3 Октомври, 2016 00:30 2 418 0

Коя е перфектната температура за храната

  • перфектната температура-
  • консумиране-
  • хранат

При 25-30 градуса се постига най-високата ефективност на храносмилателните ензими

Температурата се оказва изключително важна за ефективността на храносмилателните ензими. При температура под 10 градуса и над 70, действието им замира.

Най-добре е да оставим храната за известно време на стайна температура, след което да я затоплим или охладим. Най-добрата температура е около 25-30 градуса.

Ако тялото ни има ензими в изобилие, то ние ще се чувстваме изпълнени с енергия. Затова набавянето им е от изключително значение, за да бъдем здрави и енергични.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА