Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 15:13 4 212 5

Българин срази публиката с изпълнението си в корейско риалити шоу (ВИДЕО)

  • despacito-
  • риалити шоу-
  • пееш или лъжеш-
  • корея

Атанас Паскалев-Начо образ овациите с перфектното си изпълнение на масовия хит "Despacito"

Българинът Атанас Паскалев-Начо, който е познат на родната публика от формати като „Пееш или лъжеш“ и X Factor, впечатли жури и публика по време на участието си в музикалния еквивалент на "Пееш или лъжеш" в Южна Корея I Can See Your Voice.

„Точно,преди година, имах удоволствието да пея и изпитам една голяма емоция в "Пееш Или Лъжеш". Нещо което, ме тласна напред и ми бе трамплин да продължа, да се занимавам с музика. Година по-късно, получих покана, на която нямаше как да откажа. Чест бе за мен да бъда избран и оценен от създателите на този интересен формат, да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение. За щастие и там успях да изпитам и предам тази голяма емоция на хората“, горд е Паскалев, пише "Монитор".

Своите музикални способности българинът демонстрира с кавър на огромния хит Despacito.

“Щастлив съм, че оцениха моя талант и много Благодарен на екипа на Global Vision (Нова Тв), Влади Априлов и на целия екип от I Can See Your Voice, M NET tv, Minyoung Park и Flower Han! И разбира се, зад всеки изпълнител стои един добър треньор и ментор. Катя Тенева ,моята мила учителка – благодаря”, написа певецът с афинитет към латино ритмите в профила си в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    15 1 Отговор
    Какви са тия извънземни. Не можеш да ги разбереш кое е мъжко кое женско
  • 2 Кума Лиса

    5 4 Отговор
    Иванье Иванье май гълвъта не та слуша!!
  • 3 Радо

    4 1 Отговор
    Не знаех, че на южнокорейски и български думата "танцьор" има еднакво значение!!!...и от утре спирам ориза - много джендърско ядене е явно!!!

    Коментиран от #5

  • 4 PEEV

    1 1 Отговор
    ТОЯ САМО ЕДНА ПЕСЕН ЛИ СИ ЗНАЕ.
  • 5 656

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Радо":

    Няма южнокорейски има само корейски език :)