21 Септември, 2021 13:28 9 965 5

Драгана Миркович с шокиращи признания за живота

  • драгана миркович-
  • певица-
  • глория-
  • концерт-
  • видин-
  • личен живот

Певицата заговори за Глория

Наскоро Драгана Миркович изнесе пореден концерт в България, този път във Видин. Тя бе силно впечатлена да види родната звезда Глория сред публиката. Двете се запознали и си разменили мили думи. Драгана е обичана певица в страната ни, но и тя обожава българската публика.

При гостуването си в нашата страна тя даде ексклузивно интервю пред вестник "Телеграф", което безспорно ще стопли сърцата на многобройните ѝ фенове у нас.

- Драгана, преди няколко седмици бе концертът ви във Видин, какви са впечатленията ви? Българската публика много ви обича, каква емоция изпитвате, когато сте на сцената у нас?

- Много съм щастлива, че българската публика ме обича и аз нея също. Всеки път много се забавлявам, когато съм на концерт в България. Искам да благодаря на всички, които бяха на спектакъла във Видин и които скандираха „Драгана, Драгана“. Българските фенове са фантастични. Винаги идват да се снимаме преди и след концерта. Много обичам българската публика.

- Разкажете ни за някоя забавна случка с български фенове.

- Не се е случвало нещо кой знае колко специфично, но когато бях на първите си концерти в България, не разбирах български език толкова добре, колкото сега, и ми беше много странно, когато чувах „още, още“ (смее се). Не знаех какво значи, но после разбрах и сега, като чуя тези думи, знам, че искат да им пея още и още.

- На концерта присъстваше и нашата голяма звезда Глория, разкажете ни за вашето запознанство и за впечатленията ви една от друга?

- Глория ме впечатли, че дойде на моя концерт. Тя е изключително красива и много приятен човек. Разговаряхме много хубаво помежду си и както и казах в DM SAT TV, аз от България познавам единствено нея и Азис. Много съм щастлива, че се запознахме именно с нея.

- Бихте ли помислили върху идеята за дует между двете? Това ще бъде огромно щастие и за българската, и за сръбската публика.

- Аз обичам много дуетите, никога не съм имала против колаборации с колеги. Просто трябва да попаднем на някоя хубава и добре звучаща песен. Ако намерим такава и направим много хубаво парче, с удоволствие.

- Глория и д-р Евгени Евтимов ви направиха голяма изненада и също така и страхотен подарък.

- Това, което Глория и Евгени ми бяха приготвили като изненада, нямам думи да го опиша. Изобщо не съм очаквала и бях въодушевена, че една от моите най-любими снимки, правена на концерт в България, са я използвали и я бяха направили на гравюра. Не мога да ви опиша колко хубаво и приятно бе за мен като жест. Невероятно е усещането да знаеш, че някой е помислил за теб и се е постарал да те изненада. Направиха ме много щастлива и благодаря за това.

- Колко време останахте в България и имате ли любимо място тук?

- Не бях за дълго в България, искаше ми се, но просто имам много ангажименти. Моят любим град е столицата ви София. Може би защото най-често съм била там и съм имала ангажименти. България е прекрасна. Много мои приятели почиват във вашата страна и са силно впечатлени, говорят само хубави неща. Иначе мъжът на сестра ми е роден в България, така че и аз обичам страната ви.

- Вие сте емблематичен изпълнител. Каква е тайната на успеха, която ви държи на върха толкова много години?

- Благодаря много. Истината е, че и аз често се питам коя е тайната. От началото на моята кариера съм обичала качествената музика и своята публика. Много се трудих да им покажа колко много ги обичам и съм им благодарна, че са моя поддръжка и че толкова много ме обичат. Публиката е най-важната част от моята кариера.

- Има ли някоя песен от репертоара ви, която приемате като различна от всички останали?

- Не деля никога песните си. Обичам абсолютно всяка една от тях. Мога евентуално да кажа нещо за песента „Сама“. Тя излезе през 2002 г., когато моят живот се промени, когато се омъжих и създадох семейство. Може би затова съм някак свързана с тази песен, защото се случи точно в този етап от живота ми.

- От две години целият свят се намира в изключително тежка ситуация. Как COVID-19 повлия на вас и смятате ли, че отново ще живеем нормално?

- В ситуация на пандемия е изключително тежко за артисти, певци, музиканти, които сме свикнали да имаме непрекъснат контакт с публиката и хората. Аз говоря от свое име. Имам пълни 37 години кариера. През целия си живот съм свикнала да съм сред хора, да ги прегръщам, да ме целуват, да ме хванат за ръка. Така че това най-много ми липсва, това, че не съм с моята публика.

- Ако се върнете назад във времето, има ли нещо, за което съжалявате и което бихте променила?

- Като се замисля, нищо не бих променила. Всичко се случи така, както трябваше и в правилното време.

- Коя е Драгана извън светлините на прожекторите и какво вашите фенове не знаят за вас?

- Не съществува нищо, което феновете ми не знаят за мен. Аз съм много открита личност и към почитателите ми, и към журналистите. Затова се знае всичко за мен. Аз не се страхувам да говоря за себе си.

- Смятате ли, че има невъзможни неща, или всичко се постига, стига да го искаш от сърце и да не се отказваш по пътя на реализирането на една мечта?

- По мое мнение съм постигнала много повече от това, което дори би могло и на сън да ми се случи, или което да си помисля и в най-лудите си мечти. Така че в моя живот не съществува нещо, което да поискам още или да търся да ми се случи. Това, което имам, е повече, от което съм мислила, и затова ще е нередно да искам още. Човек трябва да е доволен и благодарен на това, което има.

- Вие сте изключително истински и открит човек. Обичате хората, няма как да не обичате и животните. Имате ли домашен любимец?

- Имах куче, което се казваше Рекс и което много обичах. Той е сниман и в един мой видеоклип към песента „Другови“. Той също много ме обичаше. Когато почина, аз взех решение, че не искам друг домашен любимец, защото много се привързвам и изпитах голяма болка, когато го загубих. Не мога повече да си причиня това.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибитко

    23 6 Отговор
    Чалгата дойде от съседна Сърбия още през 80-те години на ХХ-ти век, но тази страна не се чалгализира за разлика от България.

    Коментиран от #3

  • 2 Признавам си

    11 1 Отговор
    Като млад пубер яко лъсках бастуна за нея
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ...

    3 1 Отговор
    Генади, жестоко се бъркаш!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.