Last news in Fakti

8 Януари, 2021 10:11 5 597 17

Цънцарова се омъжила за детската си любов

  • мария цънцарова-
  • любов-
  • кариера-
  • живот

Журналистката и съпругът ѝ се познават от седми клас

Името на журналистката Мария Цънцарова нашумя напоследък покрай много нейни сполучливи репортажи и интервюта. Тя се завърна от второто си майчинство с гръм и трясък през лятото, когато повечето ѝ колеги бяха в летен отпуск. В продължение на три седмици заместваше Антон Хекимян в „Тази сутрин“, като всяко нейно интервю предизвикваше одобрителни коментари в социалните мрежи. Цънцарова без притеснение репликираше всеки от събеседниците си и никак не се двоумеше да задава неудобни въпроси, пише Флагман.

Освен че вдигна забележително рейтинга на сутрешния блок на bTV, тя доказа и че може да носи по няколко дини под мишница. Докато течаха летните отпуски, се наложи да оглави извънредно „120 минути“ и „Лице в лице“. Заради протестите и сериозните политически процеси в държавата обаче bTV реши, че продукциите трябва да имат извънредни издания, водеща на които беше именно Мария. Сред ударите ѝ като разследващ журналист са разкритията ѝ са за схемите на ДПС за купуване на гласове, както и за хора от подземния свят, а и за незаконните сондажи по отсечка от магистрала„Струма“. Огромен обществен отзвук предизвика и репортажът ѝ за платформата „Хелп Карма“.

Както изглежда, професионалният ѝ възход е бил предначертан още от детство. В родния ѝ град Карлово имало клуб на младия журналист, в който тя попада на шега, но така се увлича, че бяга от час, за да ходи на снимки и интервюта. С интерес следи новините и актуалните предавания по телевизията и изобщо няма колебание какво да кандидатства, след като завърши училище, разказва "Галерия". Приемат я от раз журналистика в Софийския университет, а след това учи и магистратура по мениджмънт в НБУ. Още като студентка започва стаж в Нова телевизия, а през 2013 става част от екипа на bTV.

Най-големият ѝ страх преди ефир е да си забрави очилата. Това ѝ се случило в първия ефир, в който заместила Светослав Иванов. Изпаднала в ужас и добре че колегите ѝ направили буквите в аутокюто максимално големи, за да може да вижда по-добре. Въпреки това тя през цялото време умирала от страх, за да не сгреши някой от текстовете.

Мария се радва не само на професионални успехи, но и на лично щастие, защото е омъжена за ученическата си любов Симо Голев, с когото се познават още от седми клас. Учат в едно училище и се запознават в двора. Веднага се харесват, но в началото са по-скоро приятели и излизат в една и съща компания. Преоткриват се като двойка чак в студентските години, когато тя учи в София, а той ‒ във Варна. В един момент Симо решава да ѝ предложи и започва да избира годежния пръстен с диамант, поръчан чак от Израел, за да го подари в подходящ момент. „Исках да ѝ падна на коляно на рождения ѝ ден пред всички нейни приятели, но тя закъсня за партито си, защото беше на работа. Появи се чак в един през нощта, когато повечето гости си бяха тръгнали, и затова реших да я изненадам на моя рожден ден. Пръстенът обаче ѝ беше по-голям и тя го изгуби още първата вечер“, разказва мъжът ѝ.

Колкото да е подредена в работата си, в личния си живот тя е доста разхвърляна. Редовно забравя къде е оставила тефтера си, вкъщи все чупи чинии, наводнявала е апартамента им няколко пъти и е забравяла включена ютията. „Разбира се, невинаги всичко е радост и фойерверки, ние водим своите битки помежду си, имаме нашите шумни моменти. Но когато знаеш, че това е твоят човек и че вие двамата сте отборът, тогава можеш да влизаш със спокойна душа със страст и в битките, и в празниците" разказва Мария.

