Last news in Fakti

3 Декември, 2014 14:10 1 952 0

Любовни признания и откровения полетяха от сцената на X factor

  • любов-
  • откровения-
  • x factor

Зрителите имаха шанса да се насладят на едни от най-любимите на няколко поколения любовни песни

Любовни признания, откровения и дори извинения прозвучаха по време на вчерашния концерт на X Factor, посветен на любовта.

Началото постави Траян, който не скри, че е имал своята голяма любов в живота, но разстоянието между тях се е оказало по-силно. Именно на нея, финалистът от отбора на Мария посвети песента „Има ли цветя”. „Направи чудо с този вариант и искам да го преиздам!“, с тези думи самият Любо изрази възхищението си пред неговия микс. 

Изключително силно представяне и емоционално признание направи и Невена, която разкри, че е лесно влюбчива и лесно ранима и все още преживява болката, която любим човек й е причинил. Тя изпълни We found Love на Риана и заслужи коментара на Саня, че представянето й, съчетаващо сложна хореография и пеене, е било достойно за изпълнители като Бионсе и Мадона. Развълнуван и почти със насълзени очи, Славин поднесе извинението си към предишна своя любов с песента Hard to say I’m sorry. Той призна, че неговото поведение е било една от причините за раздялата им. Мирян беше другият участник с любовно разочарование зад гърба си. „Каза ми, че никога не ме е обичала и съм живял в заблуждение“, призна талантът, който заминава за Лондон именно с цел да излекува болката от раздялата. Болезненият спомен обаче не му попречи да вдъхнови публиката с Wanderwall на Oasis в микс с парче на Backstreet boys.  

В щастливата крайност на любовта беше Михаела – тя направи любовното признание на вечерта с новината за прехвърчащите искри между нея и Иван Кобаков от 4U и впечатли с песен на Адел, акомпанирайки сама на пиано. Трите „диаманта“ на X Factor – Sweet 16, показаха, че са група, заредена с много любов, с изпълнението на Little me на Littlemix. „Миналата седмица бяхте дивеч, сега отново сте ловци!“, беше коментарът на Саня, която на предишния концерт влезе в пререкания със Заки по повод песента и визията на момичетата. Георги Бенчев пък изигра два образа – на сводника и на влюбения, с което показа двете страни на своя глас. Артистизмът обаче не достигна, за да впечатли журито, което за първи път беше изключително критично към него. Достоен финал на любовната вечер поставиха братята Иво и Пламен, които изразиха своя оптимизъм, че скоро ще срещнат любовта, с песента She’s the one на Роби Уилямс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА