Last news in Fakti

10 Февруари, 2023 11:32 2 060 9

Подобрената версия на "Титаник" влиза в кината днес

  • титаник-
  • годишнина-
  • кино-
  • imax-
  • 3d

Кино любителите вече могат да гледат класиката на IMAX

Подобрената версия на "Титаник" влиза в кината днес - 1
Снимка: Форум Филм

Киноманите получават уникален подарък за Свети Валентин тази година. Точно навреме за празника на влюбените, една от най-великите любовни истории - "Титаник" се завръща на голям екран по случай 25-ата годишнина от премиерата си, във вариант, какъвто не сме виждали досега.

Грандиозната продукция на Джеймс Камерън, който вече държи 3 от 5-те позиции на най-касовите филми на всички времена, идва в кината и IMAX в подобрена версия, като за първи път зрителите ще имат възможност да видят филма в ексклузивния формат HFR 3D от днес, 10 февруари.

В специално видео самият Джеймс Камерън обръща поглед към създаването на "Титаник", с който режисьорът предефинира границите на възможното в кинопроизводството и ни уверява, че дори и да сме гледали филма, новата му версия ще ни накара да се чувстваме, сякаш го гледаме за първи път.

"Подарете си едно незабравимо изживяване и гледайте "Титаник" както подобава - на големия екран", казва той.

"Титаник" разказва незабравимата, трагична история на принадлежащите на различни социални класи Джак (ДиКаприо) и Роуз (Уинслет), които се запознават и влюбват на борда на "Кораба на мечтите" - "Титаник", който на 15 април 1912 г., само четири дни след началото на първото си презокеанско плаване, се сблъсква с айсберг и потъва към дъното на Атлантическия океан, бележейки една от най-големите катастрофи в историята, причинила смъртта на над 1 500 човека.

В ролите са добре познатите ни Ленардо ДиКаприо, Кейт Уинслет, Били Зейн, Кати Бейтс, Франсис Фишър, Бърнард Хол, Бил Пакстън, Джонатан Хайд, Глория Стюарт, Виктор Гарбър.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    0 0 Отговор
    Версията 3D съм я гледал в къщи на диск, още преди 10 години. Впечатляващо е.
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 3 Отговор
    В нея Титаник разбива айсберга и стига до ШАШт !
    И всички ръкопляскат и викат ЮесесесеЙ ❗
  • 3 Българин

    6 2 Отговор
    Най-великата любовна история!?
    Това е история на една ужасна трагедия предизвикана от поредица от човешки грешки и злощастни обстоятелства. Загинали са хиляди хора, които са можели да бъда спасени. Отзвукът е предизвикал редица промени в корабоплаването и е променил тогавашните стандарти за безопасност.
    За филма бяха потрошени повече милиони отколкото е струвал кораба.
    Кадрите от потъването бяха особено тягостни за гледане, като осъзнаеш, че хората действително са загинали и не са получили шанс да се спасят. Последното за което мислиш като гледаш тоя филм е някаква си захаросана любов.
    Сред жертвите има и неколцина българи, тръгнали да си търсят късмета в Новия свят, а вместо това намерили смъртта си ледените води.
  • 4 Пич

    4 0 Отговор
    Малеее.....страх.... Малко ла загинаха от войната и земетресението , та този пак да го гледаме , как се дави драматично.....
  • 5 Мосю

    3 0 Отговор
    Не бъдете толкова саркастичен. Има много евроориентирани модернолеви мъже , които ще оценят тази любовна история , и ще пролет купища сълзи.
  • 6 ухуиух

    2 1 Отговор
    Пълна измишльотина финала! На дъската имаше място за двама да се спасят, ама той се "жертвал" за нея. Дрън-дрън!
  • 7 оспри

    2 0 Отговор
    Точно навреме за празника на влюбените е една от най-великите любовни истории - "Титаник". ТАЙТЕНИК НЕ Е ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ,А Е КОРАБ. ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ Е МЕЖДУ МЛАДЕЖА ДЖАК И ДАМАТА РОУЗ,КОИТО ПЪТУВАТ С КОРАБА.
  • 8 ганю

    0 0 Отговор
    Това е филм за надмеността, гнилият капитализъм и човешката алчност
    или пълна простотия и загубени пари на вятъра
    благадаря ти Господи че в безкрайната си мъдрост направи всички смъртни
    амин
  • 9 ганю

    0 0 Отговор
    правилната история е Ромео и Жулиета
    за любовта човешката простотия злоба и алчност