Last news in Fakti

25 Август, 2022 11:57 2 241 6

Лили Иванова се поклони на публиката в Пазарджик (СНИМКИ)

  • лили иванова-
  • концерт-
  • пазарджик-
  • публика

Почитателите на Лили Иванова в Пазарджик бяха на крака почти през цялото време на концерта ѝ

Лили Иванова се поклони на публиката в Пазарджик (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

С нестихващи аплодисменти и възгласи "Браво, Лили" пазарджишката публика посрещна примата на българската естрада Лили Иванова, която от доста години не е идвала на местна сцена. Почитатели ѝ препълниха най-голямата спортна зала в Пазарджик - "Васил Левски", която е с капацитет от 1500 места, информира БТА.

Колегите ѝ - братята Благовест и Светослав Аргирови също бяха дошли в града специално за грандиозното шоу.

Близо час и половина многобройните почитатели на нейното изкуство слушаха любимите си песни и почти през цялото време бяха изправени на крака.

Изпълненията тя започна с песента "Без контрол", а вечните хитове "Детелини", "Панаири", "Щурче", "Ветрове" и "За тебе бях" накараха пълната зала да запее.

Момиченце успя да се качи на сцената и поднесе роза на българската естрадна прима. "Много си красива", възкликна Лили Иванова, приемайки цветето.

По време на концерта тя три пъти слиза, за да се поклони отблизо пред възторжената си публика. "Благодаря ви, бяхте невероятни!". С тези думи и поклон приключи концерта си в Пазарджик Лили Иванова.

На сцената заедно с нея бяха музикантите от "Li Orchestra" са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов - на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара - Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Пазарджик през октомври примата ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември Лили Иванова ще бъде на сцените в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето ще е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор
    само тая мома помни фараоните в египет когато са й ръкопляскали
  • 2 Помак

    7 2 Отговор
    ...тас от катакомбите ли излезе ...комунистическа певачка и ...чка...
  • 3 Как за толкова години

    8 3 Отговор
    Не направи един концерт със свободен вход ! В Пловдив пратила нейни хора да снимат хората ,които нямат билети и слушат на аванта да ги изтипоса във фейсбук! Тази жена е алчна и скръндза един лев за благотворителност не е дала !
  • 4 СССР

    2 1 Отговор
    Няма да загине тая нация в която 85 годишна бабичка е поп-икона номер едно!😁😁😁
  • 5 из "Дневникът на отвеса"

    1 0 Отговор
    Трижди се поклони, веднъж се изправи.
  • 6 Иван

    3 1 Отговор
    Браво, Лили!