy в корупция, задето не получи нито една номинация на тазгодишното издание на престижната награда.

„Grammy си остава корумпирана. Дължите на мен, феновете ми и индустрията прозрачност...“, написа Ейбъл Тесфайе, както е истинското име на певеца, в Twitter. Той добави и че от седмици подготвя изпълнение за Грами-тата, но не е получил покана да присъства на церемонията.

CBS - медията, която излъчва наградната церемония, се обяви в негова подкрепа, като изтъква, че сингълът му „Blinding Lights“ не мръдна 40 седмици от топ 10 на класацията на Billboard - Hot 100. Песента дори се превърна в страшен хит в социалната мрежа TikTok, където милиони потребители я използват за фон на своите кратки видеа.

Албумът „After Hours“ междувременно събра повече от 20 млн. стрийма след появата си, което също е сред топ постиженията за 2020 г.

Преди по-малко от седмица The Weeknd си тръгна с три статуетки от Американските музикални награди.

Междувременно много колеги на певеца изразиха своята подкрепа към него и го поздравиха за успехите му през годината. Хора като Ники Минаж, Дрейк и др. използваха социалните мрежи, за да покажат своето изумление от това, че хора като The Weeknd нямат нито една номинация, но други не толкова успешни артисти имат по няколко.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    15 4 Отговор
    За какво са му номинации.Той си е ГОЛЯМ и без тях.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 учителката по БЕЛ

    1 2 Отговор
    "Задето" моето момиче се пише само във ФБ коментарите. Тук явно ти е като седянката на село.
    Успех в големия град.
  • 4 Бай Ганьо

    0 0 Отговор
    Ха ха верно задето 🤣 трябва да напише ,,за което" 😁😄
    Иначе певеца е добър и заслужава много !