Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 10:08 1 307 0

Боно с 3 пластини и 18 пирона след падане от велосипед

  • боно-
  • u2-
  • велосипед

Боно се опитал да избегне удар с друг велоколоездач и паднал

С три пластини и 18 пирона се сдоби Боно след като през уикенда падна от колело в Сентръл парк.

U2 отложи всякакви ангажименти след като вокалът им Боно се преби с колело в Сентръл парк в Ню Йорк. Инцидентът е станал през уикенда.

Боно се опитал да избегне удар с друг велоколоездач и паднал.

В официално съобщение от болницата New York Presbyterian до списанието „Ролинг стоун“ се посочва, че известният певец е претърпял няколко часова операция.

Резултатите от скенера показали, че Боно счупване на лявата лицева част на черепа, която е засегнала очната ябълка, така и фрактура на плешката.

Повече от 5 часа лекарите са оперирали ръката на Боно. За целта са използвани три пластини и 18 пирона. От болницата потвърдиха, че музикантът е имал тежко външно счупване с разкъсване на кожата и засегнат нерв.

Боно ще се подложи на интензивна терапия, но лекарите обаче са оптимисти за неговото пълно възстановяване. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА