Last news in Fakti

12 Юни, 2023 17:10 1 767 8

Броени часове! Кървави вампирски зъби ще украсят сцената на Hollywood Vampires в София

  • hollywood vampires -
  • софия-
  • концерт-
  • арена софия-
  • джони деп-
  • алис купър -
  • джо пери -
  • aerosmith

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith забиват тази вечер в София

Броени часове! Кървави вампирски зъби ще украсят сцената на Hollywood Vampires в София - 1
Снимка: организатори

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith ще забият тази вечер в София със супергрупата Hollywood Vampires, която ще изнесе първия си концерт у нас. Събитието е в “Арена София”, където ще звучат едни от най-големите рок хитове на всички времена, а към тях ще се присъедини и Томи Хенриксен, китаристът на Алис Купър.

Джони Деп ще излезе с предпазна шина на контузения крак.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

С четири тира и два буса пристигна екипът на Hollywood Vampires в София, съобщиха организаторите. По думите им в оборудването е впечатляваща сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видео стени, на които зрителите ще могат отблизо да следят случващото се.

Допълнение към цялостната визия са уникалните зъби, създадени в Нидерландия специално за турнето. „Шоуто обещава да е неповторимо и като облик и като визия и разбира се като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта“, разказват организаторите.

Джони Деп е поискал розов джин, вино, бира и шампанско за престоя си в София

Джони Деп е поискал да има подсигурени бутилка розов джин, италианска бира, френско вино и шампанско за престоя си. За храненето си актьорът няма специални изисквания, само е помолил да няма чушки в храната му.

Най-важното изискване от страна на Алис Купър е да има заредени минимум три списания за четене, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си. Едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър.

Джо Пери е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

Концертът на Hollywood Vampires е тази вечер в „Арена София”

Алис Купър Джони Деп и Джо Пери създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. По традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, Дейвид Бауи и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019). Той включва синглите Heroes, The Boogieman Surprise и Who’s Laughing Now.

Американската супергрупа е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години на миналия век. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кийт Мун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees).

Hollywood Vampires има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Слаш (Guns N’ Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

Групите Sevi и Red Roll ще подгряват Hollywood Vampires

Българската група Sevi е била част от програмата на най-големите фестивали в страната. В тяхната дискография има съвместни проекти със световни артисти като Джони Джоели (Axel Rudi Pell), Томас Викстрьо (Therion), Джен Маджура (Evanescence), Лука Принчота (Доро Пеш) и продуцентите Кейн Чурко (Five Finger Death Punch, Ози Озбърн) и Марко Барусо (Lacuna Coil). През 2022 г. подписват договор с финландската букинг агенция Stahl Entertainment и реализират две задгранични турнета – в Швейцария с американската звезда Джони Джоели и в Германия с Джеф Тейт от Queensryche. Групата е на прага на издаването на своя четвърти студиен албум. Самият Алис Купър сподели един от най-новите им сингли – Hate You, на страницата на своето радио предаване Nights with Alice Cooper.

Италианската формация Red Roll е създадена през лятото на 2018 г. от четирима музиканти, Пасо (вокали и китара), Лео (китари и вокали), Цеси (бас) и Джони (барабани). Първото им EP излиза през ноември 2019 г. с 6 оригинални песни под независим лейбъл във Ферара – Resisto Distribuzioni. Сингълът Call Me Mad стига до финал в различни конкурси, включително Sanremo Rock, и се появява в различни радиостанции. През януари 2022 г. те започват да записват в студио Frequenze, в Монца. Албумът ще се разпространява дигитално от Universal Music Italia. Първият сингъл Messiah излиза на 27 май. А през септември ще бъде издаден албумът Another Way Of Silence.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Спецназ

    11 2 Отговор
    ОТВРАТ!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хм...

    0 0 Отговор
    Това двойник ли е?
  • 5 Леле,леле

    6 1 Отговор
    Кви са тия клошове бе .....?
  • 6 Маймун гиби

    10 0 Отговор
    Искат да закрият руския културен център и да открият нов център с дяволски зъби. Прогресът е налице.

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Маймун гиби":

    Абе защо всичко трябва да е по правилата ?Всеки артист има креативна идея и уникална декор,песни,стил... да си уникален ,различен и интересен всеки по единично ми е бил симпатичен било то с песен или филм не могат всички да пеят поп фолк и да излиза като танцьорка от стр...з клуб и нищо интересно дори вулгарно съчетано с лоша мелодия и тъп текст в който няма послание дори не разбирам идеята на текстописеца.
  • 8 Гай Турий

    1 0 Отговор
    Боже опази България от дузините човешки кърлежи, които са ни налегнали. То не бяха холивудски вампири, уолстрийтски рептили, вашингтонски восъчни клоуни... Дивият Запад е това! Буквално Див !