Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 14:32, обновена 4 Октомври, 2023 14:11 2 348 3

Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, се завърна в България за нов филм (СНИМКИ)

  • джон войт-
  • анджелина джоли-
  • филм-
  • снимки-
  • софия-
  • ню бояна

Войт е посетил курс за каскадьори във филмовото училище "Ню Бояна"

Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, се завърна в България за нов филм (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската суперзвезда Джон Войт се завърна в България за нов филм, научи „Телеграф“. Бащата на холивудската звезда Анджелина Джоли е на родна земя от миналата седмица, като между снимките е посетил и курс за каскадьори, който филмовото училище на „Ню Бояна“ провежда всяка година.

„Миналия петък легендарният актьор Джон Войт отбеляза колко е важно каскадьорите да бъдат добре обучени и подчерта комбинацията на професионализъм, знания и физически дадености, които те притежават“, написаха от Филмовото училище в своите социални мрежи и публикуваха няколко снимки, на които се виждат техните ученици, Войт и шефът на Киноцентъра Ярив Лернер.

От „Филм Фордж“ споделиха и какво е казал холивудският ас по време на обучението: „Каскадьорите трябва да бъдат тренирани много добре и трябва да знаят кога и как да направят нещо, което е много трудно много пъти. Така че ви ръкопляскам за това училище, което сте създали, в което може да се научи целият този процес. Така че когато дойдете на снимачната площадка, вие да се отнесете професионално и да знаете какво се случва“.

Джон Войт в момента отново се наслаждава на красотите на София, понеже се завърна за снимките на втори филм за годината у нас. През май той се въплъти в ролята на президент в нов екшън на Джеймс Бамфорд. По информация на „Телеграф“ и този път двамата работят заедно. Снимките текат с пълна сила в студията на Киноцентъра и в момента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсурдистан

    2 5 Отговор
    Нелош актьор и изкукуригал тръмпист.
  • 2 🇧🇬🇪🇺💯

    2 2 Отговор
    Джон Войт от Влакът Беглец с Ерик Робъртс на Кончаловски до днес кърти мифки.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.