Last news in Fakti

6 Ноември, 2011 13:12 6 030 1

Благотворителен календар с полуголи стюардеси

  • календар-
  • стюардеси-
  • секси-
  • полуголи

Нискотарифната ирландска авиокомпания "Райън еър" пусна поредния си благотворителен календар с полуголи стюардеси, става ясно от съобщение на сайта на компанията.

В него се твърди, че календарът "Момичетата на Райънеър-2012" е станал "най-секси" за цялата история на благотворителните акции на компанията. 13 стюардеси се снимаха за календара по бельо или по бански.

 Календарът може да бъде купен за 14 евро чрез сайта на компанията. Доходите от продажбата ще отидат за лечението на деца, страдащи от рядкото кожно заболяване булозна епидермолиза, заради което ги наричат "деца пеперудки".

"Райънеър" публикува такива календари от 2008 година. Средствата от продажбите отиват за различни благотворителни цели.

Противници на акциите й твърдят, че компанията използва календара с полуголите момичета с цел самореклама. В. "Ню Йорк дейли нюз" припомня как през 2009 г. известната британска лейбъристка Мери Хънибол обвини "Райън еър" в "създаването на сексуален образ на авиоиндустрията", за да си увеличи печалбите. В отговор ръководителят на авиокомпанията Майкъл О`Лири заяви, че Хънибол е лишена от чувство за хумор, след което й изпрати екземпляр от календара.
 

Информация на БГНЕС

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    1 0 Отговор
    Ryanair е супер изгодната авиокомпания, има и яки стюардеси :)