Last news in Fakti

31 Януари, 2012 16:36 2 015 0

Начало на кастинга за Мис България 2012

  • мис българия-
  • конкурс-
  • красота-
  • ваня пенева

Най-престижният конкурс за красота в страната „Мис България 2012“ започна да набира участници. През целия месец февруари момичета, които искат да сбъднат своята мечта, могат да се регистрират на официалния сайт на конкурса missbulgaria.tv.

Всяка една от кандидатките трябва да отговаря на поставените критерии, а те са: да е между 17 и 23 години, да е с хармонично тяло, над 170 см височина, да не е сключвала брак и да не е раждала.

Момичетата, тръгнали по пътя на короната, не трябва да са печелили конкурса „Мис България“ или да са представяли страната ни в предишни международни конкурси. Пълните условия са достъпни на missbulgaria.tv, съобщават от  PRpro.bg

За втора поредна година конкурсът Мис България се организира от !no frame media и ще протече в риалити формат. Вторият сезон на “Пътят на короната“ ще проследи подготовката на момичетата за финала. Всяка една от тях ще трябва да премине през различни етапи, да покаже своите таланти, и да докаже на менторите и журито, че е достойна за носителка на титлата.

Носителката на титлата Мис България 2011 Ваня Пенева ще бъде лице на кампанията и ще проведе информационни  срещи с различни публики.

През пролетта на 2011 година продуценска компания !no frame media закупи правата за организиране на националния конкурс Мис България за три години. За първи път той бе излъчен в национален ефир във формата на телевизонно риалити, за да покаже прозрачността на избора и етапите на подготовка. В продължение на десет епизода зрителите на TV7 се запознаха с кандидатките и взеха участие в крайния избор.

За да сте актуално информирани за новостите около конкурса, посещавайте редовно нашатаFacebook страница facebook.com/missbulgariaofficial, както и сайта missbulgaria.tv.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА