Last news in Fakti

28 Август, 2021 08:21 24 622 136

Зуека напусна "Маскираният певец", телевизията и държавата

  • васил василев-зуека-
  • емигрира-
  • напусна-
  • маскираният певец

Комедийният актьор се е съсредоточил върху рисуването и в момента се издържа от продажбата на картините си, а съпругата му Ани е решила да започне частен бизнес в чужбина

Зуека напусна "Маскираният певец", телевизията и държавата - 1
Снимкa: БГНЕС

Нова телевизия обяви водещите на новия сезон на "Маскираният певец" - Герасим Георгиев - Геро и Краси Радков - актьорът от телевизията на Слави Трифонов. Така се повдигнаха много въпроси около това къде е Васил Василев - Зуека, който водеше предаването от самото му начало, пише dir.bg.

Комедийният актьор разкри, че от три месеца вече не живее в България. Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син, който ще бъде първи клас.

"Махнах се не само от телевизията, но и от държавата. Така че не е добре да остана в предаването, когато живея в друга държава, защото е много трудно. Иначе Маги (продуцентът Магърдич Халваджиян - б.а.) ми предложи вариант, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли. Някой самолет да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вариант за мене. А и да оставям семейството си по три дни в седмицата, също не искам. Това е. Решихме да сменим държавата с друга, в която законите се спазват. Простичко е", споделя Васил Василев.

"Аз пряко не съм пострадал от никого и от нищо. Но няма как да се съглася нито с управляващите, нито с абсолютно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкова много се е променил, и то към добро. Нищо не му се е променило. Напротив. Храната му е много по-скъпа от цяла Европа, той мисли само и единствено за храна", добавя той.

Комедийният актьор обяснява, че се е съсредоточил върху рисуването и в момента се издържа от продажбата на картините си, а съпругата му Ани е решила да започне частен бизнес в чужбина.

"Аз избрах едно малко по-добро бъдеще за детето си, за малкия ми син. Разликата между България и държавата, в която сме, е точно тази - има едни закони, които се спазват, има и едни хора, които се грижат за бъдещето на страната си. За мен това е важно в момента. За моя живот от пиедестала на 56-годишната ми възраст работата е ясна. Няма какво да търся за себе си. Единственото, което мога да кажа, е, че изключително добре започнах да продавам картини почти цяла година. Така че се заемам само и единствено и много сериозно с рисуване", разказва още Зуека.

Той не пожела да сподели в коя държава точно се намира със семейството си, но е категоричен, че се чувства отлично - "като на курорт" и вече е направил връзка със сънародници в тази страна.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 121 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    48 111 Отговор
    Голема загуба за ГЕРБ!😢😢😢
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мигрант

    172 18 Отговор
    като талибаните търси по-хубав живот в белите страни.
  • 4 БРАВО

    347 22 Отговор
    на Зуека!
    Независимо от славата, доходите и общественото положение - живот в държава БЕЗ ЗАКОНИ НЯМА!
    Няма и да има в обозримо бъдеще.
    "Рече и излезе."
  • 5 човек от народа

    96 174 Отговор
    правилен избор ! но не е голяма загуба за страната един шут да емигрира....

    Коментиран от #77, #80

  • 6 Селяк

    281 29 Отговор
    Браво! Един човек който вижда как стоят нещата в България и е предприел да замине за по-добро чуто бъдеще на детето си! Човек който са му плащали много добре и е бил задоволен е избрал чужда държава! И на мен ми е писнало от 30+ год преход който уж сме вече по-добре ама НЕ сме! Даже сме по-зле!
  • 7 Изтрезня

    122 111 Отговор
    ... и направи извод!!! За съжаление суров!!!Но не предложи решение, а да избяга, като всички останали слаби характери!!!

    Коментиран от #73, #108

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Продажни гейхора

    93 58 Отговор
    Стои бре Зуьо нали сега твоят приятел СЛАВЧУ шъ на УПРАВЯ !!!!!??? май май УБАВО ШЪ НЪ УПРАВИ
  • 10 Behemoth

    201 32 Отговор
    България не струва...нито като държава нито като хора...то е нещо като кокошката и яйцето ...хората правят кофти държава,а държавата моделира кофти хора...кофти перпету мобиле...

