Last news in Fakti

16 Юни, 2024 15:53 1 038 4

Звезда от "Титаник" влезе в образа на Марлон Брандо в биографичен филм (СНИМКИ)

  • били зейн-
  • титаник-
  • марлон брандо-
  • биографичен филм

Били Зейн е заприличал досущ като суперзвездата на киното

Звезда от "Титаник" влезе в образа на Марлон Брандо в биографичен филм (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Колкото и да не ни се вярва, това не е Марлон Брандо на снимачната площадка. Това е филмовата звезда от "Титаник" Били Зейн , който ще влезе в ролята на покойната звезда в предстоящия биографичен филм "Waltzing with Brando".

58-годишният Зейн играе носителя на "Оскар" за On the Waterfront в биографичен филм, създаден по книгата Waltzing with Brando на Бърнард Джъдж от 2011 г. В своя Instagram профил Зейн публикува снимки от продукцията и кадри зад кулисите, предава NOVA.

Публикация, споделена от Billy Zane (@billyzane)

Waltzing with Brando „е историята на млад архитект от Лос Анджелис, който съвсем неочаквано заживява на безлюден атол в южната част на Тихия океан със своя клиент - Марлон Брандо", сочи резюмето на книгата. Става дума за остров Тетиароа, където Брандо построява свой дом.

Режисьор и сценарист на лентата е Бил Фишман. Зейн и колегите му продуценти Фишман и Дийн Блоксъм са обещали да изпратят 5% от приходите от филма на жителите на Тетиароа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    5 0 Отговор
    Трябваше да викнат наш Бочко. Той и без това се изживява като Кръстника.
  • 2 Разкрит

    4 0 Отговор
    Този на снимката с бомбето е баджанака Свиленски
  • 3 Циник

    1 0 Отговор
    Били Зейн е супер пич, браво. Добър избор!
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Били Зейн не е кой да е, че да го представят като "звезда от Титаник". Когато Били Зейн е бил звезда, не е имало и хабер от филмът Титаник.