Last news in Fakti

1 Февруари, 2012 14:08 3 449 4

ЮАР залят от дефектни кондоми

  • юар-
  • презервативи

Южна Африка изтегли 1.35 млн. презервативи, тъй като били пропускливи или лесно се късали, предаде „Фокс нюз“. Кондомите бяха раздадени на честванията по случай 100-годишнината на Африканския национален конгрес в края на първата седмица на януари.

В страната има голям проблем с вируса на ХИВ/СПИН, но според властите няма място за паника.

Не такова е мнението на анти-СПИН активиста Село Мокхалипи, според когото много хора изпаднали в паника при скъсването на некачествения презерватив по време на секс. Неговата организация била залята от сигнали за лошия продукт, включително и сепорозитивни.

През 2007 година на правителството на ЮАР се наложи да изтегли 20 милиона презервативи местно производство, тъй като били дефектни. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    хааахахха без да искат станало...........целта им е да ги уморат хората там по хуманен начин..защо това не се случи в америка,швейцария, а именно африка?където се състезават да си правят експерименти с хората
  • 2 рфт

    0 0 Отговор
    Англо-саксонските капиталисти ще горят в Ада.Заради тяхната алчност ,умират хора от глад и света се търкаля от криза към по-голяма криза.
  • 3 до кик

    0 0 Отговор
    Ти пък къде видя хора в Африка !? От там само болести и гадория са плъзнали по света ! Този континент трябва да бъде затворен и използван за сметище, който се опита да избяга трябва да бъде разстрелван на мига ! Тук в нашата държава работещи хора не могат да си платят парното, а света хвърля пари на вятъра да помага на ония там !? Гледайте малко документални филми там как се колят и трепят като говеда и си помислете дали им трябват презервативи или там е просто идеалното място за тест на химически, биологични и всякакви други оръжия !
  • 4 мммм

    0 0 Отговор
    Аз пък мисля че българия трябва да бъде ползван за сметище.Щом работещи хора не могад да си платят парното защо работят? А болестите са пренасяни от белия човек на континента африка,заради алчните бели хора африка е в това положение.