    Коментиран от #15

  • 11 цербер

    48 6 Отговор
    Зуекът напусна "Маскираният певец", телевизията и държавата.
  • 12 ХИЛЪРИ

    38 47 Отговор
    ЗУЕКА ОТИВА НА МАРС ,ИЛОН ПЛАЩА ЯКО И ТОЯ КЛОУН СЕ Е ЦАНИЛ ЗА МАРСИАНЕЦ!!!

    Коментиран от #116

  • 13 Бай Ху (By Who)

    80 77 Отговор
    И планетата да напусне се ми е тая. Бездарна и безполезна персона.
  • 14 САМАТА ИСТИНА

    191 31 Отговор
    ЩОМ И ЗУЕКА НАПУСКА "ХУБАВАТА" СТРАНА НА РАЗБОЙКО БОРИСОВ, СМЯТАЙТЕ В КАКВА КЛОАКА НИ Е НАПРАВИЛА МАФИЯТА ГЕРБ И БОЙКО.

    Коментиран от #98

  • 15 бечев

    163 16 Отговор

    До коментар #10 от "Behemoth":

    Във България и кафето е калпаво,но скъпо.Бензинът също.Това е държавата на униформените дерибеи.
  • 16 Така се прави

    158 25 Отговор
    Браво Зуек, за смелостта и увереността ти. Приказките за невероятните бг храна, природа, климат, история, археология и тн са приказки за хора без хоризонт. А та па Ка от Банкя уби и заличи всякакви надежди за години напред.
  • 17 бушприт

    139 10 Отговор
    Не е само Васил Василев,който е напуснал. Много хора от България заминават в други държави ,за да си търсят щастието. България се обезлюдява всеки ден. Катастрофите по пътищата също дават своя принос.

    Коментиран от #26

  • 18 YUI

    141 8 Отговор
    Добре дошли в Ориента и по-хубаво ще става. Щом си мълчите 30г. сега децата ви ще говорят от ваше име, ама няма да са тук. Никой нормален не иска държава, която позволи да бъде ограбена, а няколко цербери да мъчат нардода си по хиляди възможни начини. Толкова години лъжи, то не беха червени, сини, царисти, коалиции, депесета, мултаци, геребрасти и все комунисти. Ако бяхте казали в началото, че целта ви е да се награбите за наша сметка, никой нямаше да иска промяна. Затова ще си носите кръста, до гроб и след него. Няма да има милост за никого.

    Коментиран от #23

  • 19 Люси

    107 19 Отговор
    Странно един любител художник как ще се издържа от продажбата на картини?

    Коментиран от #22

  • 20 Пако

    121 11 Отговор
    НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В КОЧИНА.

    Коментиран от #66

  • 21 Цъки

    72 10 Отговор
    Щом се е събрал с наши, ще прокопса. При Халвата взимаше яки кинти.
  • 22 ????

    120 10 Отговор

    До коментар #19 от "Люси":

    Не коси се! За 32 години участия в халтура доста пари е спастркл, тези за картините може да ги разказва на други.
  • 23 Кире

    44 68 Отговор

    До коментар #18 от "YUI":

    И по зле има. В Русия един мачка, 130млн спят

    Коментиран от #101, #102

  • 24 Доко

    84 16 Отговор
    Всички ще напускаме, до като на тази прокълната територия не възтържествува Лустрация и арести за виновните лица от 1989г. до днес.А когато партийните и комсомолски секретари ни ЮРКАХА по къра. Днес НОИ дори не ни признава и този трудов стаж, защото бил студентски или ученически. А Комунистическите им мекерета вече видни политици трансформирани във видни дами и господа. Браво на Василев!

    Коментиран от #87

  • 25 Пея

    117 35 Отговор
    Зуйо да не смята, че е изключителна загуба за нацията. Защо не каже с колко пари се е изнесъл. Тези пари са от перачницата на пари, каквато е телевизията. Нито една стотинка не са заслужили нито той, нито Халваджиян , нито който и да е от тези “звезди”. От къде са парите за тъпите им шоута и колко хора ги гледат. И тръгнал да критикува. Наглец. Издържал се с рисуване. Ама че смешка. Не сме го чули да надигне глас за каквото и да било, да се бори за справедливост, да застане срещу някой. Да си стои там и да не ни занимават с него изобщо.

