Last news in Fakti

3 Декември, 2012 13:44 5 029 1

Металургичен завод пуска гол календар

  • календар-
  • голи-
  • момичета

Белоруски металургичен завод успешно продължи практиката на големите западни концерни, които издават календари с разголени млади служителки. Този ход има двойно въздействие: от една страна се създават по-топли отношения с бизнес-партньорите, а от друга pr отделите имат аргументи да изискват по-високи коледни и новогодишни премии, пише „Нюзру“.

В този случай в качеството им на модели са били поканени работнички от завода, сред които още в началото на 2012 година е бил обявен конкурс. В състезанието са се включили над 30 момичета с подходящи външни данни, като специална комисия е отсяла най-добрите кандидатури. В числото на избраните са попаднали инженерки, лаборантки, технически ръководител, оператор на компютър и др.

Календарът не просто утвърждава ролята на труженичката в металургичното производство, но и нейния чисто женски чар. „Красотата на женското тяло и красотата на разтопения метал са сродни понятия, чиито характерни черти са пластичността и природната притегателност“, твърдят авторите на фотографския проект.

Той ще бъде представен официално на 20 декември, но кадрите вече са достъпни на интернет сайта на завода. Предприятието има клиенти в близо 70 държави по света и ще може да ги зарадва с календар, който се конкурира с подобни издания на „Пирели“ или „Мишлен“. Наред с фотосите с голи работнички, заводът ще издаде и календар с детски рисунки под мотото „Искам да стана металург!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 календарна мания

    0 0 Отговор
    Значи, видяхме календари с униформени - пожарникарки и полицайки; календар със стюардеси(те минават и за сервитьорки); календар с гумаджийки; металурзи- тежка индустрия. Ши ва замола, дайте нещо с краварки селското стопанство, ватманки-транспорт и медицински сестри - здравеопазване...
    А, може и с шивачки - лека промишленост