Last news in Fakti

12 Декември, 2014 07:25 2 560 2

6 неща, които трябва да запомните, когато започвате нова връзка

  • съвети-
  • взаимоотношения-
  • нова връзка-
  • любов

Новата връзка винаги дава шанс да започне всичко отначало.

Толкова е вълнуващо, когато се влюбите и започвате нова връзка! Нов връзки са свързани снадежда, очаквания и свежи чувства. Но понякога една нова връзка посивява, когато едва е започнала. Едно добро начало определя допълнително резултата от връзката ви. Когато започнете сексуална връзка с някого е много лесно да се направят грешки и да загубите партньора си. Разбира се, всяка връзка е силно индивидуална и уникална, но тук има няколко универсални съвета, които е добре да си спомните, когато започнете нова връзка.

1. Не преследвайте половинката си

Когато се влюбите в някого и искате да прекарате всяка секунда с този човек, първо го опознайте по-добре.Обсебването често е основната причина за повечето неуспешни връзки. Такова прекомерно внимание е сигурен начин да изплаши човека до вас. Опитайте се да избягвате да се чувате на всеки час или да пишете романтични съобщения, ако току-що сте се запознали. Друга грешка, макар и в другата крайност, е да не се опитвате да го задържите. Избягвайте тези две крайности и намерете златната среда във вашата комуникация.

2. Не се представяйте за някой друг

Когато харесвате някого е естествено да искате да е взаимно. Искате да спечелите одобрението на човека и се опитвате да отговаряте на неговите очаквания и предпочитания. Въпреки това, вие не можете да направите друга версия на себе си. Рано или късно ще се уморите да играете тази игра ище покажете истинското си аз и това ще разбие сърцето на партньора ви. Когато се правите на някой друг, вашият избранник/ца не може да оцени реално вашата личност.

3. Не избирайте отново човек, с когото сте били

Никога не се опитвайте да сравнявате сегашното си гадже с вашите предишни такива. Освен това, никога не трябва да обсъждате вашите предишни взаимоотношения с новата си половинка. Това е най-лесният начин да го ядосате и да предизвикате ревност. Това правило работи и в двете посоки. Макар че трябва да си мълчите за предишните ви връзки, не се опитват да разпитате за неговите такива.

4. Не избързвайте

Не си създавайте илюзии за общо бъдеще; всичко е много несигурен в началото на връзката ви и вие все още се нуждаете от време, за да проучите. Ако усетите и намек за мисли за бъдещи планове, бъдете сигурни, връзката ви няма да отидат твърде далеч. Не забравяйте, че връзката ви трябва да се развие по естествен начин. Не е добре да кажеш или чуеш "Обичам те" на третия ден.

5. Не бъдете център на вниманието

Когато искате да впечатлите новата си половинка, има вероятност да отидете твърде далеч с похвали за вашата личност, интереси, хобита или каквото друго се сетите. Това обаче е натоварващо и може дори да стане скучно. Вместо това, опитайте се да говорите за него. Поинтересувайте се от работата, хобитата, семейството и миналото му. Когато новият ви партньор говори за нещо бъдете внимателен и активен слушател.

6. Не събирайте информация

Ако имате общи приятели, не се опитвайте да ги разпитвате за гаджето си. Това е от решаващо значение, когато става въпрос за предишните им връзки и взаимоотношения. Ако човекът разбере ще ви е трудно да му обясните. Вие не трябва да разчитате на своите социални профили. Какъв човек претендира, че е и какъв е в действителност са две различни неща, така че опитайте да го опознаете сами. Най-добрият начин да разберете какъв е вашият партньор е комуникацията и прекараното заедно време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    И не на последно място всичко е въпрос на математическо равенство. Например: Не особено красива и млада, но за сметка на това богата жена, с много красив и млад мъж, но беден.
    Или възрастен, но богат мъж, с млада и красива жена, която на възраст може да му бъде дъщеря, но е със скромни или никакви финансови възможности.
  • 2 Тя

    0 0 Отговор
    Да, определено това се среща доста често за жалост...