    Коментиран от #69

  • 26 Люси

    50 14 Отговор

    До коментар #17 от "бушприт":

    Заминават, но на работа, а не да харчат парите от халтури и чалга!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 отегчен

    41 20 Отговор
    Ураааа !!!
    Дядо Господ чу молитвите ни!! :-)
    Дано чуе и за другите подобни "творци" ! Амин!
  • 29 Fakt

    78 27 Отговор
    Закони му се приискали. Ми ходи в Австралия да седиш под ключ и военни да ти седят пред вратата. Бъдеще? Бъдещето ни го откраднаха март месец 2020! От тук нататък е оцеляване! Който не го е проумял, да си живее още малко с розовите очила, докато не му ги счупят.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Госあ

    74 10 Отговор
    Разбал е че славиту ще управлява държавата и се е изнесъл с 200
  • 32 ученик

    35 7 Отговор
    вече няма умиргане, ще те правя да умиргаш, ама от кеф нали, няма го вече кефа, има само сурова и грозна реалност, бедна държава, в която нищо не е направено като хората
  • 33 Милен

    91 9 Отговор
    Само дето не е виновна държавата! Ние сме си виновни, защото ние сме държавата. Ние позволихме 30 години да ни будалкат, ние се съгласяваме с всичко нередно и порочно, ние самите играем по този начин! Кой да донесе промяната - 5% идиалисти , дето ги бият по площадите? Малко са, твърде малко са.
    Стадото го ползват само за две неща - за доене и за стрижба. Докато се държим като стадо, така ще е, че по- лошо.
  • 34 садрте

    35 22 Отговор
    Голяма загуба от кривата му муцуна...Оная си урежда бягствтто при друг мъж, а тоя скоро ще издуха супата! Шерше ла фам!!!

    Коментиран от #55

  • 35 12 ПА

    10 9 Отговор
    Не може да бъде ! И сега ?
  • 36 Не е

    23 12 Отговор
    Голема загуба
  • 37 Талибан

    31 17 Отговор

    До коментар #27 от "Мани":

    Чета ти простотиите и все ми се стува, че много си си повярвал Ти ли ще правиш революция бе, михлюзино. Смешник, дето се прави на патриотар.Пфу...точно такива революционери като тебе загробиха за векове този народ. Пфуу..отврат.

    Коментиран от #58, #63

  • 38 Texas

    42 4 Отговор
    емигрантсвото е трудна работа,още повече когато си на 56,,ама човека сам си знае,кое е добро за него.
  • 39 Анси

    65 9 Отговор
    Защо не тръгна по-рано,
    а години заедно с колегите си кукленици деформирахте съзнанието и ценностната система на подрастващите.
    Искаш по-добро бъдеще за детето си. С ти какво направи за възпитанието нашите деца с клоунадите си и халтурата, която произвеждахте.
    Защо не си работи по специалността в кукления театър?
    Защо дълго време отсъства от екрана преди години?
    Бъди жив и здрав, ние и без такива като теб ще оцелеем.
  • 40 Кикор

    32 5 Отговор

    До коментар #8 от "СЛИВЕНСКИ":

    Ти какво искаш? Да дойде да ти прекопае салатките да ти нахрани прасето да ти изчисти къщата да ти намери работа и да ти рисува и картини за гаража? Всеки гледа себе си вече за съжаление
  • 41 Безплатно викаш?

    33 11 Отговор

    До коментар #27 от "Мани":

    Знаеш ли колко струват учебниците за ученици над 8-ми клас?Явно си с основно образование?!?И тия комунистически възгледи,с които имаш ще си останеш беден,и духовни,и материално!Няма нищо безплатно на този свят!Само,че разликата между тук и там,е че за данъците си,които плащат НЕ получават калпави пътища,калпаво образование,калпави продукти в магазините,калпава инфраструктура и калпаво всичко,за което се сетиш!!!!

    Коментиран от #52, #56, #64

  • 42 Миновач

    29 33 Отговор
    На 56 години а синът му ще е първи клас ,като стане тинейджър тоя ще е с памперси и два бастуна

    Коментиран от #44, #45

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Е и?!

    24 11 Отговор

    До коментар #42 от "Миновач":

    Човек е свободен да прави и отглежда деца когато си поиска!И тази свобода ли искаш да отнемат!?!Дървен философе!
  • 45 По-добре късно,

    24 3 Отговор

    До коментар #42 от "Миновач":

    отколкото никога!
  • 46 Хммм...

    24 15 Отговор
    Те па неговите едни картини...все едно ги е нарисувала дъщеря ми която е трети клас.Кой ще си купи такива драсканици
  • 47 Вируса

    29 33 Отговор
    Никой не иска да живее в страна в която 80% смятат, че ваксините за ковид ще ги убият.