Двамата се женят през 2014 г. и се радват на двете си момчета ‒ Георги на три години и половина и Костадин на година и половина. Синовете ѝ обичат да изваждат съдовете от миялната машина, независимо дали те са чисти или мръсни, а в грижата за тях много ѝ помага майка ѝ. Мария и Симо обожават да пътуват и заради пандемията отменили пътешествието си до Виетнам и Камбоджа тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    11 10 Отговор
    Снощи дадох интервюта за три телевизии,две на живо.Тая какво ми се хвали?По търсен съм от нея.

    Коментиран от #2, #3, #4, #7

  • 2 Хоп

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    В различни сфери сте. Тя е журналист, ти - комедиант.
  • 3 Си ган

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Вече те знаем - обадих се в Курило и Карлуково да идват довечера и да те прибират....
  • 4 Муаха-ха-ха-ха...

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гледах те ! Беше след полунощ.Даваше интервюта по кожени микрофони.
  • 5 Цинцарова

    17 14 Отговор
    Много съм противна и хората ме мразят ама ме държат защото съм мисирка
  • 6 Последния Софиянец

    5 12 Отговор
    Снощи ми взеха интервюта от Алфа,БТВ и България он Еър.Пукнете се!

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Медуза

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Добре, тигре-хайде открий малко завесата на твоята тайнствена личност и излез с името си. Поне да те знаем, когато те дават по телевизиите. Няма страшно, няма да ти се сърдим, ако се казваш примерно...Арманд Бибиян.

    Коментиран от #10

  • 8 Мое мнение

    16 5 Отговор
    Много нагла и провокативна! Почти като мисирката Беновска!Няколко пъти съм засичал нейни интервюта и просто не мога да я изтрая. Даже и да е интересен гостът или темата тази не му дава да говори. Значи, задава въпрос и веднага след първото изречение от отговора докато онзи още говори го засипва с нов, различен. Разбира се, има такива които не заслужават да им разрешаваш много да плямпат ( напр . Ал, Йорданов със С. Великова ), но...все пак елементарно възпитание е нужно Явно това и е тактиката да се прави на умна - като не дава възможност на госта да изложи тезата си и да насажда своето си мнение на зрителите.
  • 9 Юсуф

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    бъркаш се!! Снощи до сабааале дава интервюта,на колегите общаци,докато Мюмюн бригадиро,ти набиваше партийниьо"план" та така.
  • 10 Добре Де

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Медуза":

    ЕвГенчо Минчовски!! Разкри ме сладур.
  • 11 Юсуф

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Нема да се оправдаваш! Снощи ти пукнахме хемороидите!! Колко още да се пукат????
  • 12 Колко интересна

    12 1 Отговор
    фамилия - Цънцарова, а бъдещия й мъж да не се казва случайно Пинтиев? Ще са си лика- прилика! ;)
  • 13 Павел Пенев

    6 2 Отговор
    Нито едно нейно разследване не е стигнало до постановяване на присъда.
  • 14 Човек трябва да бъде подреден

    4 2 Отговор
    И в къщи и на работното си място...!
  • 15 коко

    0 2 Отговор
    Да е жива и здрава Мария много добра журналиска,личи си че е от Карлово борбенна жена е .Желая й лично и щастие и професионален успех
  • 16 Шопо

    0 0 Отговор
    Сега оня че я цънцари,цънцари ...
  • 17 ОТВРАТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО Е ТАА

    4 1 Отговор
    ПРОСТАЧКА....НЕ ЗНАМ КАК Е ВДИГНАЛА РЕЙТИНГА НА ТАА ТЕУЕВИЗИЯ АМА Е НЕПОНОСИМА МИСИРКА...НИКАКВА КУЛТУРА НИКАКЪВ ОПИТ ЗЛОБНО И НАДМЕННО ДЪРЖАНИЕ...ЦЪНЦАРОВА ДА ИЗЧЕЗВАШ ЧЕ НЕ СИ ЗА ГЛЕДАНЕ И ТРАЯНЕ...ОТВРАТ...ОТ ВСЯКЪДЕ