9 Юни, 2023 16:33 8 186 15

Излезе първият ТРЕЙЛЪР на "Непобедимите 4", сниман в България

  • силвестър сталоун-
  • непобедимите-
  • непобедимите 4-
  • трейлър-
  • първи кадри-
  • екшън

Силвестър Сталоун този път не участва нито в писането на сценария, нито в режисирането на екшън лентата

Излезе първият ТРЕЙЛЪР на "Непобедимите 4", сниман в България - 1
Снимка: Shutterstock

Eкшън поредицата "Непобедимите", снимана почти изцяло в България, се завръща по кината с четвърти филм. Премиерата ще се състои през септември, а трейлър с първите кадри бе разпространен от медиите в САЩ, пише в. Сега.

От поредицата, чиито създател е основно Силвестър Сталоун и започнала през 2010 г., досега са излезли три серии, които са спечелили общо над 530 милиона долара от билети (над половината от тях - от първия филм). В "Непобедимите" участваха екшънзвезди от няколко поколения като Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джет Ли, Джейсън Стейтъм, Чък Норис, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Харисън Форд, Антонио Бандерас и др. Това са и най-успешните филми, снимани в бившия Киноцентър "Бояна" след приватизацията му от американската Nu Image/Milennium Films в началото на XXI в.

Трети епизод обаче бе финансов провал - вероятно това е причината поредното продължение да се забави цели девет години. Въпреки това "Непобедимите 4" ще предложи още от същото: картечен огън, преследвания с коли, ръкопашни схватки, рязък завой на контейнеровоз насред океана и пр. в същия дух.

Този път 76-годишният Сталоун не е написал сценария (както в първите три филма), нито режисира (както в първия), а участва само като актьор. При това ролята му не е главна: в центъра на разказа са героите на Джейсън Стейтъм - Лий Кристмас, и на Меган Фокс, която влиза за пръв път във франчайза. Участват още рапърът Фифти Сент, Анди Гарсия, Долф Лундгрен. Въпреки желанието на Сталоун в различни фази на проекта да привлече за ролята на злодея звезди като Джак Никълсън или Дуейн Джонсън, упадъкът на поредицата в крайна сметка довежда до това антагонистът да бъде изигран от индонезийския актьор, каскадьор и майстор на бойните изкуство Ико Увайс.

Барни Рос (Слай) и Кристмас събират бандата по обичайните причини: ядрени оръжия са изчезнали и попаднали в ръцете на терористи, които искат за пореден път да насъскат Америка и Русия една срещу друго. "Ако тези бебчета се отдалечат, това ще е Трета световна война", се казва в трейлъра. В този стил е и рекламният слоган на филма - They'll die when they're dead (Ще умрат чак когато са умрели).

"Непобедимите 4" отново е сниман основно в България, но включва кадри и от Лондон и Солун, където са участвали гръцките въоръжени сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Браво
  • 2 Механик

    5 6 Отговор
    хахахахха
    Пращайте ги в Украйна да помагат на зеления потник. И без друго армията му се състои от деца и старчета вече.

    Коментиран от #3

  • 3 Адам Хилтън

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Наистина иронията е в това че заглавието "Де Експендабълс" буквално е фраза значеща "пушечното месо" на български, а не "Непобедимите" което няма нищо общо с думите на заглавието.
  • 4 1235

    0 0 Отговор
    само 4 ли ве, мислех че е вече 11
  • 5 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Поредицата е голям буламач ! Ама много , много голям. Един куп юнаци стрелят по нашия герой , той даже не се крие и никой не го улучва. После той с един откос избива по 10 от лошите ! Веселба и кич !
  • 6 Зайо Байо

    1 0 Отговор
    Познайте кой липсва в този списък с герои и юнаци ? Липсва......БОЙКО БОрисооооов ! Ще пасне идеално , особено , ако ръси простащината си !
  • 7 йжукхййк;лк,л;,

    0 0 Отговор
    Вашингтон Поуст открито пише, че обучени и оборудвани от НАТО бригади на въоръжените сили на Украйна търпят огромни загуби в контранастъплението. Дадени са конкретни примери:
  • 8 йхухухуху

    0 0 Отговор
    - Военнослужещите от 37-ма бригада на Украйна преминаха модерно обучение по стандартите на НАТО и бяха въоръжени с оръжие, доставено от Запада, но вече 20 минути след настъплението претърпяха големи загуби.
    -Във военното поделение "Дровосеки" имаше около 50 души, 30 не се върнаха - убити, ранени или пленени от руснаците.
    -За първия час са унищожени 5 единици бронирана техника от поделението.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 кококооооо

    0 0 Отговор
    --------------------
    Разбира се, мантрата - до последния украинец. САЩ ги боли повече за техниката, отколкото за живата сила.
  • 11 хйкхйкхйн

    0 0 Отговор
    За нет търсачката, но го преведете на английски: На фронтовите линии на украинската контраофанзива войниците плащат висока цена
  • 12 ухухухун

    0 0 Отговор
    „Загубата на цял батальон предвещава ужасна цена, която украинските лидери са готови да платят – и чувстват, че трябва да платят“, пише Вашингтон Поуст
  • 13 кйлйкл;коок

    0 0 Отговор
    -„Останахме там в полето, без танкове и тежка бронирана техника. Обстрелваха ни от минохвъргачки от три страни. Нищо не можахме да направим”, казва един от войниците.
  • 14 ъгуихуийийий

    0 0 Отговор
    -„Останахме там в полето, без танкове и тежка бронирана техника. Обстрелваха ни от минохвъргачки от три страни. Нищо не можахме да направим”, казва един от войниците.
    „Загубата на цял батальон предвещава ужасна цена, която украинските лидери са готови да платят – и чувстват, че трябва да платят“, пише Вашингтон Поуст
    --------------------
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.