    Коментиран от #93

  • 48 До тук беше,

    35 19 Отговор
    Изчерпа се и от тук нататък - надолу. Прави се на интересен, не му харесвала държавата и законите. Ами какво чака до сега бе, аканкоолу, цели 56 години? Докато имаше пари, хубаво беше, като усети, че се свършва, законите му криви. Ще се справим и без него. Не, че досега съм го гледал, значи и не ми липсва, със и без него все тая!

    Коментиран от #53

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 далекоглед

    24 2 Отговор

    До коментар #8 от "СЛИВЕНСКИ":

    Много време е чакал.Като е видял кой ще е начело е разбрал и решил То си ги знае всички.
  • 51 Gowo

    22 16 Отговор
    Един от малкото интелигантни публични личности .Ако всички покажем какво ни е отношението към българската държава и мнение , за това се иска и смелост, нещата биха тръгнали много по бързо
  • 52 Люси

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "Безплатно викаш?":

    Кое е това там?
  • 53 Gowo

    11 6 Отговор

    До коментар #48 от "До тук беше,":

    Така е .Може да си прав.Ами Бойко който се изчерпа....Него какво.Доброволби ли ще напусне , или ще се наложи да го ,,исчегъртваме"
  • 54 АВИ

    26 9 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е,тук в България 2,500,000 се евакуирали към страни където има върховенство на закона ,ред и социална сигурност .
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 АВИ

    7 6 Отговор

    До коментар #41 от "Безплатно викаш?":

    Много сте прав . Но няма нужда да обеснявате, просто няма да ви разберат .
  • 57 Ълижата

    29 10 Отговор
    По-лесно е да избягаш вместо да се бориш за страната си. По-добре без предатели.
  • 58 МАХМУД

    5 4 Отговор

    До коментар #37 от "Талибан":

    Революциите не избират бащите и майките си.РЕВОЛЮЦИИТЕ ИЗБИРАТ СМЕЛИТЕ И НЕБЕЗГЛАСНИ ЛЮДЕ МАЧКАНИ ОТ ТАКЕИЗА КЪТ ТЕБЕ ОЩЕ ПРИ ИЗРИЧАНЕТО НА ДЕСЕТ БУНТОВНИ РЕДА..

    Коментиран от #61

  • 59 Къде да намеря пари .!

    12 5 Отговор
    Честният човек,ако го каже Зуек е страшно,добре си направил,здрав човек на всяка възраст ,може да го стори ....!
  • 60 Доротея

    4 4 Отговор
    Унгария!

    Коментиран от #124, #125

  • 61 Шматарока

    5 5 Отговор

    До коментар #58 от "МАХМУД":

    Нещо си искал да кажеш, ама пусто като едва си го докретал до 4 отделение. За него не знам, ама че революция с такива като тебе не става съм сигурен. Нема начин. Я бегай зАвърни овчинята, че влезнаа на агата у дворо. Па революциите не ги мисли. Има кой да ги прави. Не са опрели баш до тебе.

    Коментиран от #65

  • 62 Пешо Папура

    20 13 Отговор
    Браво, Зуек. Добре е че на време си се усетил. Иска се смелост на тези години за подобни решения. А в територията остава едно безпросветно и безпътно племе, което само ще се затрие. Спасявай себе си и детето си както намериш за добре. И да не ти пука че те плюят тези, дето и памперси не могат да сменят. Остана само шкартът в територията. То се вижда с просто око, четейки коментарите им.
  • 63 Мани

    9 9 Отговор

    До коментар #37 от "Талибан":

    Да. Вярвам си. Вярвам си и това е една от причините да успявам. Забавно е колко лесно се обижда през клавиатурата. Ти не ме познаваш, но вероятно изливаш някаква слабост, агресия. Вероятно това ти е отдушник. Питаш аз ли ще правя революции. Аз своята революция я правя всеки ден. За мен всеки ден е предизвикателство и възможност да се предвижа напред. Радвам се, че провокирах нещо в теб. Дано бъдеш по-добър за себе си и околните!

