Last news in Fakti

25 Януари, 2024 13:32 3 931 5

Кмет и звезден готвач влизат в новия сезон на Hell's Kitchen

  • кухнята на ада-
  • виктор ангелов-
  • участници-
  • риалити шоу-
  • шоу-
  • кулинарно шоу-
  • готвачи-
  • hell's kitchen

Шести сезон на кулинарната надпревара започва тази пролет

Гореща кулинарна надпревара е в кърпа вързана за зрителите на NOVA с шестия сезон на хитовото риалити Hell’s Kitchen тази пролет. Взискателният шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева. Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от отбора на Челси. За първи път във формата ще участва действащ кмет на малко населено място.

В Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

“Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат в Hell’s Kitchen 6. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини”, споделя кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов.

Тази година сред претендентите за победа в кулинарното риалити попадат повече от атрактивни личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България стартира през 2018 г. и до момента има петима победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов.

В петия сезон на най-горещото кулинарно риалити Виктория Капитонова се превърна в първия звезден победител.

Кой ще завоюва победата в Hell’s Kitchen и ще грабне наградата от 100 000 лв.? Какви предизвикателства е подготвил шеф Ангелов за участниците? Всичко това ще разберем в сезон 6 на хитовия риалити формат тази пролет по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    6 4 Отговор
    Някой гледа ли я тая лошо копирана глупост?!
    Риторичен въпрос!

    Тоз въпросният "шеф" чувал ли е за т.нар. висок стандарт в кулинарията, който се потвърждава за постигнат, чрез звезди "Мишлен"?! Ако да, има ли поне 1 заслужена такава???

    Бтв и нова заораха под дъното на блатото, където се намира и държавата ни към днешна дата!
    Лъжливи и непълни новини, липсват репортажи от масовите протести в западна Европа, не питат що сглобката се кълнеше, че няма да се коалира, а го направиха?! Не питат как така "охранения" вдигна цяла България на крак, а сега го лансират за изпран лидер на партия?! (Вероятно се сетихте за двама, които отговарят на това описание?! Прави сте, отнася се и за двамата!)

    Време е за справедливост в България!
    Когато тя дойде, тогава разни бтв-та и нови, ще фалират сами, ако не се реформират, щото външните им грантове ще бъдат спрени!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Боко Харем

    5 1 Отговор
    Време бе кметът на Симитли да влезе в шоуто
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.