Last news in Fakti

20 Януари, 2022 14:45 3 034 10

Най-ужасните български модни трендове

  • модни гафове-
  • българия-
  • екстеншъни-
  • нокти

Страната ни безспорно има много прекрасни неща, но модата не е едно от тях

Най-ужасните български модни трендове - 1
Снимка: Shutterstock

Розите, планините и киселото мляко - страната ни безспорно има много прекрасни неща, но модата не е едно от тях, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. От перхидролените коси до златните ланци, ето пет от най-разпространените модни кошмара, които обичаме на Балканите:

Тениските с огромно дизайнерско лого
Когато българските новобогаташи си купуват дизайнерска тениска, задължително избират тази, на която пише “Versace” с огромни букви (и изкуствени диаманти!) Но, ако ще дават 400 лева за блуза, можеше поне да е стилна.

Перхидролени коси с екстеншъни
Дългата, перхидролено-руса коса стана модерна у нас в началото на 21-и век – период, който бихме могли да определим като “ерата на попфок певиците и конкурса "Мис Плеймейт”. Освен че не изглежда никак естествено, тази прическа е и доста вредна за косите ни. Така че може би е време да изоставим имиджа на чалга Барби.



Войнишката подстрижка
Мъжкият отговор на перхидролената Рапунцел са прическите тип “батка” или иначе казано – войнишките подстрижки. Сами по себе си в тях няма нищо лошо. Проблемът идва, когато вървят в комплект с походка а ла Бойко Борисов и златен ланец...

Да ходиш по анцуг цял ден, всеки ден
Анцугът “Адидас” е славянска класика, която всички обичаме. Има обаче случаи, в които да се появиш по спортен екип просто не е ОК. Не казваме да се облечеш като за сватба, но ако ще ходиш на среща, поне си обуй чифт дънки!



Зловещо дългите нокти
Издължените и заострени нокти са доста разпространени в България, но видът им често е по-скоро зловещ, отколкото елегантен. Всичко е въпрос на мярка. След определен момент дългият маникюр преминава от “секси и женствен” в “ноктите на Баба Яга”...


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    13 3 Отговор
    Най-ужасно е :: " Ние сме малка държава ...." ‼️ Направете справка за страните в ЕС и в Европа , преди да го кажете някъде някога ‼️‼️‼️
  • 2 Сатана

    22 4 Отговор
    Много добра статия,показваща индиректно умствените и естетически особености на електората гласувал за чалга—инфлуенсъра Трифонов и мижавото подобие на Остап Бендер —Киро Петков.
  • 3 А къде

    30 0 Отговор
    забравихте ДЖУКИТЕ?
  • 4 Rock

    26 0 Отговор
    В статията е пропусната употребата на силикон и ботокс. Прави ми впечатление у някои нашенки ,че ботоксът се слага до абсолютна неподвижност на лицето, а силиконът докато не заприличат на надут балон който всеки момент може да гръмне.За устните- друг път.
  • 5 Жорж

    11 0 Отговор
    Гнусна безвкусица.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Rock

    9 3 Отговор
    При употребата на парфюми също се допускат грешки- рано сутрин, с дънки и вечерен парфюм не е най- добрата комбинация.Затова има спортни,ежедневни парфюми,парфюми за офис,за специални случаи и т.н.
  • 9 Учителка

    8 4 Отговор
    Пише се анцуг, а не анцунг.
  • 10 абе ха ха Хо

    8 0 Отговор
    Не разбирам защо госпожата обобщава и слага всички под общ знаменател.Отвратителните неща които изброява са модерни само за чалгаропитеците,не за хората.