    Коментиран от #126

  • 64 Мани

    10 9 Отговор

    До коментар #41 от "Безплатно викаш?":

    Знам. По врвемето на Зуека 0 лв. Избълвал си 100 змии и гущери. Не виждам конструктивно мнение, а злоба. Да кажем, че съм достатъчно грамотен да живея доста добър живот, в която и да е точка на земното кълбо, но съм решил да го правя в България. Усещаш, че има разлики "тук" и "там" само, че замисляш ли се, как работят българите тук и там, а колко са данъците тук и там? И понеже последното нещо е да са ми комунистически възгледите ще ти кажа, че хората, които работят при мен работят като там и им плащам като там. С тези пари вярвай ми живеят далеч по-добре от там. Самият факт, че текучество няма говори доста ясно за това. Все пак не се напрягай! Щом е твоето действай си "там" ;-)
  • 65 МУШМУРОКА

    8 0 Отговор

    До коментар #61 от "Шматарока":

    Дааа. ....таквизица михлюзи кът ВАЗИ ДЕТ и Господ да им подаде ръка за помощ пак ША го УХАПЯТ няма да имат НИВГА СВОБОДА.....ЛАПАЙКИ ПОРЕДНИЯ ДЮНЕР Е ВЪРХЪТ НА ЩАСТИЕТО ИМ...
  • 66 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Пако":

    До 20 ком -интерсното е ти другарю от кои си -от нормалните или ненормалните
  • 67 СиАн

    43 7 Отговор
    НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ "в дъждовната със сняг и мъгли страна".
    За толкова десетилетия кога прояви гражданска позиция? Травеститски изпълнения и пошлост от образите ти. Вземи с теб Рачков и останалите шутове. И ти имаш принос за духовния абсордизъм тук. На слука!!!
  • 68 Really

    7 3 Отговор
    Обзалагам се е в някой затворен комплекс в курортно селище в България.
    Търсих познат. Отговориха ми, че бил умрял, било го погребали. По едно време след няколко медеца този, който вече го бях отписал от света на живите го съзирам - от плът и кръв.
    Затова са казали - Уважение всекиму - доверие никому
  • 69 Ей буклук

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Пея":

    Изчезни,ти за какво надигаш глас,мързел,да стане легален,,бизнеса,,който въртите,нахални твари ,заради които обиждат не когото трябва...!
  • 70 ХАРИ

    9 7 Отговор
    БРАВО ЗУЕК
  • 71 Абе

    27 2 Отговор
    А Рачков кога ще заминава?

    Коментиран от #130

  • 72 tomito

    25 7 Отговор
    Зуек като не ти е добре в България как успя да натрупаш милиони точно в тази държава и сега рязко си се осъзнал.Винаги си ми изглеждал жалък.От такива като теб България наистина няма нужда.

    Коментиран от #81

  • 73 Късмет и всичко най-добро

    17 5 Отговор

    До коментар #7 от "Изтрезня":

    Избрал е най доброто за себе си и семейството си. Ясно, че не вижда промяна към добро... Все пак - животът е един!
  • 74 Васил

    12 4 Отговор
    Няма да е първият милиони направиха това
  • 75 В е л и к и я

    28 10 Отговор
    Ясно е като бял ден , жена му го е хванала за носа стиска и води ...Тук не е могла да си намери работа , намерила си е в чужбина и тоя паляк си зарязва идеалното местенце за леки и много пари заради нея ..Явно му е завиждала че е известен а тя нищо не работи и го е оправила накрая ..Рисувал картини-смях ...отиде там къде си никой , о не ми се оправдавай със държавата ни ... квото става тук теб изобщо не те засягаше , джобът ти се пълнеше да се правиш на шут -златна и лека работа за много пари ...!Само мегаглупак би я оставил -дори и заради жена ...!
  • 76 ПЕНКО

    9 5 Отговор
    ВИНАГИ Е БИЛ ЛИГНЯ - ДОСТАТЪЧНО ИЗПОЛЗВАХА ЛИГАВЩИНАТА МУ В ПРЕДАВАНИЯ !!!!!!!! ТА КАКВА БЕШЕ ПЕСЕНТА НА КАМЕН : " НЕ СЪМ НАПУСНАЛ " !?!?!?!? НО , НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ -СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ И НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО - ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ЩЕ СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ !!!!!!!!
  • 77 ХХХ

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "човек от народа":

    Г-н Тиквич не е голяма загуба ама е огромна.
    Тия милиони, който емигрираха го направиха
    един по един.И в повечето случай просперитета
    на една държава зависи от броя на населението.
    Повече хора по- голям пазар.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 славуна трифонофф

    5 2 Отговор
    прав ти път
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бай Киро

    19 3 Отговор
    Там където има много българи , събрани на едно място, не може да има просперитет ! А в България е пълно с българи !

    Коментиран от #92

  • 83 Sassin

    8 1 Отговор
    Драги сънародници!
    Простотията винаги е надделявала пред здравия колективен разум,за съжаление с тази практика която продължавате “тези от простац.......”
    Политиците не са ви винавни! Вие им давате баницата!
  • 84 мнение

    24 1 Отговор
    Голям лъжец тоя Слави бре! Хитро пропуска първата и втората среща на пратениците си при Кирил Петков. Изтъква всичко така да излезе, че сякаш те двамата с Асен Василев са ходили да се молят да са министри при Слави. А истината е друга - първо е ходил един посредник на Слави при Кирил, после е долазил Тошко. Хахаха. Грешката на Кирил Петков е, че е отишъл в офиса на Слави третия път, трябвало е да бъде на неутрална територия. Със сигурност Кирил е отишъл от уважение, не че е искал да му става миниктър и като е видял с какъв авторитарен човек си има работа е отказал по много деликатен начин. Кирил Петков освен, че е добре образован, опитен и интелигентен човек е и много възпитан, което за жалост тук в България и Ориента се приема за някаква слабост. Тук за съжаление се смята за плюс, ако си арогантен, намръщен, гледащ лошо, лъжеш и плюеш по опонентите си. На Запад ако гледаш лошо и си невавпитан, те игнорират, значи нещо ти има.
  • 85 Sassin

    6 5 Отговор
    Толкова злоба, ненавист, защо бе хора?
  • 86 Бай Онзи

    19 8 Отговор
    Че държавата ни не става за живеене (за огромна част от населението ) е факт ! Но този запъртък забрави че е направил парите си през последните 30-тина години в тази държава , правейки се на клоун !!! Къса памет , зуек ...или така ти отърва , а мишко ...
  • 87 Чичо от село

    3 7 Отговор

    До коментар #24 от "Доко":

    Пиши колко стаж имаш от бригади на къра и ние ще ти го платим от селския фонд! По цял ден лежехте под дебелите сенки, а ТКЗСто ви хранеше като курортисти! Аз също съм участник в тези бригади-абсолютен купон!

    Коментиран от #99

  • 88 Менгеле

    6 2 Отговор
    Няма да е задълго чувството като на курорт, защото войната чука на вратата и ще започне първо на Запад, а гражданска война е като кланица за мигрантите, които я населяват.
  • 89 коко

    9 10 Отговор
    всеки който може, да бяга от тая територия възможно най-далеко
  • 90 Много кадърни лекари

    3 1 Отговор
    И зъболекари напускат държавата ,умна ли е съсетката,съседен,да ама не,който е кадърен прогресира без ничия помощ бумаги разгръща и болести лекува и козметици посещава,тебе лекува,затова си доволен,да не е превариш,от къде се пръкнахте ,това е гадното,поне за мен...на бг му дай само да се подиграва...има не може един разклатен зъб да извади,ама ,сфирките,,върти. ..!
  • 91 asd

    9 0 Отговор
    И защо е супертайна тази държава?
  • 92 1111

    4 3 Отговор

    До коментар #82 от "Бай Киро":

    Заминавай за Африка, там няма да срещнеш българи!

    Коментиран от #110

  • 93 Ужассс!!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Вируса":

    А как ли се справят въобще в държавите, където нямат достъп до ваксини????
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 САЩко

    19 1 Отговор
    Лицето от снимката загрижен за бъдещето на сина си и затова отива в САЩ. Връща ти се, защото о аз се притеснявах за сина си, докато облъчвахте децата с тъпите си песни под мъдрото ръководство на учиндолския чалгар.Там приятелю ще бъдеш двойно по-загрижен. Нище че си декларирал, че напускащ България по семейни причини и отиваш в държава, където се спазват законите. Господ да ти е на помощ.
  • 96 Знаещ

    17 1 Отговор
    Погнаха го данъчните и затова се изнесе, реве за закони, които никога не е спазвал. Смешен плач.
  • 97 Знаещ

    13 2 Отговор
    Зуекът е в Швейцария, където без милионите недекларирани кинти не може да живее и една година. Бяга от данъчни престъпления и затова се прави на жертва.
  • 98 Селянин

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "САМАТА ИСТИНА":

    Доидоха мутрите на власт с военна хунта и интелигенцията взе да напуска българия Цените нагори заплати надолу Чакаи от комунист хубаво
  • 99 Историята

    6 1 Отговор

    До коментар #87 от "Чичо от село":

    Явно си бил комсомолски секретар, защото само те не работеха, а "организираха работата". Има още много живи хора като мен, които помнят как се работеше по бригадите.
  • 100 УРААА

    6 1 Отговор
    НАЙ-НАКРАЯ,.. поне няма да му кледаме лривата мутра навсякъде
    по ТВ, реклами или измислени скечове,.. ОТДЪХНАХ СИ
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Иван

    2 4 Отговор

    До коментар #23 от "Кире":

    Като не си бил в Русия не пиши тъпизми
  • 103 121

    7 7 Отговор
    Браво Василе,браво Зуека!Каквото и да се напише за теб ще само чесане на езици! Доказал си се и като човек и като талант! Тези злобни драскачи са силни скрити и в повечето случеи,Неодекватни писане и преценки.Кой нормален човек не иска да живее спокойно,в държава със закони и ред?Кой нормален човек не иска децата му да израстват и да се изучат в държава в която няма да бъдат подлагани на стрес и унижения,защото не са на някой големец.И когато завършат образование да се качват на самолета и да търсят препитание в тези нормални държави?Адмирации и смело напред,взел си правилното решение,без значение на колко години си! А,ние тука само ще се плюем, ще се заяждаме и ще си гоним цаката!
  • 104 Какво толкова?

    7 1 Отговор
    Решил и заминал. Света си остава същия.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Бай ви Тодор Живков

    4 2 Отговор
    Напусна Зуека държавата на милиционера и милиционерите. Нали знаете по какво единствено сме та първо място в Европа? По милиционери на глава от населението
  • 107 Рррр

    11 1 Отговор
    Зуяк научи ли испанският?Късмет и харчи паричките си изкарани в беззаконната България.Нищо лично.

    Коментиран от #119

  • 108 Патилан

    9 6 Отговор

    До коментар #7 от "Изтрезня":

    За да емигрираш трябва да демонстрираш изключително силен характер и воля! А след това да се реализираш в обществото което сам си избрал. Слабохарактерните и некадърниците останаха в България. Фактите го доказват!!!
  • 109 Богдан Велински

    8 8 Отговор

    До коментар #27 от "Мани":

    Някой който реши да напусне която ида е държава не е родоотстъпник! С какво е задължен този човек към държавата?!? Единствено да с това да плаща данъци, и да спазва закона. Всеки има право на избор, като не му харесва тук, ще отиде там. Всеки търси по-добрия начин на живот, и сме длъжни да уважим решението, каквото и да е то. Господ дава шанс да живееш веднъж! Така че всеки трябва да се чувствува свободен да прави свой собствен избор къде да живее. Всичко останало като задължения към род, родина, отечество, е демагогия!
  • 110 Бай Киро

    2 5 Отговор

    До коментар #92 от "1111":

    Заминал съм отдавна и се радвам че го направих ! Обаче съм в Европа , комплексарчо !

    Коментиран от #114

  • 111 п;олйх

    5 6 Отговор
    То и аз съм започнал процедура да скъсам всичко което ме свързва с тази пародия на държава,родина,и каквото там се води.

    Коментиран от #115

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Някой

    9 4 Отговор
    Страна, достатъчно наблизо, че да лети за лайфовете, храната е по-евтина, няма снегове и мъгли, като на курорт е... Еми то е ясно, че е в Испания - най-изпадналата страна в Западна Европа (освен ако някой не брои Португалия за нещо). Избягал е на евтиното да си харчи парите, спечелени в скапаната България. Да е жив и здрав. Няма да ми липсва. И без това от 10 години не гледам телевизия, че ми е омръзнало от лъжи и тъпотии.
  • 114 ЧУДЕСНО!

    7 3 Отговор

    До коментар #110 от "Бай Киро":

    Никога повече не се връщай, комплексарчо!
  • 115 zxcv

    3 0 Отговор

    До коментар #111 от "п;олйх":

    Тогава какво правиш тука бе, сплескан?

    Коментиран от #117

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 дьтьгхъ

    0 3 Отговор

    До коментар #115 от "zxcv":

    Изкупи имотите които продавам,освободи ме от това ненужно гражданство,и тръгвам.

    Коментиран от #122

  • 118 Хасан

    4 6 Отговор
    Боклук ...дедите му са дали живота си да му създадат държава а той бяга ..отива на готово в друга уредена държава ..байганьо ...

    Коментиран от #120

  • 119 121

    5 3 Отговор

    До коментар #107 от "Рррр":

    Той поне ги е спечелил с труд,не е крал!Нищо лично,но явно няма как да си на негово място!
  • 120 121

    8 1 Отговор

    До коментар #118 от "Хасан":

    Дедите му я създадоха,ама Ние я унищожихме и продължаваме! Даже и уроците не сме си научили! Ти си гледай твоите деди!Гледай и се учи дано видиш и те как са я подкарали!
  • 121 Чисто и просто

    3 1 Отговор
    ...стъпили са му на вратЪ.
  • 122 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #117 от "дьтьгхъ":

    Ти си пишман емигрант ,така не се прави ,моето момче.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Стара чанта

    0 6 Отговор

    До коментар #60 от "Доротея":

    Не- еее ! РУСИЯ !!! Всички натам бягат, сега почват и афганците да се тълпят на границите им ...
  • 125 vasik atanasova

    8 1 Отговор

    До коментар #60 от "Доротея":

    СМЯХ С ТАЗИ УНГАРИЯ ХАХАХАХАХАХАХХА
    ЗУЕКА ЖИВЕЕ В ИСПАНИЯ
    НАПРАВИ МИЛИОНИТЕ ТУКА ОТ АРМЕНЕЦА И СЕГА ТАМ СИ ГИ ХАРЧИ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ
    НЕКА ВСИЧКИ СЕ ОРИЕНТИРАТ НАНЯКЪДЕ ХОРАТА ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ
    В НЕГОВИЯ СЛУЧАЙ Е ЖЕНА МУ
    НО ЕВАЛА СМЕЛ ХОД
  • 126 Сам Боха

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Мани":

    Ае като се "прЕдвижиш" за където си тръгнал, се прегледай-да не си скъсал нЕкой менискус.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Пак ти казвам

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "tomito":

    Мно-о-о-ого си страшен! Всичко живо трепери от теб😁
  • 130 като

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Абе":

    като си Земе бонуса
  • 131 Петер Брьогел

    0 1 Отговор
    Трябва много хора да искат да се преселят в.....Банкя ! Там е примера за родината ни ! Това е стремежа ни.
  • 132 Конаре

    2 1 Отговор
    Щом България е "дъждовна, със снегове и мъгли", а се чуства като "на курорт", значи държавата е южна.
    Щом се е обсъждало че може да пристига за да снима лайвове, значи полетът не е от друг континент.
    Щом изкарва пари от картини, значи там има висок стандарт на живота.
    Въпрос: коя е чужбината която е:
    а) с по-мек климат от България
    б) с по-висок стандарт
    в) където "се спазват законите", и
    г) откъдето се стига сравнително лесно до България?

    Да не е някаква Словения примерно? Малта? Испания? Кипър? Бих споменал Италия, но Зуека набляга на "спазване на законите".
  • 133 ха ха ха

    3 1 Отговор
    Те там такива като него чакат, 60 годишни художници-любители. Продавал картини цяла година - дрън, дрън, ярини.
  • 134 психо ложка

    2 1 Отговор
    Хората са с два типа нервна система:"хора-дървета" и "хора-птици". Хората-дървета,където и да отидат по света,все ги влече обратно към корените/носталгия/.А "хората-птици" навсякъде им е добре.Нека да опита Зуека и да разбере от кой тип хора е.Става само с опитване....
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Гост

    2 0 Отговор
    Винаги когато художник е нарисувал нещо, дори абстрактно, си личи че е учил за това, че познава принципите, че борави по интелигентен начин с материалите, мотивите, фактурата, изкуството. Срамота е, че един измамник, самопровъзгласил се за художник, намира пазар. Има и такива, които не са учили, примерно някой наивист може и да не е учил, но и там нивото е съвсем друго. Ако си въобразява Зуека че е Баския, не е Баския, нещата му само показват как си монетизира меркантилно славата и как няма реална оценка за бездарието, което струи под четките и шпатулите му. ЗУЕК, СПРИ! ИДИ, прочети стотина книги, вземи 500 урока по три часа, тогава отново седни пред статива, така ще имаш 12 клас от художествено училище, Баския ще се обърне в гроба от теб!